my również po szczepiieniu, mała zaczęła marudzić jak było juz po wszystkim heheh, miała nieźle opóźniony zapłon ;-)
http://pierwszezabki.pl
http://pierwszezabki.pl
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no a może się pomylili? przecież dzieci po urodzeniu mają słuch badany i pewnie wtedy nie mili do Pawełka zastrzeżeń, Kasia nie martw się, skonsultuj się jeszcze z jakimś dobrym laryngologiem, Ty będziesz spokojniejsza, a Pawełek będzie miał dobra opiekę lekarską. Dasz radę na pewno,bo mamy z listopada są dzielne i nie załamują rąk jak pojawia się jakaś przeciwność losu! Nie jeden facet chciałby mieć takie jaja jak my mamy. Jak będziesz mieć chwilę i siłę to pisz, co dokładnie powiedzieli, jesteśmy z Tobą nie płacz, bo na pewno jest jakieś rozwiązanie i wszystko dobrze się skończy.
Ja w najtrudniejszych chwilach byłam pewna, że będzie dobrze, bo musiało być dobrze i jesta łatwo nie było.
Badanie dopiero 10 listopada bedzie powtórzone ... nie wiem czemu nei wczesniej bede musiala poszukac prywanie chyba i zobacze jaki koszt i czy jest mozliwosc wogole ....a nie bedzie powtórzenia badania? jakie sa szanse, ze to sie wyprostuje? czemu mialas zalecenie zrobienia tego badania?
bardzo ci wspólczuje :-(
no wlasnei o to chodzi ... :/ ze moze słyszec normalnie ale juz jak ktos głosniej cos powie czy pisnie to nie :| w kazdym badz razie mamy go nie stawiac przed takimi dzwiekami bo jego ucho nie umie sie bronic przed hałasem .... :|no i nie moze byc tak zle - ostatecznie pawełek pierwszy z listopadowych dzieci powiedzial mama!! no jak mówi, to musi całkiem dobrze słyszec!
dobrze ze jest ten bank.Tak, wyraznie czuc pod palcem. Najpierw myslalam ze odparzenie, ale cos mi miejsce nie gralo, bo na lopatce? A potem zaczelo rozchodzic sie i doszlo az do nadgarstka a teraz idzie w druga strone. Krostka na krostce, cienki pas o szerokości ok 1 cm...
no i my po badaniu ... mały ma średni nie dosłuch .... bedziemy aparatowacmam mega doła i wogole ... ide sie ogarne i napisze wiecej
![]()
czy żelazo mogę podawać dziecku razem z mlekiem, bo wczoraj jak podawałam mu z łyżeczki to zaczął się krztusić i teraz się boję, a z butli z mlekiem przed snem byłoby mi wygodnie i dla niego bezpiecznie.