reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla na tobi to i tak nie nazbieram... te 440 + wyysłka to taki maksimum ju...:eek: no zobaczymy jak będzie to wygladało z nowymi testami.. mam nadzieje że znajde jakis bezpieczny do 500zl

aaaa
dziewczyny wkurza mnie ten mój wózek bo jest strasznie niski i źle sie nim jeździ bo taki klekot że hej:eek:
szukam jakiegos taniego- i w sumie oglądam graco- tyle że nie widzialam go na zywo i nie wiem jak opinie... miala/ma/ widziała któras może i wie coś o nim???

GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + Solo 6M85 ORBE (1044129036) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Fajny ten wozek:tak::tak::tak:Ja kiedys mialam podobny dla Dominika:tak::tak:
No ale ma tez swoje wady np.zero amortyzacji i siedzisko w pozycji rozlozonej do spania jest chyba krotkie

Ja z takich lekkich spacerowek polecalabym Tobie
CHICCO MULTIWAY COMPLETE +FOLIA+PAŁĄK+OCIEPLACZ (1037973251) - Aukcje internetowe Allegro

Jane Energy terenowa spacerowka dla aktywnych!bdb (1052184608) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek INGLESINA TRIP + gratisy (1051189135) - Aukcje internetowe Allegro

Ten jane to jest mistrzostwo swiata:tak::tak::tak::tak:

Dziewczynki wlasnie jedza sniadanie -chleb kukurydziany z szynka z kurczaka i trwa to juz okolo 15 minut:szok::szok::szok:

Depiluje sobie nogi i wlasnie mi sie przypomniala nazwa tych fotelikow co sa fajne ROMER-o z takimi dwoma kreseczkami do gory

Ostatnia edycja:
witam sie poludniowo:-D
mlody narazie nie kaszle mam nadzieje ze juz nie bedzie
u nas chmury a zza chmur czasem slonko wyglada
ale wiatr wieje

teraz spadam mlodego polozyc spac a ja kwiatuszki wystawie na balkon i cos moze upichce:sorry2:
nie chcem ale muszem:-D
tylko nie wiem co:eek:
ok spadam myslec dalej;-)

czesc namuski!!!
witajcie.ja mam chwilke bo dzieci spią wiec z kawka na bb zasiadlam.pogoda w miare niby nie pada ale słonca za wiele tez nie ma,zobaczymy czy padac nie bedzie.
a ja rano jak wstałam to moj synek krystianek dał mi wielki bukiet kwiatków i czekoladki:szok:byłam w szoku.(nie mam pojecia kiedy to M kupil i gdzie to schował)
obiadek mam z wczoraj,posprzatane też mam, pranie powieszine wiec jak na razie sie byczę
milego dnia!!!

wszystkego najlepszego w dniu naszego świeta!!!!!!

anaconda-zdrówka dla mijeczki.daj znac co dr.powiedzial

dowikla-koniecznie daj znac co lekarz powiedział.oby twoje sliczne dziewczynki juz były zdrowe.

Medea moja sasiadka ma identyczny wózek ten z graco za 249zł i wychowała w nim dwójke chłopaków i była z niego zadowolona, jest wysoki bo jej to odp gdyz ona i maz naleza do 180cm wiec napewno za niski nie bedzie dla ciebie , jedyny minus to ze ten wózek jest strasznie sztywny takze o zadnym kołysaniu nie ma mowy jedynie jazda w tył i przód przez próg ona tak robiła:-D:-D:-D:-Djak dziecko płakało:tak::tak::tak:
Na samym poczatku własnie wkładała do niego maxi cosi bo tam jakos pasuje:tak::tak::tak: mimo iz nie był z firmy grako:tak::tak::tak:

