reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madea, ja mam po Helenie :tak: Przestała w nim niedawno jeździć.

http://www.pramworld.co.uk/images/pram/maxi-cosi-tobi-montage.jpg

Zmieniłam jej fotel w zimie, bo przez ciepłe ubranie zrobiło się strasznie ciasno :eek: Teraz się jeszcze do niego by zmieściła :-p Ale kupiłam jej też maxi cosi :-p

Obniżyłam dzisiaj Anice poziom w łóżeczku i wyjęłam szczebelki, ale ma radochę :-D:-D:-D

A ty juz jakis wybralas dla małego ??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja

Z rana maksia wyszykowałam do szkoły i wskoczyłam pod prysznic a tu niespodzianka bo mój mąż wrócił z pracy a powinien byc dzisiaj we wrocławiu :tak::tak::tak: no to super pomyslałam , zjedlismy sniadanko no i jeszcze po drodze kupił panele do pokoju bo umyslał sobie ze bedzie w sobote układać :-):-):-) super jak dla mnie to bosko:-):-):-)im wiecej remontów tym lepiej:-D:-D:-D

Z rana taka piekna pogoda była a teraz to chyba na jakąś wichure sie zanosi bo tak drze wiatrem ze szok :szok::szok::szok:i ciemno sie odrazu w domu zrobiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natali nie wiń siebie az tak strasznie bo moje dziecko uwielbialo sie samo bawic i ja tez nie raz spałam za ten czas jak cos chciał to przyszedł i obudził było mamusiu wstawajjjjjjjjjjjjjj:-D:-D:-D:-Dczasami dziecko lepiej zabawi sie samo niz z kimś:tak::tak::tak:

Luna dobry pomysl jakos nie pomyslałam ze z internetu moge mu sciagnac jakąs nauke gry na gitarze:-p:-p:-p :-pgdzie ja mam głowe:confused::confused::confused:

Dowikla zdrówka dla klaudi oby jej nie wymeczylo:no::no::no:

Joasiu mi tez pani mówiła ze do nocnika sie nie robi bo to niewiarygodne badanie , tylko jak takiemu małemu dziecku powiedziec ze ma nasiusiac do kubeczka:-( chociaz u chłopaków to łatwe ale u dziewczynek juz nie:no::no::no::no:

Dziewczyny nie wiecie moze co moze byc przyczyna ze bardzo czesto dretwieją rece , albo co moze brakowac w organizmie , moze jakis witamin:confused::confused::confused: mój mąż własnie od dłuzszego czasu wlasnie narzeka ze czesto mu rece dretwieja , moze powinien tez bra:dry:c jakies zelaz abo mag:dry:nez czy cos:confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek:
powinien zrobic badania wtedy najlepiej bedzie wiedzial :tak:

Iwcik ja bym obstawiała magnez albo potas

Dziewczyny zastanawiam się czy nie zapisać się do świata książki. Miałabym dwie części Rozlewiska Kalicińskiej za niecałe 2 dychy

ja jestem zapisana w Swiecie ksiazki nawet mam karte srebna i obnizke mam 40 % na ksiazki ale ostatni z 2 katalogow nie zamawialma bo mialam inne wydatki ale jak bym mial wieksza pensje na pewno co miesiac bym kupowala ksiazki ale na razie musze pomyslec o regale bo juz nie mam gdzie kłasc a Kalicińska uwielbiam :tak:

No to chyba ze tak , widze ze strasznie lubisz czytac ksiazki , bo ja wrecz przeciwnie nie nawidze i zadnej w swoim zyciu nie przeczytałam :-D:-D:-D a nie w szkole przeczytałam lekture Katarynke:-D:-D:-D:-Dbo była cienka:-D:-D:-D

A uważasz ze to dobry pomysł tylko dlatego zeby meżowi na złość zrobić :confused::confused::confused:

Iwcik to mój mąz by byl zadowolonyaby mial taka

zone jak ty bo on tez nie lubi czytac :-D:-D:-D:-D:-p

a ja bylam z Wojtkiem u lekarza bo ma nos jak Rudolf czerwononosy renifer ponoc to jakis gronkowiec czy paciorkowiec dal maśc zapłaciłam 34 zl a potem poszłam na zakupy a jak wróciłam ugotowałam makaron z warzywkami szybkie smaczne :tak:pomyłam garki i nic wiecej mi sie nie chce robic

ja jestem zapisana w Swiecie ksiazki nawet mam karte srebna i obnizke mam 40 % na ksiazki ale ostatni z 2 katalogow nie zamawialma bo mialam inne wydatki ale jak bym mial wieksza pensje na pewno co miesiac bym kupowala ksiazki ale na razie musze pomyslec o regale bo juz nie mam gdzie kłasc a Kalicińska uwielbiam :tak:

Iwcik to mój mąz by byl zadowolonyaby mial taka

zone jak ty bo on tez nie lubi czytac :-D:-D:-D:-D:-p

a ja bylam z Wojtkiem u lekarza bo ma nos jak Rudolf czerwononosy renifer ponoc to jakis gronkowiec czy paciorkowiec dal maśc zapłaciłam 34 zl a potem poszłam na zakupy a jak wróciłam ugotowałam makaron z warzywkami szybkie smaczne :tak:pomyłam garki i nic wiecej mi sie nie chce robic

Oj mój też nie lubi nic czytać:no:. No chyba że gazetki reklamowe;-):-D. Ja też się kiedyś jakiejś karty doczekałam ale to było dawno temu jak byłam zapisana. Teraz to już nawet nie wiem gdzie ta karta jest. Byłam też kiedyś KDC ale tam nie mają ciekawych książek:no:. Przynajmniej jak dla mnie.
No i zdrówka dla Wojtusia. Oby mu ten nos zbladł bo do gwiazdki jeszcze daleko;-):-D

ja w biedronce do mycia garów kupuje Tymka tylko nie tego czerwonego :no: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://cokupic.pl/i/upp_42330123.jpg

A ja już nie kupuję tego tymka bo dla mnie jest jakiś taki zbyt rzadki i mało wydajny. O wiele lepszy jest ten droższy biedronkowy

My juz po obiadku i wypadaloby pozmywac hehe ale jakos mi sie nie chce;-)
Mlode pokladaly sie na dywanie az wkoncu poszly do lozeczek i chyba znowu spia:szok::szok::szok:A niech spia przynajmniej szybciej Im minie chorobsko:tak::tak:
Ja korzystam z okazji i lece po prysznic a pozniej obejrze sobie Majke:tak::tak::tak:

Wlasnie kupilam Dominikowi na allegro fajne buty i w sumie to nowe i niedrogie:tak::tak::Ostatnio ogladalam podone w sklepie ale nie bylo Jego rozmiaru i wzielam jemu inne a tu pach na allegro znalazlam:tak::tak::tak:
Nike korki dla twojego małego sportowca 27,5cm (1046469080) - Aukcje internetowe Allegro

Jesli chodzi o plyny do naczyn to ja uzywam tylko fairy lub pur i zawsze zielone jabluszko:tak::tak::tak:

Ja wyszlam z mlodymi do sklepu i mam juz dosyc:no::no::no:Tak owyte to dawno nie byly:no::no::no:Teraz juz oczywiscie spia a ja siedze bo nic mi sie nie chce:no:
Wstawilam Im tylko marchewke a pozniej obiore i ugotuje ziemniaki:tak:No i jeszcze dla mnie i dla Dominika musze kotleciory usmazyc:tak:

Ty dla kazdego co innego gotujesz:confused::confused::confused:kurcze podziwiam :-):-):-) a czemu płakały nie podobało im sie na zakupach:confused::confused::confused:

Wpadłam z kawką i zaraz mykam do Mai i trzeba o biedronkę zahaczyć bo w innym przypadku mydłem będę talerze myła :-D:-D:-D

chyba nie za fajnie by wygladały te naczynia:-D:-D:-D

Mlode pokladaly sie na dywanie az wkoncu poszly do lozeczek i chyba znowu spia:szok::szok::szok:A niech spia przynajmniej szybciej Im minie chorobsko:tak::tak:
Ja korzystam z okazji i lece po prysznic a pozniej obejrze sobie Majke:tak::tak::tak:

Wlasnie kupilam Dominikowi na allegro fajne buty i w sumie to nowe i niedrogie:tak::tak::Ostatnio ogladalam podone w sklepie ale nie bylo Jego rozmiaru i wzielam jemu inne a tu pach na allegro znalazlam:tak::tak::tak:
Nike korki dla twojego małego sportowca 27,5cm (1046469080) - Aukcje internetowe Allegro

Jesli chodzi o plyny do naczyn to ja uzywam tylko fairy lub pur i zawsze zielone jabluszko:tak::tak::tak:

super nike i cena elegancka:tak::tak::tak::tak:

Moja druga połowa własnie pojechał do pracy , byłam w aptece i pytałam sie co moze byc przyczyna to mówiła ze byc moze potas i magnez i dala mi tablety dla niego , odrazu sobie wziął w domu , ale osiołek do pracy ich zapomniał wziąść :-:)-:)-(

hej,jestem i ja.
własnie wruciłam z miasta,byłam na zakupach i po prezet dla mamy i tesciowej z okazji dnia matki.
zaraz zabieram sie za kąpanie moich raczków i bede oglaac moje seriale.
buziaczki dla was.

dowikla-super te butki:tak:

Madea, ja mam po Helenie :tak: Przestała w nim niedawno jeździć.

http://www.pramworld.co.uk/images/pram/maxi-cosi-tobi-montage.jpg

Zmieniłam jej fotel w zimie, bo przez ciepłe ubranie zrobiło się strasznie ciasno :eek: Teraz się jeszcze do niego by zmieściła :-p Ale kupiłam jej też maxi cosi :-p

Obniżyłam dzisiaj Anice poziom w łóżeczku i wyjęłam szczebelki, ale ma radochę :-D:-D:-D

A ty juz jakis wybralas dla małego ??
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no ja chciałam tobi....
bo najlepiej w crashtesty przeszedl.. ale.... za drogi dla mnie.. i w sumie to czekam na 2010 tetsy....
slyszalam ze koniec maja poczatek czerwca maja byc więc czekam....:eek: moze jakis tanszy bedzie:confused:
Jak chcesz to mogę się z Tobą podzielić. Mam stare numery z pięciu ostatnich lat:tak:;-):-)
za drogo by wyszla wysylka, chyba ze pryjedziesz mnie odwiedzić;-)

rewelacyjne buty:tak:

co do płynów ja tak samo jak dowikla- tylko fairy ewentualnie pur- nie są tyle droższe a ponad połowe mniej wystarczy dac- wiec i tak bardziej ekonomicznel-)

reklama
Witam wieczorkiem
Mlodzi wlasnie zjedli kisiel bo sobie zazyczyli i udalo mi sie wmusic w Klaudie kubek herbaty bo od rana wypila tylko pol:no::no::no:

IWCIK
Ja nie gotuje osobno:no::no::no:Ale teraz jak mlode maja jelitowke to maja dietke i dlatego:tak::tak::tak:
Oby ten magnez i potas pomogly Twojemu m-jesli bedzie o nich pamietal oczywiscie;-):-)
Tak wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek ciazowy i kurde jak on zapiernicza do przodu:tak::tak::tak::tak:Super:-)

LIDUS
No dzisiaj jest wtorek,czyli mamuski rzadza przed tv:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
A ja nawet nie wiem co to sa za foteliki te Tobi:zawstydzona/y::szok:
Ja mam coneco te do 13 kg jeszcze i renault,no i teraz kupilm mlodemu poddupnik:tak::tak::tak:
Fajne sa chicco i maxi cosi i jeszcze jakies ale nie pamietam nazwy

Do góry