reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Znalazłam wątek ale nic tam sie nie dzieje akurat jestem tam;)
Ostatnio szwagierka siedzi na mamy w domu czy cos takiego i mówiła mi, że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek;)

reklama
Znalazłam wątek ale nic tam sie nie dzieje akurat jestem tam;)
Ostatnio szwagierka siedzi na mamy w domu czy cos takiego i mówiła mi, że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek;)
że też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!

Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiam:-D ale chyba raczej bym poczuła co?????

Kochana to podaj link bo nie mogę znaleźć;)
A ja właśnie siedzę z farbą na głowie na 14 do kosmetyczki o 16 wizyta u Gin a jutro SESYJKA:)

Lena przecież ty jesteś na tym wątku:confused:
Nawet jak nie dawno patrzyłam to jest tam jakiś twój post bodajże z 16.maja;-)

Agi na pewno poczujesz:-) Ja też jeszcze nic nie czuję, a jestem tylko kawałeczek "za" Tobą;-)

że też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!

Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiam:-D ale chyba raczej bym poczuła co?????
Dokładnie zryta bania;)
Ja też nie mam żadnych skurczy;)

Lena przecież ty jesteś na tym wątku:confused:
Nawet jak nie dawno patrzyłam to jest tam jakiś twój post bodajże z 16.maja;-)

Agi na pewno poczujesz:-) Ja też jeszcze nic nie czuję, a jestem tylko kawałeczek "za" Tobą;-)
Teraz zobaczyłam właśnie napisałam wcześniej, że jestem na nim;)

skurczy napewno nie przegapisz szczególnie tych porodowych, tych przepowiadająjących możesz wogóle nie mieć;-) chociaż twardniejący brzuch to też mogą być skurcze, każdy może to odczuwać inaczej

Dzień dobry!
Dawno nie zagladałam - myślę, że wszystkiego nie nadrobię, ale chciałam Wam gorąco podziekować za troskę - Badaicka mi doniosła, że się pytałyście - jeszcze raz dziekuję
Wpadłam w wir sprzątania - syndrom wicia gniazda jak nic, ale w środę wieczorem z tego wszystkiego dopadły mnie skurcze i od wczoraj leniu****ę w zwiazku z tym - tzn. chodzę po domku i na spacerki, ale okien nie umyłam (tzn. umyłam tylko małe w łazience a reszte ma umyć jutro mój M)
wizytę mam za tydzień (28) i mam podobno do niej dotrwać

bardzo mocno gratuluję rozpakowanym czerwcówkom - nawet dzis myślałam o Liliti i Adze78
a tu niespodzianka, bo Agi się trzyma w dwupaku (chyba)
Liliti, Kalwa, Ona...m i Gosia*** - moje gorące gratulacje

postaram się tak szybko przelecieć posty ostatnie bo nie wiem co u Was się dzieje

Nie wiem co się ze mną dzieje, wstaję po 10 i za dwie godziny drzemka taka jestem śpiąca, wczoraj i dzisiaj tak miałam. Już wstałam trochę się odmuliłam i ostatnie pranie się pierze.Muszę jeszcze posprzątać.
Coś czuję że za bardzo sobie pozwoliłam z jedzeniem, pewnie jak się zważę u lekarza to się przerażę:(((

u nas po burzy :) wpadlam doczytac czy mamy 5 dzidziusia ale chyba nie

ja tylko na sekunde nawet nie dam was rady doczytac a widze ze jest sporo od rana. Wrocilam od okulisty na szczescie wszytsko gra i moge rodzic sn juz sie martwilam ze mi ktos cesarke zafunduje :) Problem tylko taki ze mam zakropione oczy i malo co widze:szok: nawet tego sie nie spodziewalam ale jakims dziwnym trafem wyciagnelam ze soba meza zeby wczesniej pojechac kupic cos dzieciakom na dzien dziecka, chyba bym pieswzo wracala jakbym byla sama :) Zakaz jazdy na conajmniej 5 godzin :) Na razie ostrosc w okularach taka jak bez czyli masakra :)

reklama
Zyrraffka - ja ze spaniem mam to samo - codziennie drzemka po południu 2 godzinki

Jaka cudowna Majeczka u Kalwy:tak:

Gosiagro - jak Twój Mąż???
Widziałam, że temat główny to skurcze - ja się nie znam bo rodzić będę po raz pierwszy, ale chyba nie da sie porodu pzregapić;-)
wszystkim dzis odbierajacym wyniki życzę samych dobrych wieści

co do powodzi - wczoraj tez nad rzekę sie wybrałam, bo się wystraszyłam, że i nas dopadnie - osiągnęła stan alarmowy, ale do pzrelania brakuje jej około 1-1,5m i podobno wały wytrzymają. jest tylko zagrozenie, że gdy znowu zacznie padac mocno to zbiornik retencyjny niedaleko moga spuszczać i wtedy by było nieciekawie - ale może juz tak ostro lać nie będzie - od wczoraj tylko mamy pzrelotne burze - dziś nawet słoneczko było

a ja dzis odebrałam wynik z posiewu - nic nie wyhodowano więc rodzić bez obaw o zakażenie mogę - jeszcze tylko jutro pościel muszę zakupić dla małej bo nie mam

miłego dnia i obiecuje zagladać cześciej

Do góry