Witam:-)
Ja wpadam tylko złożyć mamusiom życzenia:-):-):-)
Samych uśmiechów i dzieciaków bez buntu dwu-, trzy, cztero-...latka;-);-);-)
Kupiłam sobie spódnicę na allegro, właśnie przyszła i chyba wywalę ją do śmieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc namuski!!!
witajcie.ja mam chwilke bo dzieci spią wiec z kawka na bb zasiadlam.pogoda w miare niby nie pada ale słonca za wiele tez nie ma,zobaczymy czy padac nie bedzie.
a ja rano jak wstałam to moj synek krystianek dał mi wielki bukiet kwiatków i czekoladki:szok:byłam w szoku.(nie mam pojecia kiedy to M kupil i gdzie to schował)
obiadek mam z wczoraj,posprzatane też mam, pranie powieszine wiec jak na razie sie byczę
milego dnia!!!

wszystkego najlepszego w dniu naszego świeta!!!!!!
e no to super niespodzianka:szok::tak::tak::tak:
ja to jak sobie sama kwiatow nie kupie to ich nie bede miala:sorry2:

Witam:-)
Ja wpadam tylko złożyć mamusiom życzenia:-):-):-)
Samych uśmiechów i dzieciaków bez buntu dwu-, trzy, cztero-...latka;-);-);-)
Kupiłam sobie spódnicę na allegro, właśnie przyszła i chyba wywalę ją do śmieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co sie stało:szok::confused:
pisz tu szybko:tak::tak::tak:

Natali..eeee szkoda gadać. Nie sprawdziła wymiaró i ona jest długa aż po kostki:wściekła/y:To tego szeroka i wygladam w niej jak cyganka!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja już odebrałam helenkę z przedszkola :tak: No i dostałam piekne kwiatki na dzień matki zrobione w przedszkolu :tak::-):-):-)

Dwilka, konicznie daj znac po lekarzu :tak:

Moje dziewczyny mają zaropiałe oczy :no::no: narazie lecze je ym cmam w domu, ale chyba bez lekarza sie nie obejdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Madea, jak nie chcesz kolejnego klamota to nie kupoj graco :no: ani chicco :no: ja bym sie mimi wszytsko zdecydowała, na uzywany :tak: wiem ze ma sz uraz :sorry: ale jak zanjdziesz sprzedawce co odpiwie na wszytskie pyatnia i zrobi ci zdjęcia wszytskiego co chcesz to chyba mzna zaryzykować :tak: no i umówić sie na ewntualny zwrot :tak: A ja zaraz poszlję i ci czegos poszukam dla przykładu :-p

Co ci mogę polecic:
http://www.allegro.pl/item1052995235_quinny_technology_marka_za_mala_kase.html

quinny, to poprostu marka, nawet uzywany bezie swietny

http://www.allegro.pl/item1040812503_wozek_mamas_papas_gondola.html

mam wózek tej firmy i jestem zadowolona, a nad tym tez sie kiedys zastanawialam :) tylko akurt nie trafila sie zdana okazja

http://www.allegro.pl/item1055161825_wozek_bebe_confort_okazja.html

bebe conforta podobnego mam aktualnie, kupiłam uzywany, narazie sie sprawdza :)

http://www.allegro.pl/item1038474768_wozek_spacerowy_maxi_taxi_z_mozliwoscia_spania.html a to maxi coi wiec tez chwalic nie rzeba

Ostatnia edycja:
reklama
Medeuska odradzam Ci ten wozek miala pozyczony od kolezanki w Polsce i jest tandetny!

Dowikla czekamy na inforamcje.Widze ze depilacja pomogla w mysleniu:-D

Lidka fajnie tak dostac kwiatuszki :))Mi moja gwiazda nie kupi a meza nie ma:-D

MH a co to zapalenie maja? Mam nadzieje ze dasz rade wyleczyc tym co masz

Natalineczka jakl tam z pichceniem? ja robie spagetti:-)

Iwcik ja faktycznie jak expres:-D:-DZaraz musze wziasc sie za obiadek tak co Lali wstanie i bedzie miala co zjesc:tak:

My po wizycie u dentysty.Musialam wziasc Laure bo cos plakala i dzis ma trudny dzionek biedaczka non stop placze.Polozylam ja spac bo nie dalo sie tego sluchac:eek:
Mialam sie dzis wybrac z Aga na spacer a tu lipa pogoda pod psem:-(

Do góry