reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i kuźwa drugi raz pisze. bo mi mała strone zamknęła.

LUNKA JA OSTATNIO TAK WŁAŚNIE ZROBIŁAM WYPARZYŁAM NOCNIK sorry za capsa i lekarka stwierdzila ze tak sie nie robi musi być bezpośrednio do pojemniczka wdtedy wynik jest najberdziej wiarygodny
Od iweków się tak robiło i było ok. W słoiczkach po dżemie czy cyms tam sie nosiło i było ok. Ludzie, nie dajcie sie zwariowac, To nie badanie krwi tylko moczu.

nie nigdzie nie bylam:no::no:
i chyba dlygo jeszcze nie bede:sorry2:

my sie chyba nie znamy:eek:
witam
a jesli sie znamy to prepraszam:zawstydzona/y:

Epoka lodowcowa rozpocznie się w 2014 r. - Niewiarygodne.pl
niech sie w koncu zdecydują
witam dzipoki mam wielkie wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mlody wstal rano po 7 a mi sie tak spac chcialo ze szok
poszlam zrobilam mu mleko a sama polozylam sie do wyra spac
nie zasnelam odrazu bo mlody buszowal po pokoju i bawil sie zabawkami
i chcial sie bawic ze mna a ja go zbywalam az w koncu zasnelam a on sie sam bawil:zawstydzona/y:
obudzilam sie o 10 slucham cisza:eek:
patrze mlody spi w łóżeczku sam sobie wszedl naciagnal koldre na siebie i zasnął:sorry2:
nie wiem o ktorej ale jeszcze spi:sorry2:
niec spi popoludniu juz go nie poloze
za to dzis caly dzien bede sie z nim bawic
mowie wam mam takie wyrzuty ze go odrzucilam i wogole:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i ze on sie sam bawil:zawstydzona/y:
EEEtam, że niby za 4 lata się zacznie? To juz dawno sięzaczelo. I jeszcze długo długo trwać bedzie.TYlko, ze może byc gorzej, ech...
Nie powinnnasmiec wyrzutów tylko radość i dumę z młodego, ż ejest grzeczny i potrafi sam o siebie zadbać.

Byłam za zakupach, wiatrzysko okropne. Z mała w pół złamane pod wiatr szłyśmy. Witusia miała radochę, ja sie bałąm, że mi odleci, heheheh.

Nie chce mi sie jechać, za h am autobus, a mnie len ogarnął i senność. No ale tyle z tego dobrego, że P jak wróci z pracy to obiad zrobi.

I nie pamiętam co jeszcze.

Pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja

Z rana maksia wyszykowałam do szkoły i wskoczyłam pod prysznic a tu niespodzianka bo mój mąż wrócił z pracy a powinien byc dzisiaj we wrocławiu :tak::tak::tak: no to super pomyslałam , zjedlismy sniadanko no i jeszcze po drodze kupił panele do pokoju bo umyslał sobie ze bedzie w sobote układać :-):-):-) super jak dla mnie to bosko:-):-):-)im wiecej remontów tym lepiej:-D:-D:-D

Z rana taka piekna pogoda była a teraz to chyba na jakąś wichure sie zanosi bo tak drze wiatrem ze szok :szok::szok::szok:i ciemno sie odrazu w domu zrobiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natali nie wiń siebie az tak strasznie bo moje dziecko uwielbialo sie samo bawic i ja tez nie raz spałam za ten czas jak cos chciał to przyszedł i obudził było mamusiu wstawajjjjjjjjjjjjjj:-D:-D:-D:-Dczasami dziecko lepiej zabawi sie samo niz z kimś:tak::tak::tak:

Luna dobry pomysl jakos nie pomyslałam ze z internetu moge mu sciagnac jakąs nauke gry na gitarze:-p:-p:-p :-pgdzie ja mam głowe:confused::confused::confused:

Dowikla zdrówka dla klaudi oby jej nie wymeczylo:no::no::no:

Joasiu mi tez pani mówiła ze do nocnika sie nie robi bo to niewiarygodne badanie , tylko jak takiemu małemu dziecku powiedziec ze ma nasiusiac do kubeczka:-( chociaz u chłopaków to łatwe ale u dziewczynek juz nie:no::no::no::no:

