reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej....
Witam z rana....
Pati - synek super, niezły z niego słodziak
Karo - powodzenia na obronie...Trzymam kciuki!!!!
Zdec - u mnie noc też spokojna...no prawie....Nie moglam spać...martwi mnie ta sytuacja z płytkami i jak sie budziłam w nocy to i mała zaczynała się wiercić..Ale ogólnie to był spokój, żadnych skurczy czy bólu...
Magda M - współczuje nocy...może już niedługo będziesz miała soje dzieciątku ze sobą....

Witajcie Kochane!!!

pati- przystojniaczek i słodziaczek
regi30- ja tez mam wrażenie,że wszyscy się na mnie patrzą wzrokiem: Jeszcze nie urodziłaś? Już mnie to denerwuje powoli :dry:
MagdaM- ja też dziś miałam w nocy przez dwie godziny skurcze co 20 i 15 minut, ale jak zmieniłam pozycje to wszystko się wyciszyło:-( ale potem już nie mogłam zasnąć i nawet męża zbajerowałam na małe co nieco:-D

julia
-ja już to słyszę kolejny raz,że poród na dniach a ja nadal się turlam:-D:-D

Właśnie czekam na śniadanko, które robi mi mąż:-)
kurcze trochę już jestem zmęczona tym wyczekiwanie mam wrażenie,że moja córcia zrobi mi psikusa i tak szybko nie wyjdzie na świat:no:

Ostatnia edycja:
wiec, wedlug lekarza porod na dniach
smile.gif
czul jej glowke, szyjka gladka, rozwarcie jest ale niewiem ile, ma juz 3500g. radzil mi zebym jeszcze pare dni wytrzymala zeby bylo 38 tyg. i pare dni...poczekam do srody bo bedzie 38 tydz. ide nyny bo zmeczona jestem heh

gratuluje udanych wiesci , ja tez slysze ze poród na dniach i co nadal nic hihi:-D:-D

Witajcie Kochane!!!

:-( ale potem już nie mogłam zasnąć i nawet męża zbajerowałam na małe co nieco:-D

:-)
kurcze trochę już jestem zmęczona tym wyczekiwanie mam wrażenie,że moja córcia zrobi mi psikusa i tak szybko nie wyjdzie na świat:no:

wiesz ze ja tez zanim wczoraj sie wykąpała i wogole to jak poszlam do łozka to maż spał juz ale jakos go dobudzilam i tez była armi zznowu w użyciu
skurczy zadnych nie miałam ale strasznie mnie boli podbrzusze mogłoby sie juz to zaczac ,

a ja sie w miare wyspałam bo nie wstawalm w nocy no tylko raz o 4.30 wiec spoksik:-D:-D:-D

u nas wieje strasznie brrrr niby słonko sie gdzies tam przebija ael nawet sie nie chce wychodzic :no::no::no:

zjem sniadanko zaraz i biore sie za sprzątanie hihi:-):-):-)

ciekawe czy ktoś przez noc sie nie rozpakowal
np.emalia bo cos sie nie odzywa ostatnio albo przeoczyłam

synek pati - uroczy:tak::tak:

karo- trzymam kciuki za obrone!!! Powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,

co za tragiczna noc:szok::szok: wieczorem zaczęły się skurcze co 15 minut i bolało mnie podbrzusze, ale się położyłam, skurcze pojawiały się już rzadziej, ale brzuch bolał mnie całą noc:-:)-( zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale na razie dalej pobolewa:-(
karo -trzymam kciuki za dzisiejsza obronę:tak:
pati - ale słodziak z tego Maxa:-D
zdec - miłej nauki:cool:
Myślę, że gdyby emalia urodziła to Lena dałaby nam znać:tak:

Witajcie brzuchatki

Powiem wam,ze mały to mi wczoraj tak buszował w brzuchu i w sumie nad rane m tez dał czadu - ale wole czuc po kosciach,ze sie rusza niz jak prawie wogole.

Ja po 9-tej ruszam do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Mamy :-)

Patrzyłam w ksiazeczke syna ,zeby sie upenic kiedy to ja rodzilam i ile on tam wazyl i 38tc porod, dziecko 3250g, w drugiej dobie 2950g przy wypisie 3100g w 5 dobie. obwod głowy 35,5cm dł.ciała 54cm. Kurde marzy mi sie,zeby teraz tez było podobnie :-)

Witajcie
po wczorajszej paskudnej nocy dzisiejsza moge zaliczyc do udanych:-)niestety o samopoczuciu tego juz powiedzieć nie mogę.

pati1159 - ale słodki twój synek
jak ja sie już nie moge doczekać by wziąść swojego w ramiona

karo85 - powodzenia na obronie

ciekawe co przyniesie dzisiajeszy dzień - ile nowych maluszków pojawi sie na forum:-) ja póki co chyba sie nie szykuje na dzisiaj - jutro też wolałabym nie bo o 16 mam dzień mamy u Wiktorii w przedszkolu i chciałabym pójsc.

Miłego dnia

U nas pogoda sie psuje...

gosiagro- zobacz tak się martwiłyśmy,że nasze dzieciaczki pchają się szybko na świat,że mogłyby zaczekać na tatusiów, ojcowie dawno w domu, a maluchy i tak nie chcą wyjść :-D;-)
Karo- powodzenia na obronie!!!

ewela28- miłej zabawy, ja miałam wczoraj przedstawienie u Patryka, aż mi łezki poleciały jak dzieci śpiewały, a co do wagi urodzeniowej to ja tez bym chciała podobną jak z Patrykiem- 38tydz ciąży 3270 i 53cm długości:-)

Anik- to ty jeszcze nie urodziłaś?:-D;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
wiz i paulka miejmy nadzieje,ze nasze maluszki będa miały podobna wagę :-) Trzeba byc takiej mysli,bo jak pomysle,ze ponad 4kg to ciarki mnie przechodzą brr :szok:

Do góry