reklama
scorpioniczkaa
Fanka BB :)
Witam :-)
Gratuluje nowej mamusi :-)
Ja dzisiaj miałam ostatnie wyniki robione, po południu do gina idę. Pielęgniarka , która pobierała mi krew, od razu mówi, ze juz chyba tylko dni mnie dziela od porodu, bo taki napięty brzuch mam i nisko jest.
Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres, a dzisiaj cisza
. Zmęczona już jestem, ale jeszcze wczoraj dyrygowałam M. i zmieniliśmy wypoczynek w salonie. A dzisiaj ułożę dywany SAMA może sie coś w końcu zacznie dziać. 
Gratuluje nowej mamusi :-)
Ja dzisiaj miałam ostatnie wyniki robione, po południu do gina idę. Pielęgniarka , która pobierała mi krew, od razu mówi, ze juz chyba tylko dni mnie dziela od porodu, bo taki napięty brzuch mam i nisko jest.
Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres, a dzisiaj cisza

P
paula24211
Gość
ale mi sie nie chce ruszyć sprzed kompa no masakra jakas gapie sie w ten ekran hi hi

jak wczoraj miałam zapal o 22 do sprzatania ale mysle nie no jutro bede sprzatac caly dzien tak dzisiaj jakos mi sie nie chce

niech ktos mi kopa zasadzi hi hi

jak wczoraj miałam zapal o 22 do sprzatania ale mysle nie no jutro bede sprzatac caly dzien tak dzisiaj jakos mi sie nie chce

niech ktos mi kopa zasadzi hi hi

Mój mąż to chce koniecznie abym do soboty urodziła (najlepiej w piątek) bo by miał usprawiedliwienie nieobecności na zjeździe adwokatów izby warszawskiej. Kurcze tak to będzie weekend zrąbany bo w sobotę i niedzielę od 9 do wieczora będzie to posiedzenie a ja sama będę siedzieć![]()
![]()
Co mam robić aby urodzić?
może sexik? albo mycie podłogi na kolanach

ale mi sie nie chce ruszyć sprzed kompa no masakra jakas gapie sie w ten ekran hi hi
niech ktos mi kopa zasadzi hi hi![]()
mi się też nic nie chce , wiec na kopa odemnie nie licz:-) bo nawet noga nie chce mi się ruszyc

P
paula24211
Gość
mi się też nic nie chce , wiec na kopa odemnie nie licz:-) bo nawet noga nie chce mi się ruszyc![]()
hi hi a mie to wogole wszystko boli hehe jakbym ze dwie godziny seks ostry uprawiała

reklama