Dziewczyny nie wiecie moze co moze byc przyczyna ze bardzo czesto dretwieją rece , albo co moze brakowac w organizmie , moze jakis witamin:confused::confused::confused: mój mąż własnie od dłuzszego czasu wlasnie narzeka ze czesto mu rece dretwieja , moze powinien tez bra:dry:c jakies zelaz abo mag:dry:nez czy cos:confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek:

czesc laseczki!!!
witam sie ja,moje dzieci spia,obiad sie robi,posprzatane mam wiec zasiadlam z kawka przed bb i chwilke mam dla siebie!!!
pogoda jakas taka nie wyrazna,niby nie pada ale strasznie wieje.

mh-zdrowiejcie kochani jak najszybciej!!!!

madeuska-ja oprucz plastrów nie stosowałam zadnej diety(ograniczyłam jedzenie i słodczy nie jadłam)a ćwiczenia to obowiazkowo codziennie musiały byc.

Iwcik ja bym obstawiała magnez albo potas

Dziewczyny zastanawiam się czy nie zapisać się do świata książki. Miałabym dwie części Rozlewiska Kalicińskiej za niecałe 2 dychy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja kiedys zamówiłam ksiazke ze swiata ksiazki i pózniej chyba przez dobre dwa lata spokoju czlowiekowi nie daja bo non stop cos przysyłali a ja tylko odsylałam im to:-D:-D:-D:-D nie lepiej popatrzec na allegro:confused:

Ja kiedys zamówiłam ksiazke ze swiata ksiazki i pózniej chyba przez dobre dwa lata spokoju czlowiekowi nie daja bo non stop cos przysyłali a ja tylko odsylałam im to:-D:-D:-D:-D nie lepiej popatrzec na allegro:confused:
No bo tam trzeba co najmniej przez rok kupować minimum po jednej książce z katalogu a jest ich pięć w ciągu roku. Ja już kiedyś byłam ale po roku zrezygnowałam a teraz znowu się zastanawiam. Większość książek kupuję właśnie na allegro. Prawie całą kolekcję "literatury w szpilkach" "literatura na obcasach" i "literatury w spódnicy" tak zebrałam ale Kalicińska jest dość droga na allegro. Kiedyś patrzyłam to zestaw 3 książek kosztował 75 zeta

Tylko mężowy trochę kręci nosem na ten mój pomysł ale to akurat sprawia że jeszcze bardziej mam ochotę to zrobić. Na złość jemu

No to chyba ze tak , widze ze strasznie lubisz czytac ksiazki , bo ja wrecz przeciwnie nie nawidze i zadnej w swoim zyciu nie przeczytałam :-D:-D:-D a nie w szkole przeczytałam lekture Katarynke:-D:-D:-D:-Dbo była cienka:-D:-D:-D

A uważasz ze to dobry pomysł tylko dlatego zeby meżowi na złość zrobić :confused::confused::confused:

Witam. Wybaczcie że nie zaglądam ale nie mam nastroju na czytanie i pisanie :-( jakaś przybita jestem ostatnio że szok :no: Kuba daje w kość i to nie źle, chyba odzwyczaja się od spania w dzień bo coraz ciężej mu zasnąć i śpi z godzinę :no: M siedzi jak na razie we Wrocławiu :tak: mieli ich wysłać do głogowa ale jak na razie siedzą tam :tak: no to tyle co u mnie idę obiadek robić i pranie :tak: miłego dnia życzę i słoneczka w końcu :tak:

Natali ja bym jeszcze zaczekała z zapuszczaniem bo po ciąży włosy strasznie wyłażą i ja na przykład wolałam je mieć wtedy krótkie

Fajne te zabawki. Ja w niedzielę korzystając z tego że mężowy nie bardzo nadawał się do życia kupiłam dziewczynkom takie
Pyłek Gadający Odkurzacz PLAYSKOOL OKAZJA (1043083831) - Aukcje internetowe Allegro
Duży zestaw zabawek dla dziecka Fisher Price itp (1043436686) - Aukcje internetowe Allegro
nie wlasnie doszlam do wniosku ze zaczne zapuszczac mi od kad pamietam to wlosy wylaza i jakos zawsze jest ich duzo
jak umyje leb i wysusze jeszcze przed prostowaniem to wkleje zdj to zobaczycie jaka ja mam szope:-D:-D
Witam i ja

