reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Co do paciorkowca ja czekam na wyniki a raczej dziś idę po nie.
Lekarz zrobił wymaz w 35 tygodniu, czyli w zeszłym. U mnie określił to jako badanie obowiązkowe ( w naszym laboratorium kosztuje 18 zł ) i w razie gdyby stwierdzono jego obecność podaje się matce antybiotyki.
Nic nie mówił o ewentualnym cc.
A dziś obudził mnie wilczy głód:szok: Tak jak sobie śniadanko normalnie jadłam koło 8.00 tak dziś już o 6.00 wake up i po kanapeczki z almette i dzemikiem.:tak: A potem jeszcze dogrywka i 3 kawałki ciasta:szok: tak tak...haah nie poznaję samej siebie.
Postanowiłam się oszczędzać, bo coś nóżki wieczorem robią się jak baloniki. Nie ma co szaleć i udowadniać jaką to się nie jest dzielną babką hihih

p.s. Wczoraj w mega kolejce w markecie , za mną babka mówi " niech się pani przesunie, idę do tamtej kasy , tam będzie szybciej" i poszła z tym wózkiem tak że mało nie straciłam równowagi. Zamiast złości opanował mnie śmiech. Jak można być taką głupią babą. Jak będę po ciąży, ustąpię cieżarnej - trzeba dać troszkę rodakom przykład.

reklama
Mamuśki kochane- życzę Nam, aby nasze pociechy się pięknie, bezproblemowo wykluły, później zdrowo rosły i się rozwijały i wyrosły na porządnych i szczęśliwych ludzi!!

Paula24211- dodatkowe najlepszości dla Ciebie z okazji imieninek :-)

A mnie dziś nad ranem obudziła "cofka", taka zgagowa , fuuuuj... Więc moim pierwszym posiłkiem było renni :confused:
Też mam dziś przedstawienie w przedszkolu, dla mnie pierwsze w roli matki na dzień matki, więc pewnie nieźle się wzruszę... :tak:

Poza tym miłego dnia!!!

ja bardzo bym chciala zrobic sobie prezent imieninowy:) ale nic sie nie zapowiada narazie na to:(
A ja chciałam zrobić sobie prezent urodzinowy ale niestety to już nieaktualne....a właśnie tak mi liczyli że o 26 maja zrobią mi cesarke...No cóż....

Wszystkim mamusiom wszystkiego dobrego!!!!

O widzę , że po nocy nikt się nie rozpakował.

Ja wczoraj byłam na wizycie, teraz następna 2 czerwca. Termin mam na 4-5.06, więc jeśli się do terminu nie rozpakuję, to mam 8.06 pójść do gina i dostanę skierowanie do szpitala na wywołanie już.

Mamuśki kochane- życzę Nam, aby nasze pociechy się pięknie, bezproblemowo wykluły, później zdrowo rosły i się rozwijały i wyrosły na porządnych i szczęśliwych ludzi!!

Paula24211- dodatkowe najlepszości dla Ciebie z okazji imieninek :-)

A mnie dziś nad ranem obudziła "cofka", taka zgagowa , fuuuuj... Więc moim pierwszym posiłkiem było renni :confused:
Też mam dziś przedstawienie w przedszkolu, dla mnie pierwsze w roli matki na dzień matki, więc pewnie nieźle się wzruszę... :tak:

Poza tym miłego dnia!!!

Dziekuje slicznie za zyczonka:)

i mamusiom które ida na przedstawienie na Dzien Mamy zycze samych radosnych chwil:)

dziękuję :-)

Ja imprezę w przedszkolu mam jutro, bo u nas to nie jest dzień matki - tylko dzień rodziny. To już moja druga impreza taka.

A ja chciałam zrobić sobie prezent urodzinowy ale niestety to już nieaktualne....a właśnie tak mi liczyli że o 26 maja zrobią mi cesarke...No cóż....

Wszystkim mamusiom wszystkiego dobrego!!!!

OOOOO!!! :tak: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN SAMYCH POMYŚLNYCH CHWIL!!!

Witajcie,

Widzę że żadna z was nie rozpakowała się przez noc. Ale jeszcze macie cały dzień, żeby urodzić w dzień matki:-)
AniaCh ewela Ci już odpisała, więc ja nie piszę:-)
Co do wysoko brzucha to mi też się wydaje że mój nadal nie opada (i dobrze, jeszcze czas;-))

Agi78 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Właśnie zjadłam śniadanko i szykuję się do pracy:-) Poczytam was w międzyczasie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry