reklama
boozqowa
Październik 09'
Ja mam też z TT, taki jak Luiza Ty masz. Maja nie umie z niego pić. Bawi się nim, gryzie, a jak pociągnie to od razu się krztusi i już nie próbuje dalej;-)
Marisia ma taki Tommee Tippee essentials KUBEK NIEKAPEK 190 ml 4m+ (1008934432) - Aukcje internetowe Allegro piszą że to niekapek, ale nie ma zaworku niekapka - to taki sobie zwykły kubeczek z dziubkiem. Ma też niekapek tej firmy, ale chce go tylko gryźć
L
LuizaPatrycja
Gość
Aneta z tego co ty masz szybko leci bo on jest po 12 msc o ile dobrze pamiętam.
Lagajka a ten co Ty masz ma gumowy ustnik?taki całkiem miękki?
Lagajka a ten co Ty masz ma gumowy ustnik?taki całkiem miękki?
Z tego pije super, już nawet pozwalam jej samej pić - czasem coś nachlapie ale niech się uczy
Od początku go polubiła, najpierw tylko do niego gadała i wypluwała to co wpłynęło do buzi, a teraz pięknie ciągnie, ale i tak czasem pogada do ziomka, no wielka miłość z kubeczkiem. Ustnik ma zwykły, plastikowy z dziurkami bez zaworka
boozqowa
Październik 09'
Lagajka- podbijam pytanie ;-)
My też mamy ten niekapek TT co Luizka i jakoś Oldze nie idzie z niegopicie. awi się nim, gryzie i to na tyle
ustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik.
U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pić
zmuszam ją, albo podaję łyżeczką ale i tak połowa jest wypluwana
nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.

U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pić

reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Właśnie szukam takiego kubeczka żeby miał ustnik całkiem miękki, żeby ciągnięcie z niego było łatwiejsze, bo z tego co my mamy nie umie pić i się denerwuje.
Podziel się: