reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja :-):-):-)
Maja jednak w przedszkolu, nie miałam sumienia zatrzymać jej w domu bo tak się cieszyła na to dzisiejsze przedstawienie :tak::tak::tak:
Tak więc na godz.12.30 idę do przedszkola fotek narobić :tak::tak::tak:
Pogoda brzydka, zapowiadają deszcz :cool::cool:
Malinka dużo zdrówka dla was :tak::tak:, ja wczoraj 100zł w aptece zostawiłam :cool::cool:
Dowikla dla twoich dziewczynek też :tak::tak: może dietka pomoże :tak::tak:
Beata oj ty to się masz z tą przeprowadzką :shocked2::shocked2:
Luna jak ja nie znoszę po urzędach chodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i ja kupuje odpowiednie staniki:tak::tak::tak:
Ale zajefajna stronka ja zawsze kupuje 80B a z tej stronki wychodzi mi 80 G jak Giganty :-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok:no zobacz Kochana:tak::-)Ale Ci ta stronka powiekszyla cyc;-):-)
Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc bo udało mi się mężowego od kompa odkleić.

Anka aż jestem ciekawa co mi na tej stronce wyjdzie bo ostatnie lata kupowałam D a teraz zeszłam na C. Ale to jutro bo teraz mykam już spać

ps trzymajcie jutro za mnie kciuki bo jadę do szpitala z tymi moimi oczami
kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Daj poznije znac

Ania no wlasnie
a kiedys jak mialam 75 pod biustem to owszem miescilam sie w 70 ale ciasno mi bylo
wiec teraz tymbardziej by bylo

a mnie nie stac na drogie staniki...
nie wiem czy wam pislaam ze bylam przedwczoraj na polowaniu w lumpku
zrobila niezly kredyt;))))
ale wyszukalam sobie fajne bikini-mam nadzieje ze przyda sie nad morzem,a jak nie to chociaz na basen i do opalania.dalam cale 5zl;))))
Paulinie i Weronice tez kupilam
do tego Weronice faja ociepana kamizleke,soie dresy kolo domu,i jeszcze pare blzueczek dla malej i spodenek pare na podworko
No to niezle zakupki sobie zrobilas:tak::tak::tak:
A bikini napewno sie przyda:tak::tak::tak:
Ktos mi wczoraj powiedzial ze to lkato ma byc najgoretsze w historii:tak::tak::tak::szok::szok::szok:ze niby wypowiadal sie jakis tam znawca od tego czy cos

no to ladne zakupki
Ja tez nie kupuje drogich stanikow najlepiej czuje sie w tych za 13zl :))
Napewno bikini sie przyda wiec dobrze wydalas te 5 zl

Juz sie zegnam bo moj wrocil
Dobranoc
ja staniki najbardziej lubie kupowac w h&m zreszta cala bielizne od nich uwielbiam:tak::tak::tak:

Mezus wrocil to juz zwiewasz malpo:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Witam i ja :-):-):-)
Maja jednak w przedszkolu, nie miałam sumienia zatrzymać jej w domu bo tak się cieszyła na to dzisiejsze przedstawienie :tak::tak::tak:
Tak więc na godz.12.30 idę do przedszkola fotek narobić :tak::tak::tak:
Pogoda brzydka, zapowiadają deszcz :cool::cool:
Malinka dużo zdrówka dla was :tak::tak:, ja wczoraj 100zł w aptece zostawiłam :cool::cool:
Dowikla dla twoich dziewczynek też :tak::tak: może dietka pomoże :tak::tak:
Beata oj ty to się masz z tą przeprowadzką :shocked2::shocked2:
Luna jak ja nie znoszę po urzędach chodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Daj znac po przedstawieniu i oby Mja sie bardziej nie pochorowala:tak::tak::tak:
A z tymi antybiotykami to jest chore zeby na wszytsko zapisywac:no::no::no:

MH
A Twoj wymiar biustu:szok::szok::szok:Nie slyszalam nigdy o takim:szok::szok::szok::szok:

No to sie witam
Mlode spaly do do bo o 7 Je obudzilam zeby nasikaly do kubeczkow i szwagier pojechal juz z tymi siuskami:tak::tak::tak:Jutro rano bede wyniki wiec bede dzwonila:tak::tak::tak:
Wyja mi i marudza od kiedy wstaly:no::no::no::no:Normalnie mam juz dosyc bo ile mozna tego sluchac:no::no::no:
Wikusia w nocy znowu goraczkowala i miala lekka biegunke wieczorem i jak wstala:no::no::no:
Mlody w szkole:tak::tak::tak:pogoda sie spierniczyla i chyba bedzie padalo:no::no::no:

ps trzymajcie jutro za mnie kciuki bo jadę do szpitala z tymi moimi oczami
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
daj znac po wiycie:tak::tak::tak:
po pracy wybralismy się z Oliwka na długi spacer,poszliśmy też do sklepu i kupilismy sobie nowy aparat fotograficzny 14,1 piksela.sony.daliśmy za niego razem z etui ok 940zł.

chcieliśmy wziąć na raty ale tesciowa zaproponowała ze wyłozy gotówkę a my jej będziemy spłacac co miesiąc po 100zł,przynajmniej nie będziemy musieli płacic odsetek.fajną amma tesciowa co?????? :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p
e no teściowej pozazdroscic:tak::tak:
i aparatu tez niestety u nas glucho i cicho ani kasy ani aparatu nawet z policji nic:no:

Ania no wlasnie
a kiedys jak mialam 75 pod biustem to owszem miescilam sie w 70 ale ciasno mi bylo
wiec teraz tymbardziej by bylo

a mnie nie stac na drogie staniki...
nie wiem czy wam pislaam ze bylam przedwczoraj na polowaniu w lumpku
zrobila niezly kredyt;))))
ale wyszukalam sobie fajne bikini-mam nadzieje ze przyda sie nad morzem,a jak nie to chociaz na basen i do opalania.dalam cale 5zl;))))
Paulinie i Weronice tez kupilam
do tego Weronice faja ociepana kamizleke,soie dresy kolo domu,i jeszcze pare blzueczek dla malej i spodenek pare na podworko
e no tos sobie juz wakacje urzadzila;-);-);-)
facecie na pewno sie ogladac beda a ma niech sobie recznik taki wielki kąpielowy zakupi ;-)
bo za pewne z tej zazdrosci cie zaslaniac bedzie;-);-)
Pojechałam wczoraj z samego rana z małą do PUP z poprawkami na tych swiadectwach, a ta baba( ta sama) mówi, ze tego jest za dużó i świadectwa musza byc wypisane jeszcze raz. Od nowa. No to kuźwa już nie wytryzmałam i mówie, że samam kazałą takie poprawki porobić, jest dokładnie to , czego wymagałą, a ta, że jednak źle to wygląda. Nosz kuźwa. wiec z jednego końca miasta ( z mątew) do centrum do księgowej. Ta wypisała nowe swiadectwa, podrobiła podpisy, bo jakby miaął szefa wołąć, to by sie zjawił oże pod wieczór, albo i za kilka dni, Sary w PL nie ma. Jade z tym spowrotem z centrum do Urzedu, i pech, do tej samwj babay, ata , że co to za pismo, kto się tu rozczyta. Nosz *****-sorry-pytam, czy to ma być kaligrafem pisane? i że jak nie umie czytać, t jej przeczytam. W końcu mnie zarejestrowali. No to spowrotem do centrum, bo do mamy autobus za 2h, z centrum prez pół miasta z małą na nogach do mamy. Miałam być u niej koło 10 byłam przed 12. Głodna jak wilk, mała wymęczona, jak wkur...na. No co za ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
W końcu udało się wszystko załatwić, za tydzień po decyzję mam jechać i gotowa na przyjęcie pracy sie stawić, hehe.No, jak mi darmową nianię znajdą, hihi, to się moż ezastanowię.

U tesciowej nudy, jak zwykle. ale i sympatycznie jakoś było. no przytyki musiał być, ale to juz ta natura. Wczoraj jej to pusciłam plazem:-). nIech ma od synowej na dzie n matki, hehehehe.

Nocke miałąm pzekichaną, mała jak zaczeła o 23.40 tak skonczyła koło 2 w nocy. Płacz, popłakiwanie, wstawanie. Nie iwem co jej było. rączki pchała do buzi, a mówiła, z ebrzszek. Posmarowac sobie zeboli nie dała, brzuszka pomasowac troszkę. W koncu zasnęła na dobre, a ja juz z bólem głowy nie mogłam. dziś koniecznie za porządki domowe musze sie zabrac, podłogi, lodówka , pranie pochowac i obiad, no i zakupy , wiadomo. Jakoś nie mam siły, al emusze.

No i Witusia już wstała, tak więc biorę się za robote, b im dłużej tu posiedze, tym bardziej leń mi pasuje, hehe.
Papaśki
kurde alez tam macie urzednikow:szok:
no masakryczna baba, a nie bylo innej zeby isc?
u nas zawsze sa trzy lub dwie:tak::tak:

witam sie porannie
ja dopiero teraz bo rano chcialam sobie pospac tak jak ostatnio ale mlody mi nie dal obudzilam sie po 9 patrze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
moj synek w najleprze sie bawi pudrem:sorry2:
buteleczka juz pusta:dry:
wysypal wszystko na ksiazki polki i zabawki puzzle i wszystko wszystko bylo w takich lapkach i stopkach
no masakra
caly puder mi wysypal
a jaki z siebie dumny
ja patrze i sie pytam i co ten czarus narobil:confused::confused:
a on sie smieje i do mnie mowi "syp syp", pytam dlaczego a on "puderkiem" i mi pokazuje:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
no ale nie jego wina ze matka leniwa i spioch i na swoje dziecko uwagi nie zwraca:sorry:
wiec nawet nie krzyczalam tylko zebraklam sie posprzatalam dlatego tak pozno jestem:tak:

wczoraj bylismy na dzialeczce i mlody mi nie kaszlal a dzis chrypi juz na calego masakra ubralam go cieplo siebie tez bo gardlo mam zdarte jak ta lala i tez zaczynam chrypic:sorry:
legginsy jeszcze nie doszly :dry:
ciekawe czy wogole dojda:sorry:
ide sprzatac reszta chalupy bo jak juz sie za jeden pokoj wzielam to reszte tez trza sprzatac:sorry2:
papa do pozniej

witam i ja :)

My spalismy do 9:30 potem wspolne sniadanko.Mezus pojechal do pracy a Lali oglada bajeczke
Ja juz pozprzatalam wiec mam luzik.Na obiad serwuje krupnik :) a potem sosik pieczarkowy zrobie tak co jutro bede miala wolny dzien:-D

Anaconda czekamy na zdjecia :)
Luna nie dziewie sie ze bylas wkur... do tego ciagaj za soba wszedzie dziecko bo Pani mowi ze malo czytelne albo ze za duzo tego:wściekła/y:One same nie wiedza co chca:no:Najwazniejsze ze sie udalo:tak:
Dowikla a kiedy beda wyniki dzis czy dopiero jutro? Grtauluje biustonoszu.Ja jeszcze w HM nie kupowalam a polecasz?
Natalineczka ale syn sie ladnie zabawil.No coz z dobrej zabawy zostal tylko balagan do wysprzatnia:sorry:
MH co to za numer biustu:szok:

Ja tez wlasnie skonczylam sprzatac:tak::tak::tak:
Mlode ogladaja mini-mini a za chwile przyjedzie kolezanka bo sie wlasnie zapowiedziala:tak::tak::tak:
Ale u mnie sie rozpadalo:szok::szok::szok:masakra

ANKA
Jak dla mnie to bielizna w h&m jest zajefajna-oczywiscie nie kazda,ale w wiekszosci tak:tak::tak::tak:Tak wiec polecam
A wyniki beda jutro okolo 9;30

Ja juz zmykam sie troszke ogarnac;-):-)

witam Was dziolszki
ja w przerwie bo sprzatam - normlanie tak mnie z rana wzielo ze zapomniaalm o Bozym swiecie :-D:-D:-D
no ale poki mam wene to trza korzystac, zastanawiam sie jeszcze czy okna umyc :sorry:
no ale jeszcze zostalo mi cos dnia wiec zobacze jak sie wyrobie...
potem wejde :tak:

Cześć dziewczyny! Ja bez weny, więc na szybko:sorry:
U nas łoneczko ale jużchmury się zlazły i zaczyna grzmieć. Michałdziś grzecznie za raczkę poszedł ze mnąna bazarek:tak: A to 20min drogi:-)Jestem dumna i moze nie bedę musiała kupować podwójnego wózka jak nauczy się nieuciekać:-)
Brzuchol mi rośnie i cyce widać też ,bo na stronce od Ani mi wyszło, że muszę sobie zakupić 75N:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe kto mi taki uszyje:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś zdrówka dla dziewczyn!! Kurcze oby nie schudły jeszcze przez to cholerstwo:dry:
Anabubka ja tez już nawet po sklepach nie chodzę tylko zaprzyjaźniam się z lumpkami;-) Już udało mi się kupić małej fajne sukieneczki, no i dla Michała spodnie i koszulki na lato.

Malinka zddrowiej babooooo:szok: Ile można:confused:
Lunka ale dzień...urzędników pozazdroscic..nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2: W zęby bym dała normalnie:sorry: I dalej ta głowa.....masakra:eek::eek::eek::eek::eek:

witam Was dziolszki
ja w przerwie bo sprzatam - normlanie tak mnie z rana wzielo ze zapomniaalm o Bozym swiecie :-D:-D:-D
no ale poki mam wene to trza korzystac, zastanawiam sie jeszcze czy okna umyc :sorry:
no ale jeszcze zostalo mi cos dnia wiec zobacze jak sie wyrobie...
potem wejde :tak:
widac ciebie jak mnie kopnelo:-D
ja to z przymusu jak tylko wtalam musialam sie za sprzatanie wziasc:sorry2:
Cześć dziewczyny! Ja bez weny, więc na szybko:sorry:
U nas łoneczko ale jużchmury się zlazły i zaczyna grzmieć. Michałdziś grzecznie za raczkę poszedł ze mnąna bazarek:tak: A to 20min drogi:-)Jestem dumna i moze nie bedę musiała kupować podwójnego wózka jak nauczy się nieuciekać:-)
Brzuchol mi rośnie i cyce widać też ,bo na stronce od Ani mi wyszło, że muszę sobie zakupić 75N:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe kto mi taki uszyje:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś zdrówka dla dziewczyn!! Kurcze oby nie schudły jeszcze przez to cholerstwo:dry:
Anabubka ja tez już nawet po sklepach nie chodzę tylko zaprzyjaźniam się z lumpkami;-) Już udało mi się kupić małej fajne sukieneczki, no i dla Michała spodnie i koszulki na lato.

Malinka zddrowiej babooooo:szok: Ile można:confused:
Lunka ale dzień...urzędników pozazdroscic..nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2: W zęby bym dała normalnie:sorry: I dalej ta głowa.....masakra:eek::eek::eek::eek::eek:
:szok::szok::szok::szok::szok:
moze spadochrony sobie kupuj:-D:-D:-D

witam pokoj duzy i czarkowy posprzatany
jeszcze kuchnia lazienka i przedpokoj no i obiad ale zaraz juz za obiadek musze sie wziasc bo m dzis na 6 mial i o 14 wraca:tak::tak:
jutrzo juz wraca ciocia z niemiec i az sie boje co to bedzie:no:
zacznie sie rozpieszczanie:sorry2:
ok spadam brac sie za kuchnie chociaz zmywarke zaladuje zeby miec miejsce na obiad;-)
dzis u mnie spagetti a czarkowi mrozoną zupe:tak::tak:
bo makaronu nie lubi:sorry2:

reklama
Natali oj jak rodzinka się zjeżdża to będzie casteczkowanie:-D Ja z Michałem nie mogłam dojsć do porozumienia przez kolejne trzy dni po tym całym weselu. No koszmar jakiś:eek:
U mnie też spaghetti:tak: Z tuńczykiem i Mima zajadał wczoraj że hoho! Zobaczymy dzisiaj;-)

Do góry