reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spóźnione ale jak najbardziej szczere najlepsze życzonka dla Szczypiorków!!!!!!!!!!

A ja witam się oczywiście w pochmurny zień. do tego u nas miasto zalewa, rzeki wylały strasznie i ludzie ewakuują sie....do tego wczoraj mój ojciec cały dzień pomagał znajomym przewozić wszsytko ze sklepiku na bazarku, bo bazar zaraz obok rzeki, a budy zalane do połowy. Podobno masakra. Wszsytkim pozalewało cały biznes łazili w lodowatej wodzie po pośladki i ratowali co mogli:no: A tam pół Krosna prowadzi swój interesik. Ci znajomi mają budkę z wszsytkim dal dzieci, głównie ciuszki i zabawki.

Syreny wyją od rana, a mi nawet nie chce się tam iść żeby patrzeć na czyjąś strate..na około domy w wodzie...eh..mosty którymi mogę dojechać do sklepu pozalewane i pozamykane....
A do tego mają puścić wodę z Soliny, bo tam też zalewa..no i ciekawe gdzie to się ma zmieścić:sorry:
koszmar
do tego przez te deszcze pod parapetami wlewała mi się woda do sypialni!! Na szczęście M zrobił co trzeba...

Poczytałam Was trochę ale cytató sobie nie pozaznaczałam:sorry2:
MH fajnie, że Helence się podoba w przedszkolu:-):-)
Natalineczka a glukoza już była???
A w ogóle to nei wiem czemu cały czas mylisz mi się z Iwcik:-D:-D:-D
Lunka wekend w skrócie udany widzę..a Laura grzeczna...super zawsze to jakis relaks;-)
Agula witaj:-)
W ogóle czytałam Was i wszsytkie maja w planach się pochorować czy co:eek::eek::eek::eek:
A do keidy ten zwrot musi przyjsć?? Bo my jeszcze nie dostaliśmy...

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ta pogoda mnie dołuje, nic mi się nie chce :eek:

Witam nowa mamę :tak: Ja też jak się przeprowadziła, to nie mogłam się zaaklimatyzować, jeszcze dłuuugo jeździłam robić zakupy w swoje stare okolice, bo w nowym miejscu nie umiałam :-D

Oczy się kleja, chyba pora na kawke :-p

W koncu cisza i spokój..
Zaraz dopije herbatke i chyba też pójde uciąć sobie małą drzemkę:tak:-ta pogoda tak mnie dobija,że szok,nawet w tv nie ma nic ciekawego a internet ledwo mi chodzi-strony strasznie długo się otwierają:wściekła/y:

Ale ta pogoda mnie dołuje, nic mi się nie chce :eek:

Witam nowa mamę :tak: Ja też jak się przeprowadziła, to nie mogłam się zaaklimatyzować, jeszcze dłuuugo jeździłam robić zakupy w swoje stare okolice, bo w nowym miejscu nie umiałam :-D

Oczy się kleja, chyba pora na kawke :-p

Może czasem się przyzwyczaje:tak:
Też bym się napiła kawki ale po 2 to bym miała noc z głowy:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uspąłam Maksa i mam chwilę....
jaoś ostatnio sie dośc grzeczny zrobił- to chyba przez to e sam sobą sie juz dośc potrafi zając;-) tyle e wszystkie abawki ju mu się znudziły:rofl:

ide wstawic ziemniak- rolady mam z komunii bo dostaliśmy do domku tez troche jedzenia;-)
a ja mam lenia.. jak zwykle ostatnio... dołek i leń.. pogoda jeszcze taka, że z domu sie wyjsc nie da... osłona przeciwdeszczowa mi na wóek nie pasuje:angry: a niby z kompletu:rofl::eek:
wiec jak pada to jestem jak w klatce:eek:

Witam nową mamę:-)
az tak na ciebie kawa działa?:-D
na mnie ot nic- ani napoje energetyczne, ani kawa.. po kawie to mi sie jeszcze bardziej spać chce:-D

madeuska jak bym teraz wypiła kawe to noc na 100% z głowy:-D
No nic,dzieci poszły spać,to skorzystam z okazji i ide się troszke zrelaksować w wannie;-)

Miłego popołudnia

Pózniej jeszcze zaglądne:tak:

Tak czytałam czytałam i nic nie zaznaczyłam ani nie zapamiętałam :zawstydzona/y::-( przepraszam :-( jakaś roztargniona jestem przez tą chorobę Kubka i pogodę :dry: chociaż pogodniej jest niż wczoraj :tak: Kuba znowu śpi, jak to lekarka wczoraj powiedziała jak nie je to śpi :sorry2: no to niech śpi :tak: ja zaraz idę obiadek szykować. Rodzice przyszli z pracy chyba od Kuby się zarazili :sorry2: jeszcze mi szpitalu w domu brakuje :eek: jutro jak Kuba będzie taki sam jak dzisiaj to idę do swojej po skierowanie do szpitala i idę tam na badania :tak: najwyżej zostawią mnie znowu w szpitalu ale przynajmniej pewność że go wyleczą :tak: no to idę bo głodna się zrobiłam :tak: miłego dnia życzę :tak:

U mnie też leje non stop, jak wyszłam po zakupy to wróciłam z przemoczonymi nogami, na taką pogodę to kalosze i nic innego :no::no:
Ja też bym się chętnie zdrzemnęła ale muszę ugotować ziemniaki a potem po Maję iść bo dzisiaj na godz.17.30 idziemy do dentysty :tak::tak:

anaconda powodzenia u dentysty:-)

rozmnażajcie się, bo nie bedzie Polski:rofl:
[video=youtube;5zuBFns6qNk]http://www.youtube.com/watch?v=5zuBFns6qNk[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-) w Kielcach też deszczowo rano tylko byłam na zakupach a teraz to tylko herbatka gorąca i co jakis czas włączam piecyk zeby pranie schło pogoda by sie zrobila :wściekła/y: bylam w końcu u fryzjera bo wczoraj mąz mi zrobił zdjęci jak zobaczyłam jak wyszłam pskudnie i jakie mam okropne wlosy nie zderzylam i polecialm obcięłam farbnę tylko jeszcze i powinno być okej :tak:z mężem jestem na wojennej scieżce i nie zamierzam tego zmieniac :no:

Do góry