reklama
boozqowa
Październik 09'
Ja mam też z TT, taki jak Luiza Ty masz. Maja nie umie z niego pić. Bawi się nim, gryzie, a jak pociągnie to od razu się krztusi i już nie próbuje dalej;-)
Marisia ma taki Tommee Tippee essentials KUBEK NIEKAPEK 190 ml 4m+ (1008934432) - Aukcje internetowe Allegro piszą że to niekapek, ale nie ma zaworku niekapka - to taki sobie zwykły kubeczek z dziubkiem. Ma też niekapek tej firmy, ale chce go tylko gryźć
L
LuizaPatrycja
Gość
Aneta z tego co ty masz szybko leci bo on jest po 12 msc o ile dobrze pamiętam.
Lagajka a ten co Ty masz ma gumowy ustnik?taki całkiem miękki?
Lagajka a ten co Ty masz ma gumowy ustnik?taki całkiem miękki?
Z tego pije super, już nawet pozwalam jej samej pić - czasem coś nachlapie ale niech się uczy
Od początku go polubiła, najpierw tylko do niego gadała i wypluwała to co wpłynęło do buzi, a teraz pięknie ciągnie, ale i tak czasem pogada do ziomka, no wielka miłość z kubeczkiem. Ustnik ma zwykły, plastikowy z dziurkami bez zaworka
boozqowa
Październik 09'
Lagajka- podbijam pytanie ;-)
My też mamy ten niekapek TT co Luizka i jakoś Oldze nie idzie z niegopicie. awi się nim, gryzie i to na tyle
ustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik.
U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pić
zmuszam ją, albo podaję łyżeczką ale i tak połowa jest wypluwana
nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.
ustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik. U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pić
zmuszam ją, albo podaję łyżeczką ale i tak połowa jest wypluwana
nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Właśnie szukam takiego kubeczka żeby miał ustnik całkiem miękki, żeby ciągnięcie z niego było łatwiejsze, bo z tego co my mamy nie umie pić i się denerwuje.
Podziel się: