reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

też zwróciłam uwagę na ten śliczny blond :-) ja za miesiąc z blond robię coś ciemnego, bo wesele mamy u kumpla to trzeba się wylansować ;-)
robiłam w pl blond nonie dokońca się sobie w tym blondziepodobam, dwa latatemu lepiej mi wszedł :-p za rok chyba zrobię się na czarno i będzie spokój:-D

cle... masz rację... tepowozie t porażka.. aż szkoda słów... ehh
tyle ludzie na wszystko pracowali, całe życie.. a terz się nie da tego uratować :(

reklama
i znów nikogo nie ma... :-p
ja jak zawsze na 15 kaszka więc wpadłam popatrzeć co się dzieje...
u nas dziś znów plaże pełne... ja nawet wystawiłam brzuszek na słoneczko. a co tam ... hihi
przynajmniej nie będę taka blada... ramiona już spalone;-)

Załączniki

• DSC04228.jpg
    DSC04228.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 44
i znów nikogo nie ma... :-p
ja jak zawsze na 15 kaszka więc wpadłam popatrzeć co się dzieje...
u nas dziś znów plaże pełne... ja nawet wystawiłam brzuszek na słoneczko. a co tam ... hihi
przynajmniej nie będę taka blada... ramiona już spalone;-)

Tej plaży i słoneczka to tylko pozazdrościć... Ja tez chce się spiec... Mam nadzieje, że już wkrótce będzie okazja...

A do jakiego miasta w Pl jedziesz??fajne ze cora Ci juz mowi tata..moj tez nadaje po swojemu...

A nam wczoraj niespodziewanie wyszedl drugi ostry zabek:-)

Gratulujemy drugiego zabka, u nas zabkow brak..
Jade do Warszawy, ale bede tez w Trojmiescie, Slupsku i Bielsku... W koncu mam 3 miesiace na podroze...

od kaszki truskawkowej na 100% :) bo nie daje od 3 dni i jest jzu prawie czysty :) wapno i zyrtec pomogło :) jutro idziemy na kontrol i zobaczymy czy antybiotyk dłuzej czy juz koniec...

co do powodzi szok !!!!! jestem przerazona :|
Ja jutro w planie miałam wziąć od pediatry recepty na mleko, pochwalić się brakiem bakterii w moczu, bo odebrałam wynik z posiewu :-) i zapytać co mogę mu podać, żeby pozbyć się tej suchej skóry, która go swędzi, bo on ciągle się drapie :-( to jest miejscowo sucha skóra: nogi, trochę brzuszka i dłonie ale tylko +/- nadgarstek od zewnętrznej strony i główka na samym czubku :-/ dziwnie jakoś.

My dziś bylismy w Karwii. Trochę pogoda nie dopisała, plażowa nie była, u nas w domu jeszcze było 21 stopni, w Karwi pewnie tez ale wiał mocny i dość chłodny wiatr. Asia plaży nie zobaczyła - przespała akurat ten czas gdy na niej byliśmy :-D Działeczka skoszona, grill zaliczony, a za tydzień zabieramy przyczepe i jedziemy na weekend :-):-):-):-) Ciesze sie jak wariat, z checia juz bym tam zostala!

My dziś bylismy w Karwii. Trochę pogoda nie dopisała, plażowa nie była, u nas w domu jeszcze było 21 stopni, w Karwi pewnie tez ale wiał mocny i dość chłodny wiatr. Asia plaży nie zobaczyła - przespała akurat ten czas gdy na niej byliśmy :-D Działeczka skoszona, grill zaliczony, a za tydzień zabieramy przyczepe i jedziemy na weekend :-):-):-):-) Ciesze sie jak wariat, z checia juz bym tam zostala!
kemping?? ale super :)

u nas dzis 25 stopni wiatru zero ... normalnie jak środek Lata :)) wczoraj zreszta tez :D:D:D:D

reklama
Dziunka jak ja ci zazdroszczę tego morza.
Ja z okna Wisłę widzę i jestem coraz bardziej przerażona, mąż pojechal pomagać worki z piaskiem napelniać a kulminacja dopiero przed nami, my na górce to nam nic nie grozi ale rodzina mieszka 200 m od wału, czekamy co się wydarzy.

Do góry