reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No proszę bez takich informacji Katik :-p
My odwołalismy szczepienie na pneumo - nie mam jak się przedostać do tej części Krakowa gdzie mam przychodnie...
Zalało nam piwnicę, cały czas pompujemy wodę. U moich rodziców całe piwnice pełne wody.

W łazience cała wanna wody nalana bo wczoraj stanęła przepompownia i w każdej chwili znowu nam mogą wyłączyć wodociąg, a studni to ja nie mam..

współczuje Kochana
mogłoby juz przestac padac bo przez to tylko same klopoty

reklama
Dziewczyny, jak u Waszych Maluchów wygląda szczepionka, którą dzieciaki dostały w szpitalu po urodzeniu ? bo u mnie było ok, a teraz zrobił się pęcherz, zaczerwieniony naokoło, a w środku wypełniony płynem...no i zaczyna się robić na tym pęcherzu strupek, tak jakby wysychało...czy to jest ok? Kiedy trzeba skonsultować z lekarzem ?

z tego co pamiętam u Mani to właśnie tak wyglądało. Przy kontroli przed kolejnym szczepieniem ją oglądali i oceniali.

Nie umiem wstawic fotki na zamkiety wiec czynie to tutaj:-)

Załączniki

• P5150024.jpg
    P5150024.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 63
tak całkiem przyziemnie, to jeszcze trochę i z racji pogody, depresji się nabawię. czuję się uwięziona w domu:eek::eek::eek:. na dodatek prognozy nie są wcale pocieszające. dobrze, że przynajmniej mnie odwiedzają

Witam mamuśki i wasze maleństwa!

U nas pogoda do doopy,ale na szczęście nie pada.
Forget, Barbarka i dziewczyny z południa współczuję i mam nadzieję,że zaświeci u was słoneczko i pogoda będzie wam sprzyjać.

My jesteśmy na etapie rozwożenia i wysyłania zaproszeń na chrzciny, robimy 20 czerwca. Chcieliśmy zrobić w restauracji,ale mama zaproponowała,że z koleżanką i ciocią wszystko nam przygotują. Robimy przyjęcie na 19 osób i 7 mamy przyjezdnych z rodziny T. więc nawet jak byśmy robili w restauracji to i tak trzebaby trochę jedzenia w domu przygotować ponieważ przyjadą na cały weekend. A tak zrobimy obiad po kościele w domu a później jak będzie ładna pogoda to przeniesiemy się na ogród. Trochę będzie zamieszania,ale czy w domu czy w restauracji to i tak by było.
Odpoczniemy później jak pojedziemy z małą w góry na urlop.

Zmykam na wątek dzieciowy bo mam do was kilka pytań.

Na zamknięty wstawiłam zdjęcia naszej pszczółki.

Miłego dnia :)))

Monia555 podobno to normalne, że ślad po szczepionce ropieje. Trzeba uważać przy kąpieli, żeby nie zamoczyć.

My do łóżeczka zamontowaliśmy 2 kółka i wozimy łóżeczko po całym domu. Na noc stoi w sypialni, w dzień w salonie lub u małej w pokoju. Mam ją zawsze na oku.

Iza twój synek jest prześliczny, można go schrupać w całości ;-)

13x13 w dzień najczęściej śpi na kanapie w salonie, wygodniej mi jest mieć ją cały czas na oku

Iza ale przystojniak:tak:. Wygląda na starszego

Podczytuje was w miarę możliwości ale brak kompa skutecznie mi to utrudnia. Teraz jestem u mojej mamy...

Taa powódź ... mamie pywnice zalewają podniesione wody gruntowe a na górce mieszka.
Odezwe się jak będę mogła.

Ps. Zdjęcia z chrzcin wstawe chyba dopiero jak mi monitor wróci z serwisu :-(

reklama
Witam i ja;-)
Współczuję wszystkim zalanym. U nas też ciągle pada, ale my wysoko na górce, więc zalanie nam nie grozi.
Mamy za sobą cudowną nockę, mała spała dwa razy po 5h z godzinną przerwą na pampersowanie i karmienie. Kochane to nasze maleństwo:-) Teraz też śpi od prawie 3h, więc zdąrzyłam pieluchy wymaglować, ciuszki wyprasować, bawarkę z rogalikami pochłonąć i nadrabiam zaległości netowe.

Do góry