reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no własnie, my też wtedy nic przez ponad tydzień i podobno to żle, szkoda ze nie ma Lolitki on by nam tutaj doradziła:( dziewczyny a wy co sądzicie??? co w takim przypadku robić?? ja wiem że jajorki bolą ale może tak poprostu.... żeby plemniczki były silniejsze. a jak wyniki Twojemu mężusiowi wyszły??

hmmm a jak w środe miałaś transref to dlaczego ci robili już bete?? to twoje pierwsz podejście?? napisz sygnaturke bedzie nam łatwiej.
tak to moje pierwsze podejście ,kazali może dlatego że jutro niedziela , a teraz zaczęłam czytać ,że do 10 dni po ovitrelu mogą wyjść fałszywie dodatnie wyniki . Jak miałam pierwszą inseminację to zrobiłam betę w 8 dniu o insemy i wtedy rzeczywiście wyszedł fałszywie dodatni ale dziś jest już 11 dzień więc może wcale nie jest tak żle

tak to moje pierwsze podejście ,kazali może dlatego że jutro niedziela , a teraz zaczęłam czytać ,że do 10 dni po ovitrelu mogą wyjść fałszywie dodatnie wyniki . Jak miałam pierwszą inseminację to zrobiłam betę w 8 dniu o insemy i wtedy rzeczywiście wyszedł fałszywie dodatni ale dziś jest już 11 dzień więc może wcale nie jest tak żle

Lolitka nasza encyklopedia zawsze mówi czekać 14 dni!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja robiłam bete dopiero w 12 dpt i miałam 29, zatem nie mam pojęcia jak zinterpretować wynik bety 4 dpt = 2.
Dodam że nie miałam prawidłowych przyrostów bo miałam ciążę pozamaciczną. Kochana, nie wiem co ci doradzić, oprócz tego że musisz cierpliwie czekać i nie denerwować się. Myśl pozytywnie, jeśli nie ja to kto??? hihihihihihi

reklama
Dziewczyny, wszystko zgodnie z planem. Dziś dostałam @. Ostatni transfer miałam 16 dc, ale tym razem wypada to w niedzielę, zatem będą musieli mi transferować 15 dc, albo 17 dc. Pożyjemy, zobaczymy.

Kahhhhhaaaaa - cięzarówko, ile maluchów będziemy trasferować zobaczymy? Mam pomrożone po 2 i jedne 3-jaczki. Ale ostatnio jeden z parki nie przeżył mrożenia więc był transferowany jeden. Tym razem uprzedziłam, że w takim przypadku mają rozmrozić kolejną parkę. Tak więc szykuję się na transfer min 2 a może nawet 3. Pożyjemy zobaczymy.

Betabeta za każdym razem podchodzę do transferu na clo i nie mam problemu z owulacją. Nie wiem dlaczego tak, tak mówią w Novum i tak robię.

Hmmm, to musze zapytac Taszycką (tez Novum), bo mi wstępnie powiedziała że na naturalnym cyklu mam podejsc.

wiem , wiem ale same wiecie jak to jest człowiek chwyta się każdej pozytywnej myśli

Trzymaj sie trzymaj tej pozytywnej mysli!!! Niektore kliniki badaja bete i hormony kilka razy przed uplywem 2 tyg- i tak jest pewnie w twojej. Nam kaza czekac 2 tyg. Sama mowisz ze twoje zawodowe doswiadczenie kaze ci byc dobrej mysli wiec sie tam przypadkiem nie doluj, ok? glowa do gory i spokojnie czekaj na rosnaca bete. Trzymam kciuki!!!

DZIEWCZYNY

mnie martwi brak LOLITKI?

Mam nadzieje ze sie byczy gdzies :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry