Też uważam, że nie ma co dawać kasy.tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innego
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
Fleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należy 
Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu 

Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły

Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie
;-);-);-)

Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły

Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły![]()
Znajomi się śmieli, że o 3 numery mniejsze wzięłam

tygryskowa
Fanka BB :)
Witam Was
Wszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Ja powtórzyłam testy i kreski piękne są. Jeszcze uwierzyć nie mogę.
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały
), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam WasWszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)
Jeżynko cieszę się i gratuluję !!! :-):-)
I również Cię pozdrawiam

U
użytkowniczka usunieta
Gość
nagapalma- ja wrazliwa kobitka jestem
a teraz przechodzilam owulacje (jak to fajnie brzmi ) wiec i bardziej wrazliwa jestem
a dziwnie to tez sie czuje.. sama nie wiem dlaczego.. moze to przemeczenie, albo ocieplenie (pogoda wreszcie jest super)
pralinka- to jak to tak? juz Ci przeszlo?? dziwnie tak
jezynka- no to zmien suwaczek!
czy wolisz jeszcze poczekac?? 
strasznie ogromnie sie ciesze, ze wszystko jest ok
a dziwnie to tez sie czuje.. sama nie wiem dlaczego.. moze to przemeczenie, albo ocieplenie (pogoda wreszcie jest super)
pralinka- to jak to tak? juz Ci przeszlo?? dziwnie tak
jezynka- no to zmien suwaczek!
strasznie ogromnie sie ciesze, ze wszystko jest ok
P
pysia888
Gość
Jeżynka, gratulacje
nocki eh znam ten ból :-
-(
nocki eh znam ten ból :-
F
Fleur
Gość
Tak jak piszesz kasa to jest pojscie na łatwizneFleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należyNieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu
Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie;-);-);-)
reklama
P
pysia888
Gość
Fleur, kup jakiś prezent najlepiej. :-):-)
Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie

Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: