reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczynki polecam wam diete dr dukn ,to diet proteinowa
ja schudlam w ciagu 3 miesiecy 10 kg i przedewszystkim nie trzeba sie glodzic

reklama
Witam wieczorkiem
Mlodzi wlasnie zjedli kisiel bo sobie zazyczyli i udalo mi sie wmusic w Klaudie kubek herbaty bo od rana wypila tylko pol:no::no::no:

IWCIK
Ja nie gotuje osobno:no::no::no:Ale teraz jak mlode maja jelitowke to maja dietke i dlatego:tak::tak::tak:
Oby ten magnez i potas pomogly Twojemu m-jesli bedzie o nich pamietal oczywiscie;-):-)
Tak wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek ciazowy i kurde jak on zapiernicza do przodu:tak::tak::tak::tak:Super:-)

LIDUS
No dzisiaj jest wtorek,czyli mamuski rzadza przed tv:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
A ja nawet nie wiem co to sa za foteliki te Tobi:zawstydzona/y::szok:
Ja mam coneco te do 13 kg jeszcze i renault,no i teraz kupilm mlodemu poddupnik:tak::tak::tak:
Fajne sa chicco i maxi cosi i jeszcze jakies ale nie pamietam nazwy
chicco nie bardzo.....

maxi cosi tobi:-)

a ja póki co myślę o maxi cosi priori sps- 440 zl najtaniej widziałam...
no i nie wiem.. nie chciałabym maksowi całej kasy wydawac, ale jesli tu o bezpieczenstwo chodzi to leoiej troche dolozyc.....;:tak:;-)

elloo

ja szybciutko bo ogladam eurowizje :)
Bylsymy dzis na kontroli zabkow.Laura byla bardzo grzeczna pieknie otierala buzie.W buzce wszystko ok zabki zdrowe i zgryz super :) Dostala prezent: lustrerko do oglania ZABKOW I SZCZOTECZKE:-)
Ja dzis robilam pranie, cisto a od rana siedzi u mnie Mariuszek, bratanek Bogdana.W sklepie kupilam Lali spodnie i 3 bluzeczki:-)

Przeczytalam posty ale nie dopisze:-p sorki spadam bo dzis mam dosc dziwny dzionek

Oliwka własnie usneła więc mamusia wskoczyła na kompa.musze ja przelozyć bo usnęła odwrotnie w nogach.

dostałam dzis kwiatuszka od mojej córci,wiem dzień matki jest jutro ale Oliwka przydreptała do mnie już dziś.:-):-):-):-):-) i mnie wycałowała za wszystkie czasy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwce juz przeszło,bylismy dzis u kontroli.

mamy jeszcze przez tydzień podawać priobiotyk.
przepisałanam nowość acidolac junior.super sprawa tabletki w formie misiów zrobione z białej czekolady.rewelacja,nawet nie wiecie jak oliwka chce je jeść.:-D:-D:-D:-D:-D
wszystkie lekatstwa dla dzieci powinny byc tak dobre,wreszcie ktoś pomyslał.

hej,jestem i ja.
własnie wruciłam z miasta,byłam na zakupach i po prezet dla mamy i tesciowej z okazji dnia matki.
zaraz zabieram sie za kąpanie moich raczków i bede oglaac moje seriale.
buziaczki dla was.

dowikla-super te butki:tak:

O kurcze faktyko jutro dzien mamy :-D:-D:-Da ja sie ockne,lam pasaowalo by co kupic tesciowej:-D:-D:-D

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no ja chciałam tobi....
bo najlepiej w crashtesty przeszedl.. ale.... za drogi dla mnie.. i w sumie to czekam na 2010 tetsy....
slyszalam ze koniec maja poczatek czerwca maja byc więc czekam....:eek: moze jakis tanszy bedzie:confused:
za drogo by wyszla wysylka, chyba ze pryjedziesz mnie odwiedzić;-)

rewelacyjne buty:tak:

co do płynów ja tak samo jak dowikla- tylko fairy ewentualnie pur- nie są tyle droższe a ponad połowe mniej wystarczy dac- wiec i tak bardziej ekonomicznel-)

A ja lubie Pur i ludwika niezawodnego:-):-):-)

Witam wieczorkiem
Mlodzi wlasnie zjedli kisiel bo sobie zazyczyli i udalo mi sie wmusic w Klaudie kubek herbaty bo od rana wypila tylko pol:no::no::no:

IWCIK
Ja nie gotuje osobno:no::no::no:Ale teraz jak mlode maja jelitowke to maja dietke i dlatego:tak::tak::tak:
Oby ten magnez i potas pomogly Twojemu m-jesli bedzie o nich pamietal oczywiscie;-):-)
Tak wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek ciazowy i kurde jak on zapiernicza do przodu:tak::tak::tak::tak:Super:-)

LIDUS
No dzisiaj jest wtorek,czyli mamuski rzadza przed tv:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
A ja nawet nie wiem co to sa za foteliki te Tobi:zawstydzona/y::szok:
Ja mam coneco te do 13 kg jeszcze i renault,no i teraz kupilm mlodemu poddupnik:tak::tak::tak:
Fajne sa chicco i maxi cosi i jeszcze jakies ale nie pamietam nazwy

A no tak faktycznie widzisz nie pomyslalam przeciez musza miec dietke :eek: a mąż dzwonil własnie i pytal sie gdzie tablety włozył to powiedziałam mu ze zamiast do torby to pod ławe wlozył:tak:
No a mi sie wydaje ze pomału sie przesuwa ten mój suwaczek:-D:-Dtylko brzuch rosnie i 11 kg juz na plusie:-p:-p:-p

dziewczynki polecam wam diete dr dukn ,to diet proteinowa
ja schudlam w ciagu 3 miesiecy 10 kg i przedewszystkim nie trzeba sie glodzic

nie slyszałam o takiej diecie ale poczytam na necie :tak::tak::tak:

elloo

ja szybciutko bo ogladam eurowizje :)
Bylsymy dzis na kontroli zabkow.Laura byla bardzo grzeczna pieknie otierala buzie.W buzce wszystko ok zabki zdrowe i zgryz super :) Dostala prezent: lustrerko do oglania ZABKOW I SZCZOTECZKE:-)
Ja dzis robilam pranie, cisto a od rana siedzi u mnie Mariuszek, bratanek Bogdana.W sklepie kupilam Lali spodnie i 3 bluzeczki:-)

Przeczytalam posty ale nie dopisze:-p sorki spadam bo dzis mam dosc dziwny dzionek

wpadla i wypadła jak na komarze przyleciala i odleciala:-D:-D:-D

Nie no ja nie podejrzewam żebyśmy mieli tak krucho z kasą żeby mi na jedną książkę nie starczyło. Zawsze można zamówić jakąś z przepisami za góra 3 zeta.
Niestety Kalicińska trzyma się dość wysoko na allegro.
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wszystko przez serial. Ale tyle osób ja poleca że normalnie aż mam na nią chętkę
e no nie tak drogo widze ze cala trylogia w twardej oprawie razem z przesyłką kosztuje 68 zł:tak:
wiec nie jest az tak strasznie
ale skoro uwazasz ze i tak co mies kupujesz ksiazke to moze rzeczywiscie sie zapisz:tak:
ale jesli chodzi ci o to by kupic tylko Kalicinska to ja bym sie nie zapisywala:no:
ja w biedronce do mycia garów kupuje Tymka tylko nie tego czerwonego :no: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://cokupic.pl/i/upp_42330123.jpg
ja w biedronce kupuje ten pur duży jest albo pur gel albo balsam bialy lub niebieski i balsam z witaminami dla glatkich dloni rozowy:tak:
wszystkie jak do tej pory sa jak dla mnie niezrownane:tak::tak:
i nie sa takie drogie bo ja mam ten pur 3-4 miesiace (mam zmyware ale nie wszystko sie zmywa w zmywarze i nie zawsze) a kosztuje niecale 5 zl:tak:

Oliwka własnie usneła więc mamusia wskoczyła na kompa.musze ja przelozyć bo usnęła odwrotnie w nogach.

dostałam dzis kwiatuszka od mojej córci,wiem dzień matki jest jutro ale Oliwka przydreptała do mnie już dziś.:-):-):-):-):-) i mnie wycałowała za wszystkie czasy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwce juz przeszło,bylismy dzis u kontroli.

mamy jeszcze przez tydzień podawać priobiotyk.
przepisałanam nowość acidolac junior.super sprawa tabletki w formie misiów zrobione z białej czekolady.rewelacja,nawet nie wiecie jak oliwka chce je jeść.:-D:-D:-D:-D:-D
wszystkie lekatstwa dla dzieci powinny byc tak dobre,wreszcie ktoś pomyslał.
super ze Oliwce juz lepiej:tak:
oby juz nie chorowała i moze jej apetyt wróci;-)
mojemu czarkowi jak lekarstwa to tylko o smaku truskawki wtedy sie dokladek domaga:tak:
a najbardziej mu smakuje nurofen i ten lactulosum:-D:-D

witam sie nocnie mamuski;-)
m siedzie jakis glupi film oglada a ja sie bujam na bb:-p
narazie zrobilam przerwe w czytaniu bo zaczelam przeginac:-p
do spania nie bo czytalam w dzien drzemki nie bo czytalam mody sie bawil sam bo czytalam obiad na ostatnia chwile i porzadki tez bo.. czytalam:-D:-D
masakra w jakis nałóg wpadłam
m to juz tak krzywo patrzal na mnie ze szok:-p:-D
i zakupilam sobie legginsy ciazowe na 3/4 czarne mam nadzieje ze jutro juz przyjda gosciu juz wczoraj mi pisal ze wyslal a to poleconym wiec mam nadzieje ze przyjda:sorry2:

witajcie robaczki moje kochane:-):-):-)

wybaczcie ale nawet nie probuje nadrabiac bo pewnie duzo tego
poprosze moze o jakies streszczenie:-)
moj p ma teraz noce wiec caly dom na mojej glowie
w niedziele byismy u sasidaow na komunii,wiec zostalam poproszona o pomoc i w sobote poagalam sasidce i w niedziel ejuz od 7,30 bylam u niej pomoc ustwiac itd bo cieplo bylo
komunia uadana,dziewczyny prawie grzeczne tzn Weronika bardzo grzeczna,ladnie sie bawila,tylko Paulina dala pare "popisow" ale juz za mna:tak:
wczoraj rano odsypialam pobudke niedzielna,pozniej szkola,obiadek i wzielam sie za prasowanie
wyprasowalam polowe ia i tak zeszlo mi sie ponad 6 godzin.dzis rano mialam zajrzec ale maz postanowil nie niecnie wykorzytsac wiec nie stawialam oporow:-D:-D:-D:-D
pozniej dokonczylamprasowanie,do szkoly,po powrocie pochowlaam ubrania od szafek przy okazji porobilam troche porzadkow jeszcze
wieczorem pojechalam z bratem do biedronki,wiecznow wydalam trcohe kasy ale kupilamPaulinie sandaly za 28zl w biedronce:-) i sobie koszulke nocna z krotkim rekawe taka bawelniana za 18zl:-)
wrocilam,pozloylam dziewczyny spac i jestemw koncu:tak::tak::tak:
jutro ostatnia pobudka do szkoly bo w czwartke i piatek jest u nas ogolnopolski zjazd opiekunow pracowni inetrnetowyc wiec podstawowka ma wolne:tak::tak::tak:
w poniedzilek Paulina jedzie na zielona szkole do Wetliny,wiec bedzie tydzen spokoju

to tyle co u mnie:-)

kurcze chcialam poczytac chociaz co dzis naskrobalyscie ale co cofam strone to mi blad wywala i dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trudno,zmoe jutro sie uda
widze tylko ze /Oliwka agnes chora.na co?zdrowka dla niej!

ja robie zrzutke z moim rodzenstwem i kupujemy naszej mamie zegarek ne reke bo jej sie pospul i bez zgeraka chdzi a przywyczjona.wiec zamaist 3 kwiatkow doatanie zegrek:-)
a co do tesciowej-to niech moj maz sie martwi,to nie moja matka:-)

Weronika pstatnio ma fobie na wszelkie owady latajcae,na muchy szczegolnie
wpada w histerie jak jakas widziz kolo siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

az mnie do szalu doprowadza
poza tym ostatbie 2 wieczory urzadzlaa mi pol godzinna(albo i dluzsza) histerie bez powodu wlasciwie
moze i jakis byl ale nie odgadlam
dzis na szczescie poszlo spokojnie
i wczorajszej nocy obudzila sie o 2 i wola siku,wiec ja wysadzilam i patrze ze pampers suchy:-)i spala do rana w suchym
dzis juz zasikala
ale tak mysle ze zanim pojde spac to ja wysadze na ncnik na spiaca
nie chec mi sie ale chybea trzeba zaczac,mzoe ise oduczy
bo dzis w biedronce pampersow zabraklo:szok::szok::szok::szok:
bylo tylko kilka paczek dady ale w rozmiarze 2 i tyle,nawet chusteczek nawizlzanych nie bylo
normlanie wymiotlo:szok::szok::szok:
i znow trafilam na swoja ulubiona kasjerke:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
heheheh ja zawsze do niej z pelnym wozkiem:-):-):-):-):-)

no dora,zadnej juz nie ma widze,mwief ide luknejakis fil i spac
do jutra

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie nadrabiam, wpadam na sekundę.
Byłam wczoraj w PUP i okazalo się, ze jednak mój szefuncio musiał być złośliwy bo by nie wytrzymał.
Okazało się, że świadectwa pracy nie były kompletne, nie zauważyłam tego. na jednym nie było imion rodziców i jednej daty, na drugim pieczątki. I odprawili mnie z kwitkiem. Przyjechałyśmy do domu, późńiej do firmy uzupełnić ( zrobiłabym to sama, ale zażądali parafek i pieczątek). Tak więc dziś o 8 mam autobus do PUP, z tamtąd do mamy, od mamy do domu szybki obiad i do tesciowej. Nie dam rady już tu zajrzec więc potraktujcie to jako usprawiedliwienie. Zła jestem jak nie wiem, raz-jeździć 2 razy i kolejki-wrrr, dwa musze małą zwalić z łózka o 7 żeby się wyrobić w czasie na autobusy.
Lecę. Obym dziś juz wszystko załatwiła...

Ostatnia edycja:
Do góry