Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kahaaa bardzo Ci dziekuję za odpowiedź. Uspokoiłam sięNie miałam żadnych objawów hiperstymulacji, wodę piję, ale urozmaicam to herbatkami i sokami - i nic mi nie jest. Choć wolę dmuchać na zimne i już teraz ograniczam soki i harbatę
Dziewczyny, to, co Wy powiecie to święte
Tym bardziej, jak widzę, że u Ciebie Kahaaa rośnie w brzuszku maluszek (Gratuluje!!) to dostosuję się do wszystkich zaleceń ;-)
to ja mam: zamur, luteina, estrofem, encorton, fragmin-zastrzyki, olfen.
a brzuch też cię bolał po punkcji, bo ja normalnie już nie mogę z bólu. najlepiej się nie ruszać, chyba że to zależy od ilości wkłuć do jajników?
cześć dziewczyny.Dziś miałam II werkę i jest super.Betka rośnie i jest 10,9 a w sobotę była 2,0.Bałam się jak cholera bo lekarz powiedział mi , że ta sobotnia to tylko wynik leków a jednak moja dziecinka już się zagnieździła i dawała znak o sobie.
Nawadnianie to nawadnianie, nie? woda najlepiej sie wchłania i oczyszcza organizm, a kawa i czarna herbata działają paradoksalnie odwrotnie. Nie wiem czemu soki odradzasz? a nasza specjalistka Lolita gdzies zniknela...Mam nadzieje ze z nia OK...
Matylda! Też masz świetny wynik! Mi się tylko może marzyć taki.
Dziewczyny a od czego dostajecie tyle zastrzyków i chemii po punkcji? Ja miałam tylko duphaston.