Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asiax- a może jakaś koleżanka Ci coś pożyczy?

Niestety wszystkie moje koleżanki to laski, a ja mam na brzuchu oponę od traktora![]()
i znowu ... ehhh
Mówie, ze jej, ze z tego co wiem to przy naturalnym karmieniu nie prowadza sie nic do ukonczenia 6 miesiecy, a ona: "Przeciez w 5 miesiacu sie juz wprowadza"
Normalnie mnie ochrzaniła głupia *****
Mam ja w tyłku i tak zrobie po swojemu, nie mam zamiaru dawac małej soczków czy innych rzeczy dopoki nie potrzebuje, a narazie nie potrzebuje!
itd...
No cholera przeciez bym zauwazyła jakby było cos nie tak!!!! 

ale wylalam kwiatka:-)

jak byłam mała to brałyśmy z kumpelą książkę telefoniczną i wyszukiwałyśmy tych śmiesznych i się brechtałyśmyRoxeen te nazwiska nie dziwne ( są śmieszne) jak i krzywdząceSama znałam P. Pipę i P. Fiuta . Ja w takim wypadku zmieniłabym nazwisko
Za to bardzo lubię oryginalne imiona , które sprawiają że nawet po 20 latach ktoś cię przynajmniej kojarzy
I masz pewność że zapamiętał twoje imię
![]()

P.S. U nas w kuchni rośnie ciasto na pizzę, wg przepisu Karoli.... ciekawe co nam wyjdzie..... jeszcze pół godz. ma rosnąć, nie wiem o której będziemy jeść....hmmmm....

u nas też tak czasem bywa i wtedy jak przytulę i się uspokaja bezcenneteraz zaczyna szlochać podczas spania, znowu zły sen, zaraz krzyk będzie, ale maminie rączki już gotowe:-)

ja też nie wiem czy ja taka stara jestem i już ubieram się jak stara dewota bo ta moda to w ogóle jest nie dla mnie chyba zrobiłam się stara i zgorzkniałaAsiax - zrobiłabyś furorę w tym biustonoszu....:-)
Ja wczoraj się wybrałam na zakupy - chciałam kupić jeansy - kompletna porażka nie podoba mi się jakieś 90% tego co jest - normalnie porażka - z koszulek tylko jedna była sensowna .... nie lubię takich zakupów

ale pojebus doktoris zamiast namawiać do jak najdłuższego karmienia cycem głupia babaWłasnie wróciłam ze szczepienia...
agatka zdrowa, ale doktorka wyprowadziła mnie z rownowagi
Baba mnie ochrzaniła, dlaczego dziecku nie daje soczków, owoców i warzywMówie, ze jej, ze z tego co wiem to przy naturalnym karmieniu nie prowadza sie nic do ukonczenia 6 miesiecy, a ona: "Przeciez w 5 miesiacu sie juz wprowadza"
Normalnie mnie ochrzaniła głupia *****
Mam juz w tyłku i tak zrobie po swojemu, nie mam zamiaru dawac małej soczków czy innych rzeczy dopoki nie potrzebuje, a narazie nie potrzebuje!
Wiem, ze moje mleczko jest dla Agatki ciagle najlepsze i juz!!! Ta baba jest zdecydowanie anty-karmieniowa piersia
Oprocz tego gadała do mnie jakims niezrozumiałym jezykiem, w stylu czy mała ma skostniałe stawyitd...
Głowke ma ponoc krzywą, bo lezy na 1 boku i juz nas chciała na rehabilitacje wysyłacNo cholera przeciez bym zauwazyła jakby było cos nie tak!!!!
To jest moje dziecko i chyba wiem co dla niej najlepsze!!! Przybiera na wadze, jest zdrowa wiec niech sie odpieprzy!!!!
No to ponarzekałam![]()