reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kahaaa bardzo Ci dziekuję za odpowiedź. Uspokoiłam się :) Nie miałam żadnych objawów hiperstymulacji, wodę piję, ale urozmaicam to herbatkami i sokami - i nic mi nie jest. Choć wolę dmuchać na zimne i już teraz ograniczam soki i harbatę ;) Dziewczyny, to, co Wy powiecie to święte :) Tym bardziej, jak widzę, że u Ciebie Kahaaa rośnie w brzuszku maluszek (Gratuluje!!) to dostosuję się do wszystkich zaleceń ;-)

hi, hi i zostalam ekspertem!

to ja mam: zamur, luteina, estrofem, encorton, fragmin-zastrzyki, olfen.
a brzuch też cię bolał po punkcji, bo ja normalnie już nie mogę z bólu. najlepiej się nie ruszać, chyba że to zależy od ilości wkłuć do jajników?

brzuch boli, bo zmeczony pokuty od zewnatrz i od srodka, ale moze tez bolec bo hiper ci grozi. monitoruj sikanie i pij te wode ile wlezie, bo hiper to fatalna sprawa.

cześć dziewczyny.Dziś miałam II werkę i jest super.Betka rośnie i jest 10,9 a w sobotę była 2,0.Bałam się jak cholera bo lekarz powiedział mi , że ta sobotnia to tylko wynik leków a jednak moja dziecinka już się zagnieździła i dawała znak o sobie.

hura! nowy invitrowy dzieciaczek sie klaruje!

Nawadnianie to nawadnianie, nie? woda najlepiej sie wchłania i oczyszcza organizm, a kawa i czarna herbata działają paradoksalnie odwrotnie. Nie wiem czemu soki odradzasz? a nasza specjalistka Lolita gdzies zniknela...Mam nadzieje ze z nia OK...

nie ja odradzam. jak mi hiper grozilo to lekarze mi kazali tylko wode i mleko pic. i pewnie bym ich zlala, ale nasz ekspert lolitka tez kazala tylko wode, zero sokow, zero herbatek, zeby jak najwiecej wody sie miescilo. soki pewnie wolniej przez organizm przechodza niz woda bo maja dodatkowe skladniki, a tu chodzi o to, zeby nerki jak najwiecej filtrowaly i pracowaly na zdwojonych obrotach, zeby nie doszlo do zatrzymania wody w organizmie. ewelina dobrze prawie?

hej dziewczyny.
labo
trzymam kciuki.
kiki
witaj na forum.tak sie sklada ze tez mieszkam w niemczech,no i jestesmy w tym samym wieku.przeszlam juz wszystkie badania jakie sa mozliwe.wszystko ze mna i moim mezem w porzadku a ciazy jak nie bylo tak nie ma.dlatego ivf.a tak na marginesie to skad jestes i gdzie podchodzisz do icsi.

a tak w ogole to czy ktoras z was cos wie o lolitce.co sie dzieje z nia?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja to mysle, ze lolitka postanowila sie odseparowac do 21 maja i wroci z nowina. a jak do soboty nie da znaku zycia, to trzeba ja bombardowac na privie.

ale ona nigdy tak nie znikala,zawsze pisala ze jej nie bedzie a teraz cisza.

juz nie daje rady z ta woda.moze pozniej lepiej wejdzie.

cisza........

wiem, ze nie znikala bez slowa i dlatego sie martwie, ale moze ma powod (oby cos dobrego). moze luby ja porwal na romantyczny wypad, albo sama sie zaszyla w gluszy.
a ty dopiero wyciszanie zaczelas? woda to od stymulki, jak nie wchodzi to odpusc, zeby ci potem sil na nia nie zabraklo.

LABO! Będziesz miała dzieciątko! Gratulacje! Wszystko idzie dobrze. Piękny wynik!

Matylda! Też masz świetny wynik! Mi się tylko może marzyć taki.

Dziewczyny a od czego dostajecie tyle zastrzyków i chemii po punkcji? Ja miałam tylko duphaston.

Dzięki dziewczyny za wsparcie.Ja też trzymam za Was kciuki i każdej życzę tego samego :żeby się udało.W sobotę mam
III werkę i mam nadzieję , że nadal będzie ok.A teraz idę pogadać z moim maleństwem .Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Matylda! Też masz świetny wynik! Mi się tylko może marzyć taki.

Dziewczyny a od czego dostajecie tyle zastrzyków i chemii po punkcji? Ja miałam tylko duphaston.

Chyba co klinika to co innego serwuja. U mnie fraxiparine, estrofem, encorton. Jak sie juz jedno bierze to i cos co tego trzeba- bo to pierwsze moze szkodzic bez tego drugiego a drugie bez trzeciego...Czytalam w ulotkach i zrozumialam ze sie te leki nawzajem uzupelniaja, ale juz oczywiscie zapomnialam co dziala antyzakrzepowo. Encorton np. pomaga nie odrzucic zarodka, ale to steryd i moze tez szkodzic ciazy...niby nie w takiej dawce, ale ja mam watpliowci...Dyskutowalam z lekarka, chyba trza im zaufac, no bo kumus trzeba, nie?

Do góry