reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dlatego idę tylko raz, może będę czuła się pewniej i mąz niech się przygotowuje (chociaż jak już będą parte to raczej ucieknie:-)) - pokażą jak oddychać jak przeć, wiadomo podczas porodu też pokierują ale jakoś mniej się będę bała (mam nadzieję)
Znam dziewczyne która kompletnie nie umiała przeć i miała cesarkę;)

ita przecudowny Tymuś, cudo:-) całowałabym takiego słodziaka 24h na dobę:-D

jeszcze chwila i będziesz miała swojego Bąbla przy sobie:tak:

a te paluszki to faktycznie Tymcio fajnie ułożył:-)

dziękuję za miłe słowa o moim synku(mąż upomina mnie że jest nasz a nie mój:-p:-D), chwila moment i Wy będziecie miały swoje przy sobie, i będziecie w nie zapatrzone:tak:

ja właśnie czekam na położną...ciekawe co mi powie...:confused::confused::confused:

wszystkim solenizantkom składam serdeczne życzenia, tym z nich które nie urodziły życzę łatwego porodu:-D

Ostatnia edycja:
ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

jak ja się miałam parcia uczyć to mnie taka głupawka złapała i sie instruktorce tak śmiałam w twarz, że stwierdziła, że jak poczuje parcie to się od razu nauczę :cool2:

Widzę, że dużo z Was nastawiło się na poród, a jakby nie patrzeć wszystkie jesteśmy przed terminem. Nie wyganiajcie maluchów z brzuszków im tak jest dobrze :-)
A ja zmuszona byłam dzisiaj jednak zrobić obiad, chociaż miałam to olać :-p ale sąsiad przyjechał, przywiózł reklamówkę szczawiu i drugą truskawek :szok: tak więc na obiad dzis szczawiowa P5240121.jpgP5240122.jpg, truskawki z bitą smietaną i zaraz biorę się za robienie ciasta z truskawkami :-D aleee mi sie nie chce... buu, ale jak mus to mus :-) lecę

Wszytkim mamom przyszlym i obecnym, oraz wszystkim solenizantkom skladam najserdeczniejsze zyczenia :-D

W koncu dotarlam do lapka, co chwile ktos w odwiedziny przychodzi, dobrze ze mi wczorajszy dol przeszedl :tak:
Tak piszecie o porodzie, mi zaraz stuknie 40tydz :szok: To dopiero stres :sorry:

ewus jak ty zostaniesz czerwcoweczka to ci sie normalnie medal za sile i wytrwalosc nalezy :-D trzymaj sie!

ita Tymek jak do medytacji paluszki ulozyl, przesliczny chlopak wam sie udal :-D:tak:
Kajdusia a to ciekawa nazwa dzisiejszego swieta w Piotrusiowym przedszkolu :-)Jak wrazenia??

kreatorka ta szczawiowa z jajeczkiem to mnie dobilas....wyglada jak u mamy :-)

Z tym parciem to nie ma co sie stresowac, uczyc przed porodem to sie mozna najwyzej prawidlowego oddychania, to chyba tak jakby ktos chcial nas nauczyc kichnac jesli nie kreci w nosie :-D:-) Najwazniejsza jest wspolpraca z polozna, nie ma sie co bac ;-)

Dziewczyny wlasnie dostalam strasznie smutna wiadomosco od naszej kolezanki kajkapol

:no::no::no::no:
Pawelek urodzil sie w 37tyg i rodzicom nie dane bylo sie nim nacieszyc:-:)-(

Glebokie wyrazy wspolczucia
[*]

reklama
Do góry