Z rana maksia wyszykowałam do szkoły i wskoczyłam pod prysznic a tu niespodzianka bo mój mąż wrócił z pracy a powinien byc dzisiaj we wrocławiu :tak::tak::tak: no to super pomyslałam , zjedlismy sniadanko no i jeszcze po drodze kupił panele do pokoju bo umyslał sobie ze bedzie w sobote układać :-):-):-) super jak dla mnie to bosko:-):-):-)im wiecej remontów tym lepiej:-D:-D:-D

Z rana taka piekna pogoda była a teraz to chyba na jakąś wichure sie zanosi bo tak drze wiatrem ze szok :szok::szok::szok:i ciemno sie odrazu w domu zrobiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natali nie wiń siebie az tak strasznie bo moje dziecko uwielbialo sie samo bawic i ja tez nie raz spałam za ten czas jak cos chciał to przyszedł i obudził było mamusiu wstawajjjjjjjjjjjjjj:-D:-D:-D:-Dczasami dziecko lepiej zabawi sie samo niz z kimś:tak::tak::tak:

Luna dobry pomysl jakos nie pomyslałam ze z internetu moge mu sciagnac jakąs nauke gry na gitarze:-p:-p:-p :-pgdzie ja mam głowe:confused::confused::confused:

Dowikla zdrówka dla klaudi oby jej nie wymeczylo:no::no::no:

Joasiu mi tez pani mówiła ze do nocnika sie nie robi bo to niewiarygodne badanie , tylko jak takiemu małemu dziecku powiedziec ze ma nasiusiac do kubeczka:-( chociaz u chłopaków to łatwe ale u dziewczynek juz nie:no::no::no::no:

Dziewczyny nie wiecie moze co moze byc przyczyna ze bardzo czesto dretwieją rece , albo co moze brakowac w organizmie , moze jakis witamin:confused::confused::confused: mój mąż własnie od dłuzszego czasu wlasnie narzeka ze czesto mu rece dretwieja , moze powinien tez bra:dry:c jakies zelaz abo mag:dry:nez czy cos:confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek:
mojej mamie drętwiały ręce jak miala ściegna nadwyręzone:tak::tak:
do tej pory jeszcze jej dretwieja:tak:
No bo tam trzeba co najmniej przez rok kupować minimum po jednej książce z katalogu a jest ich pięć w ciągu roku. Ja już kiedyś byłam ale po roku zrezygnowałam a teraz znowu się zastanawiam. Większość książek kupuję właśnie na allegro. Prawie całą kolekcję "literatury w szpilkach" "literatura na obcasach" i "literatury w spódnicy" tak zebrałam ale Kalicińska jest dość droga na allegro. Kiedyś patrzyłam to zestaw 3 książek kosztował 75 zeta

Tylko mężowy trochę kręci nosem na ten mój pomysł ale to akurat sprawia że jeszcze bardziej mam ochotę to zrobić. Na złość jemu
ja to bym na allegro kupila bo tam jak mowisz musisz kupic ksiazki co katalog to jakas
a jak ci kiedys z kaska krucho bedzie (nie zycze ci tego tfu tfu) a tak jestes zobligowana do zakupienia jakiejs:tak:
a nie ma uzywanych na allegro:confused:
ja teraz kupilam sobie trylogie uzywana za 104 zl w twardej oprawie troche duzo ale zawsze taniej niz nowe a stan idealny naprawde nawet nie ma zadnych sladow uzytkowania ani jednej plamki ani jednego oslego roga nic, no igielka normalnie:tak::tak:

reklama
Kokusia to widzę że mamy wspólną znajomą ;-);-):-D:-D
Joanna ja Mai pobrałam od razu z kibelka, kazałam jej rozsunąć nóżki i jakoś się udało ale jakbym tak nie mogła to bez żadnego zastanawiania się przelałabym z nocnika :tak::tak:
Zmykam na zakupy po marchewkę i pietruszkę bo dzisiaj pomidorową robię a warzywek brak :szok::szok::szok:

Do góry