• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniówki 2010 !!

Pasibrzuch - nie martw się, to normalne. moje dziecko potrafi tydzień jak w zegarku chodzić a potem boom i koniec. Płacze bez większego powodu też u nas norma. wczoraj wieczorem miałam awanturę przed drzemką i też nie wiadomo dlaczego.

teraz zaczyna szlochać podczas spania, znowu zły sen, zaraz krzyk będzie, ale maminie rączki już gotowe:-)

reklama
Pasibrzuch przeca z moją to samo było a Emilia jest młodsza:) U nas dopiero od kilku dni w miarę:) Ja obstawiam wyskok lub wyząb:-)
Klara Kaja to ci się tak nie przyzna bo ona to na lewo robi i trza mieć dojścia :tak: Jeden pampers kosztuje 0,05gr i jest całkowicie homopatyczno-ekologiczny. Pochodzi z oblanych poranną rosą łąk i tylko z wyselekcjonowanych roślin , wkład robiony z najwyższej jakości siana:tak: Rewelacjones ale no promocjoness:happy2:
Miłego Dnia Matki :) Bunia mi rano przyniosła 20zł:-D Normalnie szał :blink::happy2: Teraz nie wiem co wybrać wyjazd co SPA czy od razu na Majorkę???

Pasibrzuch przeca z moją to samo było a Emilia jest młodsza:) U nas dopiero od kilku dni w miarę:) Ja obstawiam wyskok lub wyząb:-)
Klara Kaja to ci się tak nie przyzna bo ona to na lewo robi i trza mieć dojścia :tak: Jeden pampers kosztuje 0,05gr i jest całkowicie homopatyczno-ekologiczny. Pochodzi z oblanych poranną rosą łąk i tylko z wyselekcjonowanych roślin , wkład robiony z najwyższej jakości siana:tak: Rewelacjones ale no promocjoness:happy2:
Miłego Dnia Matki :) Bunia mi rano przyniosła 20zł:-D Normalnie szał :blink::happy2: Teraz nie wiem co wybrać wyjazd co SPA czy od razu na Majorkę???
:-D:-D:-D
Za taka kasę to nawet koleżanki możesz zaprosić :-D

Wszystkiego najlepszego Mamuski

No Z mimo katarku narazie znosna jest , ale w nocy to sie co 40 minut budziła:szok: bidulka

Kazałam m kupic wode morska z miedzia, i bedziemy działac. Mam nadzieje ze szybko jej minie.

Dziewczyny a moge wyjsc z mała na spacer???

jednak mam dzień matki, moje dziecko jeszcze śpi:szok: ostatnio nie dłużej niż 20 min a teraz do drugiego śniadanka już niedaleko więc obudzi sie na jedzonko.

Malwina - jeśli to tylko katarek to mozesz wyjść, tak przynajmniej moja pediatra zalecała, jak katarek i nawet kaszelek ale bez innych objawów i gorączki to mozna isć. ale ja nie doświadczałam jeszcze bo mój (odpukać) nic nie chorował.

Wszystkiego najlepszego Mamuski

No Z mimo katarku narazie znosna jest , ale w nocy to sie co 40 minut budziła:szok: bidulka

Kazałam m kupic wode morska z miedzia, i bedziemy działac. Mam nadzieje ze szybko jej minie.

Dziewczyny a moge wyjsc z mała na spacer???

Jeśli nie ma temperatury to tak.

Ja również składam życzenia

images.jpg

Wszystkiego najlepszego kobiałki!!!

Wszystkiego najlepszego MAMUŚKI!!!!

Morka
tak podejrzewałam, że tam w tych pieluchach poranna rosa gra główną rolę i że promocji nie będzie :-D

Beti może ściąć, to z reguły pomaga, ale to drastyczne podejście.....

No spadam do C bo dusi się śliniakiem:szok:

e: no właśnie Marianna udanej wizyty!
Malwina zdrówka dla Zuzu!!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego Najlepszego - w naszym dniu !!!

Malwina spokojnie możesz iść na spacer, my też przy katarku spacerujemy.

Byłam wczoraj na zakupach i nic nie kupiłam na chrzciny, w sklepach pobliżu nie ma nic ciekawego, a do Wawy się nie wybiorę, bo jak Wał Miedzeszyński zamknięty to ode mnie została tylko jedna droga i koleżanka mi mowiła że korki są masakryczne więc cały dzień musiałabym stracić na zakupy.
Na chrzciny chyba pójdę w samym biustonoszu, bo tylko w 2 bluzki z przed ciąży dopinam się w biuście a obydwie są czarne, a cała na czarno to nie chcę się ubrać.

Mari_anna - kciuki za udaną wizytę.

reklama
Asiax - zrobiłabyś furorę w tym biustonoszu....:-)
Ja wczoraj się wybrałam na zakupy - chciałam kupić jeansy - kompletna porażka nie podoba mi się jakieś 90% tego co jest - normalnie porażka - z koszulek tylko jedna była sensowna .... nie lubię takich zakupów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry