reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, wszystko zgodnie z planem. Dziś dostałam @. Ostatni transfer miałam 16 dc, ale tym razem wypada to w niedzielę, zatem będą musieli mi transferować 15 dc, albo 17 dc. Pożyjemy, zobaczymy.

Kahhhhhaaaaa - cięzarówko, ile maluchów będziemy trasferować zobaczymy? Mam pomrożone po 2 i jedne 3-jaczki. Ale ostatnio jeden z parki nie przeżył mrożenia więc był transferowany jeden. Tym razem uprzedziłam, że w takim przypadku mają rozmrozić kolejną parkę. Tak więc szykuję się na transfer min 2 a może nawet 3. Pożyjemy zobaczymy.

Betabeta za każdym razem podchodzę do transferu na clo i nie mam problemu z owulacją. Nie wiem dlaczego tak, tak mówią w Novum i tak robię.

reklama
Troszkę się zastanawiam czy to nie jest jeszcze po zastrzyku z ovitrelu ale minęło od niego już 11 dni , no i lekarze chyba wiedzą co robią każąc zrobić betę po w odpowiednim terminie żeby nie dawać złudnych nadziei

Są tu może dziewczyny , które powiedziałyby mi jak to było u nich po pierwszej weryfce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe, miło że dąłączyłyście do nas.

ja dalej się przygotowuje do kolejnego podejścia.podczytuję was systematycznie i mam pytanko do dziewczyn które są przed punkcją. czy lekarz mówi że dalej jest wskazany seksik i kiedy należy go zakończyć. pytanie może głupie ale przy moim pierwszym podejściu lekarz mi nic nie mówił a potem jak zapytał przed punkcją to powiedział że niedobrze że nie współżyliśmy:( a wy co sądzicie i wiecie?

DOROCICA

wiesz, nie przyszło mi do głowy pytać, ale to trochę dziwne, bo przecież przed oddaniem nasienia powinna być jakaś tam wstrzemięźliwość? nie pytałam, bo mojej jajorki tak bolą że ledwo się ruszam, więc o seksiku nie myślę..

cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe, miło że dąłączyłyście do nas.

ja dalej się przygotowuje do kolejnego podejścia.podczytuję was systematycznie i mam pytanko do dziewczyn które są przed punkcją. czy lekarz mówi że dalej jest wskazany seksik i kiedy należy go zakończyć. pytanie może głupie ale przy moim pierwszym podejściu lekarz mi nic nie mówił a potem jak zapytał przed punkcją to powiedział że niedobrze że nie współżyliśmy:( a wy co sądzicie i wiecie?
Jak było u Ciebie z weryfikacjami bo zaczęłam teraz czytać i piszą , że po ovitrele do 10 dni może być wynik bety fałszywie dodatni a ja dziś miałam weryfikację i zaczynam mieć szare myśli.

matylda1980

widzisz kochana, ja też do tego tak podchodziłam, jajorki bolały ale nasionka też powinny byc świerze tylko moim zdaniem lekarz powinien powiedzieć kiedy skończyć a nie na czuja. U mnie myśle tez że się nie udało między innymi dlatego, bo plemniczki były słabiutkie a badania mężusiowi wyszły super. Ty masz punkcje 17ego a kiedy ostatnio seksowaliście się??

o jakie weryfikacje ci chodzi bo nie bardzo rozumiem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz ja mam jeszcze jeden problem, bo mój mężuś jest teraz tylko w weekendy, w domu bo ma pracę wyjazdową, więc my tylko w weekendy, no ale przez ten weekend to nawet nie myśleliśmy, bo dziś sobota, a punkcja w poniedziałek, to by mi seksik do głowy nie przyszedł...

dziś miała wyznaczony dzień na zrobienie bety estradiolu i progesteronu i beta wyszła mi 2,0 estradiol też wysoki i progesteron też a transfer miałam w środę , jedną blastusię i jeden zarodek 8 c

wiesz ja mam jeszcze jeden problem, bo mój mężuś jest teraz tylko w weekendy, w domu bo ma pracę wyjazdową, więc my tylko w weekendy, no ale przez ten weekend to nawet nie myśleliśmy, bo dziś sobota, a punkcja w poniedziałek, to by mi seksik do głowy nie przyszedł...

no własnie, my też wtedy nic przez ponad tydzień i podobno to żle, szkoda ze nie ma Lolitki on by nam tutaj doradziła:( dziewczyny a wy co sądzicie??? co w takim przypadku robić?? ja wiem że jajorki bolą ale może tak poprostu.... żeby plemniczki były silniejsze. a jak wyniki Twojemu mężusiowi wyszły??

dziś miała wyznaczony dzień na zrobienie bety estradiolu i progesteronu i beta wyszła mi 2,0 estradiol też wysoki i progesteron też a transfer miałam w środę , jedną blastusię i jeden zarodek 8 c

hmmm a jak w środe miałaś transref to dlaczego ci robili już bete?? to twoje pierwsz podejście?? napisz sygnaturke bedzie nam łatwiej.

reklama
Do góry