reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam kobity

dobrze ze fornetka juz w szpitalu, pewnie już niedługo bedzie miałą synka w ramionach.trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak::tak:

Madzienka brzwa dla JUlci za kolejny ząbek, a kaloszki muszą się jej podobać skoro tak często je przymierza:tak::tak::tak:

sienio fajne te stempelki, też maiłąm kiedys podobne, super zabawa:-D:-D:-D

misia Mikołaj też miał taką fazę że spał tylko na recach i tak po kilkanaście minut, ale mu przeszło teraz kołysze go chwilkę i odkładam i sobie zasypia:tak::tak::tak:

a ja musiał dziś do miasta pojechać, żesz mi się pogoda udała że aż słów braknie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale załatwiłam część spraw resztę załatwie przy okazji szczepienia małego o ile zreperują nam auto:dry::dry:

wczoraj zrobiłam wieczorem gofry i troche zostało a dziś więc małż zaczą je sobie odgrzewać w gofrownicy żeby były ciepłe i chrupiące, zgadnijcie ile odgrzewał ostatniego..... 2 godziny bo o nim zapomniał i wyszedł z Mikołajem na dwór:szok::szok::szok::szok: normalnie zostawić faceta samego:no::no::-D:-D:-D:-D

reklama
Co planujecie na obiad w wekend??!!
mandziula podaj przepis na gofry!!!Ale mi smaka narobilas!!!A mialam przejsc na diete!:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co tu takie pustki???Gdzie się wszystkie podziałyście????!!!!

My wybralismy sie po te sandalki i niestety jestem zawiedziona...w Rampersie te Befado i Mrugala nie podobały mi sie...w CCC brak numerów...ale za to w H&Mie poszalałyśmy z Julą:-D:-D:-D tyle dobrego...ale sandałek nadal brak...po niedzieli kolejne podejście:tak::tak::tak::tak:

Ktoras z Was pisała że kupowała ciapki Befado...gdzie???w BF???:sorry::sorry::sorry:

A na obiad my jutro robimy pizze!!!!!!!!!!!!!!

Witam wieczorkiem,duzo nie popisze bo grzmiec zaczyna....a w dzien mialam dzieciaki do pilnowania i do kompa sie nie moglam dopchac.....
ocho...leje...to pa....

Hej dziewczynki
Pamiętacie mnie jeszcze? Urwanie głowy mam ostatnio.
Wpadłam tylko żeby Was zaprosić na jutrzejszy festiwal dla kobiet w chatce żaka.
Mój wykład będzie o 10.:zawstydzona/y:
Szczegóły:
FestiwalKobiet

reklama
Co planujecie na obiad w wekend??!!
mandziula podaj przepis na gofry!!!Ale mi smaka narobilas!!!A mialam przejsc na diete!:-(
Ja jutro robie,mloda kapustke....
A w niedziele,filet z kurczaka ,ziemniaczki i salata do tego,a na deser tort.....bo Gosi urodziny jutro:happy2:

Jestem spowrotem,deszcz leje nadal,ale nie grzmi juz,wylaczam kompa zawsze w burze,bo juz raz nam spalil piorun:sorry2:
Karola spi,a Gosia pingwiny oglada na Polsacie;-)
Fogia,powodzenia jutro na wykladzie...ja mam za daleko niestety zeby przyjechac

Ostatnia edycja:
Do góry