reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zapisałam się do stomatologa bo ząb mnie boli i wizytę mam na poniedziałek,nawet nie wiedziałam że są takie kolejki:szok::szok::szok::szok: bo chciała mnie na połowę czerwca,tyle że jej powiedziałam że w ciąży jestem:shocked2::eek::confused::sorry2:

WITAJCIE wszystkie oczekujące i te już szczęśliwie rozpakowane:-)

teraz czas mi leci coraz wolniej, chyba dlatego że już nie mogę się doczekać. Lena narobiła smaku truskawkami a dziś jeszcze w Dzień dobry TVN truskawki, więc wiem co dziś zrobię...zakupki...truskaweczki:-)
Karo powodzenia na dzisiejszej obronie!!!!
ciekawe co słychać u ewuś?

Hej dziewczyny!
pati, liliti,paulinkakrk - śliczności te Wasze dzieciaczki!!!! Gratulacje raz jeszcze!

Dołączam do grona skurczybyczących się w nocy - od wczoraj mam odstawiony fenoterol. Wieczorem i w nocy łapało mnie tak co 7-10 minut, ale się jeszcze nie rozkręciło. Zobaczymy, czy coś się wydarzy, czy tak jak u gosigro, paulki i pauli będę chodzić jeszcze długo ;-) Zobaczymy - będzie co ma być...
Gin wystawił mi zwolnienie do terminu porodu, ale zapowiedział, że po terminie już mi nie może wystawić, tylko muszę wziąć macierzyński....jak jest u Was?
Anyway - Agatka wg wczorajszego pomiaru waży już 3300g, więc mam nadzieję, że za duża nie będzie.
Karo - trzymam kciuki za obronę!!!!!!!!!!
ewus - dzielna dziewczyna! Nadal w trójpaku!!! Brawo!!!
Zmykam załatwić jeszcze parę spraw na mieście i kontynuować przeprowadzkę :)

Miłego dnia!

Witam!
U mnie nocka w miare tylko burza straszna mnie obudziła lało przez godz ale to tyle tego deszczu że szok:szok:a co może robić ciężarna przed porodem w taką ulewe wkręca sobie że zaraz zaleje droge do szpitala a ona zacznie rodzić i co wtedy będzie musiała rodzić w domu już cały plan miałam obmyślony zaczynam rodzić do szpitala nie ma dojazdu więc bym wysłała męża do przychodni obok nas może przyszedł by jakiś lekarz i odebrał poród:-Dteraz się z tego śmieje ale w nocy w tą ulewe to nie było smieszne:no:szczególnie jak się cały czas o tych powodziach słucha
asnecja-jeszcze zatęsknisz kochana za tym wolnym czasem pomyślisz oj ile bym dała żeby chociarz pół filmu obejrzeć spokojnie jak kiedyś:-)
karo-powodzenia!
pati-jaki śliczny pulpecik!

U mnie pierwsza 40tydz 3300 druga 37tydz 2600 no i w tych okolicach moge rodzić od 2500 do 3500

U mnie też była ta burza i myślałam tak samo jak Ty :-):-) Aczkolwiek bardziej obawiałam się drogi do szpitala w ulewę i pioruny bo nie pomyślałam o tym lekarzu z najbliższej przychodni czy nawet pogotowia - ale to dobry pomysł :tak::-):-) mam tylko nadzieję, że jednak nie będzie takiej sytuacji ale rzeczywiście pierwsze co pomyślałam jak się burza rozpętała, to że na pewno zaraz zacznę rodzić

reklama
Czesc lasencje ;-)
6 dni do terminu :szok::-D I nic :-)
Gosia** sprobuj najpierw usunac jeden i chwile odczekac, a potem dolozyc trzeci :tak: Co u ciebie, jak pierwsze dni z mala Natalka? :blink:
net79 zdec przekazala smsa od ewus na odpowiednim watku :tak: Trzyma nam sie dzielnie nasz trojpaczek

Oj mezus zrobil buleczki z truskawkami, zaraz was doczytam :-)

Do góry