kilolek
podwójna listopadowa mama
no niech ci bedzie: zapraszam cię!A zebys wiedziala!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niech ci bedzie: zapraszam cię!A zebys wiedziala!
Kamila ale Viktoria i 2 maluszków do tego jak ty radę dasz??wiesz chcemyn jeszcze 2 dzieci , a nie chce 2 razy ciąży chodzić ...
zasze chciałam bliźnięta
a jak będzie 1 to kolejne za może 6 lat...![]()
a czemu miałabym nie dać?Kamila ale Viktoria i 2 maluszków do tego jak ty radę dasz??
wlasnie wlasnie,a ja myslalam co u mamulicy?

Osobiście uwielbiam koty, ale nie w takich miejscach gdzie są dzieci, szczepionki itp...

"tak go wciągnęło, ze oderwać się nie może". Oczywiście zaczął od wątku "wasi partnerzy, mężowie" prawdopodobnie dlatego, zeby zobaczyć co ja na jego tamat tam popisałam 

niestety nic....., nie mam się na co skarżyć a chwalić nie będę bo przecież zapeszę 

Jeszcze przed wyjściem do pracy chodził dumny jak paw, ze on taki fajny i dobry dla mnie, a inne tak czasami narzekają 
Ja zawsze o niej myślę jak wpadam do dziecięcego a tam ciuszki ze zwierzątkami, tzn. z krówkami, bo jej mąż jest weterynarzem i krowy podobno lubi najbardziej.
Gosia z Wrocławia tez dawno nie zaglądała, chyba?
he..., ja też nie zawsze mogę, ale staram się jak tylko znajdę chwilę coś przeczytać, czasem napisać, ale to już nie to co w ciąży, bo wtedy czułam się "uzależniona" od BB, a teraz jestem uzależniona od Patryka ;-)