Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!Znalazłam wątek ale nic tam sie nie dzieje akurat jestem tam
Ostatnio szwagierka siedzi na mamy w domu czy cos takiego i mówiła mi, że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek![]()
ale chyba raczej bym poczuła co?????Kochana to podaj link bo nie mogę znaleźć
A ja właśnie siedzę z farbą na głowie na 14 do kosmetyczki o 16 wizyta u Gin a jutro SESYJKA![]()

Dokładnie zryta baniaże też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!
Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiamale chyba raczej bym poczuła co?????
Teraz zobaczyłam właśnie napisałam wcześniej, że jestem na nimLena przecież ty jesteś na tym wątku
Nawet jak nie dawno patrzyłam to jest tam jakiś twój post bodajże z 16.maja;-)
Agi na pewno poczujesz:-) Ja też jeszcze nic nie czuję, a jestem tylko kawałeczek "za" Tobą;-)
skurczy napewno nie przegapisz szczególnie tych porodowych, tych przepowiadająjących możesz wogóle nie mieć;-) chociaż twardniejący brzuch to też mogą być skurcze, każdy może to odczuwać inaczejże też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!
Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiamale chyba raczej bym poczuła co?????
nawet tego sie nie spodziewalam ale jakims dziwnym trafem wyciagnelam ze soba meza zeby wczesniej pojechac kupic cos dzieciakom na dzien dziecka, chyba bym pieswzo wracala jakbym byla sama