reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Chyba to moje o kubku.
boozqowa
Październik 09'
Tak jak pisze Luiza, chodziło mi o kubek, za późno napisałam, w tym czasie już odpowiedziałaś;-)
medeuska
październikowa mama'09
Nuby kolorowy KUBEK niekapek 210ml 6m+ POLECAM (1012416602) - Aukcje internetowe AllegroWłaśnie szukam takiego kubeczka żeby miał ustnik całkiem miękki, żeby ciągnięcie z niego było łatwiejsze, bo z tego co my mamy nie umie pić i się denerwuje.
ja mam cos w tym stylu- silkonowy ustnik ma;-)
tego co widze po opisach to chyba Maks sobie najlepiej radzi chyba właśnie dzięki temu że jest siliknowy;-)
ale i tak zamierzam kupic inny bo maks ma małą buźke i casem mu bokami ucieka;-)
myślałam o tym:
FISHER PRICE RAINFOREST kubek niekapek BOY 6+ (1011938405) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Moi nie chcą pić z niekapków. Za to strasznie lubią z kubeczków. Tyle, że zawsze po tym są do przebrania ;-)
No właśnie Ania chyba też, ale zaraz cała mokra jest:-):-):-)
Luiza my mamy taki samy niekapek jak Ty:-). Na początku Ania z niego ciągnęła, a teraz tylko gryzie i masuje nim dziąsełka

My też mamy ten niekapek TT co Luizka i jakoś Oldze nie idzie z niegopicie. awi się nim, gryzie i to na tyleustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik.
U nas tzn. Olga ma problem z piciem czegokolwiek innego niż mleko, nawet jak podaję (wodę,herbatkę, wodę+soczek) z butelki to też nie chce pićzmuszam ją, albo podaję łyżeczką ale i tak połowa jest wypluwana
nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.
U nas ten sam problem
:-(Lagajka ja też te kubeczki widziałam i tak się zastanawiam, może by go Ani kupić. Może zacznie w końcu pić coś innego niż mleko, bo może te jej częste zaparcia właśnie od tego????
L
LuizaPatrycja
Gość
Medea ale fajne te kubeczki, właśnie o takie ustniki mi chodziło.
Super są.
Super są.
My mamy 3 kubeczki niekapki: TT, NUK i Avent :-)
Moim zdaniem ten z NUK-a najlepiej Adasiowi pasuje, bo ma własnie silikonowy ustnik i najwięcej się z niego napije zawsze, pozostałe mu służą bardziej do gryzienia niż do picia;-)
NUK FIRST CHOICE - DISNEY Butelka treningowa– niekapek 150 ml z silikonowym ustnikiem niebieski | Karmienie | Butelki,kubki, bidony | Artykuły dladzieci - smoczki, butelki, ubranka, akcesoria
Moim zdaniem ten z NUK-a najlepiej Adasiowi pasuje, bo ma własnie silikonowy ustnik i najwięcej się z niego napije zawsze, pozostałe mu służą bardziej do gryzienia niż do picia;-)
NUK FIRST CHOICE - DISNEY Butelka treningowa– niekapek 150 ml z silikonowym ustnikiem niebieski | Karmienie | Butelki,kubki, bidony | Artykuły dladzieci - smoczki, butelki, ubranka, akcesoria
reklama
Podziel się:
ustnik jest niby taki mieszany nie jest tak całkowicie twardy jak zwykłu plastik.
nie wiem jak to zmienić. Pediatra mówiła, że jak zrobi się ciepło to sama zacznie się domagać wody.