reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Ja mam takie
534_1_d.jpg :-p

reklama
Ja mam też z TT, taki jak Luiza Ty masz. Maja nie umie z niego pić. Bawi się nim, gryzie, a jak pociągnie to od razu się krztusi i już nie próbuje dalej;-)

No wlasnie moze za szybko ?
Gemelo Twoje maluchy z takich pija jak juz duze chlopaki :-D
Moja ma taki,ma miekki ustnik,ale i tak szybko leci i Ninka sie dlawi wiec woli gryzc:-D

Załączniki

• kubek.jpeg
    kubek.jpeg
    14,7 KB · Wyświetleń: 36
Aneta z tego co ty masz szybko leci bo on jest po 12 msc o ile dobrze pamiętam.

Lagajka a ten co Ty masz ma gumowy ustnik?taki całkiem miękki?

Z tego pije super, już nawet pozwalam jej samej pić - czasem coś nachlapie ale niech się uczy :) Od początku go polubiła, najpierw tylko do niego gadała i wypluwała to co wpłynęło do buzi, a teraz pięknie ciągnie, ale i tak czasem pogada do ziomka, no wielka miłość z kubeczkiem. Ustnik ma zwykły, plastikowy z dziurkami bez zaworka

My też mamy ten niekapek TT co Luizka i jakoś Oldze nie idzie z niegopicie. awi się nim, gryzie i to na tyle :eek: ustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik.
U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pić :no: zmuszam ją, albo podaję łyżeczką ale i tak połowa jest wypluwana :confused: nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.

reklama
Właśnie szukam takiego kubeczka żeby miał ustnik całkiem miękki, żeby ciągnięcie z niego było łatwiejsze, bo z tego co my mamy nie umie pić i się denerwuje.

Do góry