reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
wlasnie wlasnie,a ja myslalam co u mamulicy?

Ja zawsze o niej myślę jak wpadam do dziecięcego a tam ciuszki ze zwierzątkami, tzn. z krówkami, bo jej mąż jest weterynarzem i krowy podobno lubi najbardziej.

Gosia z Wrocławia tez dawno nie zaglądała, chyba?
he..., ja też nie zawsze mogę, ale staram się jak tylko znajdę chwilę coś przeczytać, czasem napisać, ale to już nie to co w ciąży, bo wtedy czułam się "uzależniona" od BB, a teraz jestem uzależniona od Patryka ;-)

Witajcie,
znowu szaro i ponuro :)Ja melduje sie na BB po przyjemnym , rodzinnym weekendzie :)
Etna co do imprez to mnie siostra w sobote wyciagneła : na tance :p Szalałam 2 godziny na parkiecie i myk do domu :)Antek nawet sie nie zoreintował a ja odpoczełam troche :)
Dziunka, etna zdrowe te Wasze smyki ? moze w tym tyg sie zobaczymy?
Madziek ja mysle , ze Ty to podwójnie kochasz tego swojego synka... tyle przeszliscie

kocham kocham kocham!!!
z resztą każda z nas kocha swoje maleństwo najmocniej na świecie :-)
Fajnie, że się wytańczyłaś :-) my idziemy na 3 wesela w wakacje: w czerwcu, w lipcu i sierpniu- to poszaleję ;-) na całe szczęście wszystkie są na miejscu i w każdej chwili mogę przyjść do domu i zobaczyć jak miewa się mój synek, który zostanie pod opieką cioci.
Jest jedna lipa, muszę mieć 3 sukienki, każda inna, bo to wesela u naszych znajomych, gdzie towarzystwo na każdym będzie to samo, ale pocieszam się tym, że nie tylko mnie czeka taki wydatek, bo inne koleżanki też :-)

Dziewczyny mam do Was prośbę, czy któraś z Was zna się na przepisach BHP, wymogach sanitarnych dotyczących prowadzenia ośrodków zdrowia dla dzieci i dorosłych, bo ja szukam w internecie czegoś mądrego i prawie nic :( a chcę napisać donos do Oleśnickiego sanepidu na przychodnię QMed i kota, którego tam trzymają. Pisałam Wam kiedyś jak chciał się rzucić na Patryka i ledwo wzięłam go na ręce, a to durne zwierze zawiesiło się na moim brzuchu, podrapał mnie, a mógł zrobić to mojemu dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Osobiście uwielbiam koty, ale nie w takich miejscach gdzie są dzieci, szczepionki itp...

Witam się mega zaspana!
W nocy budzę się na karmienie Synka ok 1 a tutaj mój mąż wchodzi do łazienki i oznajmia mi ze jeszcze nie spi.....pytam się co ogląda, a on ze czyta BB :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: "tak go wciągnęło, ze oderwać się nie może". Oczywiście zaczął od wątku "wasi partnerzy, mężowie" prawdopodobnie dlatego, zeby zobaczyć co ja na jego tamat tam popisałam :-D:-D:-D niestety nic....., nie mam się na co skarżyć a chwalić nie będę bo przecież zapeszę :-D:-D:-D Jeszcze przed wyjściem do pracy chodził dumny jak paw, ze on taki fajny i dobry dla mnie, a inne tak czasami narzekają :cool2:

reklama
Ja zawsze o niej myślę jak wpadam do dziecięcego a tam ciuszki ze zwierzątkami, tzn. z krówkami, bo jej mąż jest weterynarzem i krowy podobno lubi najbardziej.

Gosia z Wrocławia tez dawno nie zaglądała, chyba?
he..., ja też nie zawsze mogę, ale staram się jak tylko znajdę chwilę coś przeczytać, czasem napisać, ale to już nie to co w ciąży, bo wtedy czułam się "uzależniona" od BB, a teraz jestem uzależniona od Patryka ;-)

Madziu czyzbys o mnie mowila:-)jak tak to milo ze pamietasz...wiesz przy dwojce dzieci jest co robic i jak mam czas wieczorek to zazwyczaj zdaze tylko przeczytac troche co piszecie ale zaczne chyba znowu sie udzielac:-)

Do góry