reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kahaa a jak ty się czujesz w ciąży? Już brzuszek widać?
:-):-):-) genialnie - tak jak tylko mozna sie czuc po kilku latach bezowocnych staran i rozczarowan. dostajesz kopa na rozped i od teraz nie ma rzeczy niemozliwych. i jeszcze lozysko produkuje endorfiny - poezja, to lepsze niz prozak!!! zreszta co ja ci bede, sama sie wkrotce przekonasz.
a brzuszek i owszem widac, spodnie ciazowe juz posiadam :-)

reklama
kahaaa
lolitka mowila zebym juz chlala ta wode.
mam dlugi protokol ale bez tabletek anty.teraz biore tabletki hormonalne 2x1 i spray do nosa 2x2,i tak do 31.05 potem scan i krew,no i pewnie zastrzyki.

nie ja odradzam. jak mi hiper grozilo to lekarze mi kazali tylko wode i mleko pic. i pewnie bym ich zlala, ale nasz ekspert lolitka tez kazala tylko wode, zero sokow, zero herbatek, zeby jak najwiecej wody sie miescilo. soki pewnie wolniej przez organizm przechodza niz woda bo maja dodatkowe skladniki, a tu chodzi o to, zeby nerki jak najwiecej filtrowaly i pracowaly na zdwojonych obrotach, zeby nie doszlo do zatrzymania wody w organizmie. ewelina dobrze prawie?[/QUOTE]

Kahaaaa dobrze gadacie:) Jak ja miałam hiper to też lekarze mówili, woda, woda i jeszcze raz woda. Soków nie wolno - dlaczego przyznam że nie wiem, ale mówili że nie wolno.

Labo gratuluje.
Świetna beta, życzę w najbliższym czasie takiej bety sobie i wszystkim staraczkom.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chanelini ja mam jutro wizytę. I pewnie też dostanę jakieś tabletki przed in vitro. Jakie masz teraz tabletki hormonalne a spray do nosa od czego?

hey. mieszkam w sundern , nasza klinika jest w dortmundzie. mielismy wlasnie dzisiaj wizyte (rozmowe, i ustalenie planu terapii) tez bede miala ivf wlasciwie wszystko juz zalatwione - zaczynamy w polowie lipca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a gdzie twoja klinika ?

Witam!!!
na tym forum jestem nowa,ale w staraniach już doświadczenie jakieś jest ;-)pisze do Was dziewczyny bo od jutra tj. 20.05 zaczynam stymulacje do pierwszego ivf !!! widzę jak się tu na wzajem wspieracie i tez tego mi potrzeba...myślałam ze dam rade sama ale jednak dzisiaj zaczęło się ciężko...jakaś chora faza mnie dopadła!!!:-(wiem, ze to dopiero początek mojej drogi ale jak już pisałam doświadczenie jest ponieważ jestem po 2 inseminacjach i niestety nic.
mam nadzieje ,ze znajdę bratnie dusze które mnie wesprą...!!!

missdior
witaj w naszym gronie,na pewno bedzie troche lzej przechodzic to wszystko z osobami ktorych tez to dotyczy.

Baska 1
tabletki to Norethisteron 5mg to hormon seksualny 2x1,drugi to spray do nosa synarela 2ml to jest Gonadotropina 2x2

kiki
no ja mieszkam w hamburgu i tu podchodze do ivf jak widzisz juz zaczelam realizowac swoj plan do ivf.

Witaj missdior23:-) Miło, że dołączyłaś do nas:) Wszystkie miewamy cieżkie dni, ale po to tu jesteśmy, żebyśmy nie musiały przez wszystko przechodzić same - w kupie raźniej ;) Niczego się nie bój- ivf jest chyba bardziej skuteczne niż inseminacja wiec zrobiłas już ogromny krok w kierunku sukcesu :) Dasz radę- wszystkie damy radę i nam się uda! Jaki masz protokół- długi czy krótki? Jakie będziesz brać zastrzyki?

reklama
Do góry