reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hope taka beta to chyba wskazuje na cwaniaczki a nie cwaniaczka. 15 dpt to bardzo wysoka beta.

Missidor ale pojechałaś z tym bagażnikiem, o mało się nie posikałam:):):):):)

Mami mi z taką beta mówili że jestem w ciąży:) Tak więc nie zamartwiaj się:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o w morde!!!własnie wrociłam z zakupów...no i kupiłam tego osiołka,siemie,kwas foliowy ...pistacje,dynie...masakra ja nie wiem od czego zaczac tyle tego ;-)jak taka babinka co lekomanka jest sie czuje!!!stary jak to zaoaczyl to z chaty poszedł w siną dal ;_) a ja winko czerwone , rambo cisne w tv i czekam na @ !!!

cześć , jestem tu nowa ale pasuje do tematu jak ulał :) , jestem po 1 in vitro i juz na 99% wiem , ze sie nie udało bo @ idzie i coraz bardziej sie rozkręca , dodam , ze jestem w 29 dc ( mam 28 dniowe cykle ) no i jest to 11dpt. Coraz bardziej krwawie i choć test mam jutro to marne szanse zeby coś z tego wyszło :( . Może wy '' przyniesiecie mi szczęście '' :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :) a reszcie życzę powodzenia

witam dodora!!!
ciezko cos napisac w takich chwilach , ale moze poprostu zrob dzisiaj ten test...i co mam byc to bedzie po co czekac te pare godzin...

ma-mi !!! tak jak isałamwcześniej wino jest a sexu brak bo stary zwiał z chaty od pretekstem naprawy drzwi w aucie...a znajac go i zycie palcem nie ruszy ...chyba ze za klamke aby wsiasc ,a potem wysiasc z auta!!!

missidior23
ja jestem w darmowym programie in vitro wiec bete mam tam za free( chociaz o kase nie chodzi ), a i tak musze ją tam zrobic to nie bede sie kłuć dwa razy, a te kilka godzin to chyba nic nie zmieni....no może ten 1 % nadziei potrwa dłużej .....

dziewczyny widziałam ,ze pisałyście tu o dietkach tzn. produktach , które nalezy jeść aby pomóc sobie osiągnąć cel , czy jest to może gdzieś tak zebrane razem , zebym nie musiała czytac tych 250-ciu ston :0) , dużo tego haha

Kochane!

Zdaję raport. Wczoraj główna konsultacja. Niestety wrażenia średnie. No ale cóż, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. W skrócie:
1. Zagubiono wyniki mojego M
2. Zabieg opóźni się przez aktualizację cytologii. Na wynik czeka się tutaj do 8 tygodni. A termin mam dopiero na 9-go czerwca. Rozwścieczyło mnie to okrutnie, bo ponad miesiąc temu próbowałam to załatwić. Miałam spotkanie z lekarzem i odmówiono mi zabiegu. :wściekła/y: Eeeeech....
3. Moje AMH = 1.87 więc lecę protokołem krótkim. Menopur około 3go dnia cyklu, potem coś na wyciszenie i ok 2 dni pozniej na wywołanie piku. Ogólnie branie zastrzyków okolo 10-12 dni.
4. Przysługuje nam tylko jedno podejście....hmmm...może aż jedno. Trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie tylko narzekać na to czego nie ma...:sorry:
5. Przycisnęłam ich i okazało się że mamy prawo do badań genetycznych. Więc na pewno zrobimy, mimo, że opóźnią procedurę. W sumie i tak jest opóźniona przez cytologię.

Podumowując prowdopodobnie cały zabieg będzie miał miejsce najwcześniej w sierpniu.
W tym tygodniu zaczęłam pracę. To jakiś sukces!!! :-)
Witam w gronie wszyskie nowe invitrówki ;) Tutaj nikt się nie ma prawa poddać bez walki!!!
Lolitka...jesteśmy z Tobą...:yes::rolleyes:

Aaaa...dodora...Ja to sobie pokopiowałam do jakiegoś dokumentu. Jak znajdę dam znać. Nie wiem jak Ci to przesłać, więc jak coś wrzuć mi maila.

reklama
no niestety chyba nigdzie nie ma spisanego ale ja dzisiaj pytalam o diedy wiecc wystarczy do ranka tylko sie cofnac ;-)

kurcze...ma-mi pisala zeby pic wino czerwone to @ przyjdzie...ale chodzil;o jej chyba o lampke a ja juz prawie butelke wydudlałam ...i już mordka szczęśliwsza... ;-)

Do góry