reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Na pomoc do prasowania to ja się nie piszę... Jakoś stanie przy desce mnie tzn mój kręgosłup przerasta...
W ogóle on jakiś słaby się zrobił, po spacerze to Tesco (na drugą stronę ulicy) już mnie bolał....:-(

OOOO takkkkkkk....... pierogiiiiiiiiii ruskieeeeeee, a zagryzłabym je leniwymi, ale koniecznie z taniego baru mlecznego:tak::tak:

reklama
Witajcie dziewczynki!

Właśnie dodałam kilka fotek z mojej sesji na Naszych Brzuszkach! Miłego oglądania :-)

Byłam dziś na ostatnich zakupach dla malutkiej i do szpitala, zamówiliśmy wózek,ma być w przyszłym tygodniu, wogóle spędziłam dziś mnóstwo czasu na zakupach i załatwiając sprawy i co i miałam tylko trzy średnie skurczyki :(
A teraz zabieram się za czytanie :)

takie pyszności robicie a mi się nie chce w kuchni siedzieć, a już najgorszy problem mam z myciem po takim gotowaniu, blee, a jeszcze gorzej jak teściu mi do kuchni wchodzi, to dopiero mi się ciśnienie podnosi- nie wiem jak to jest ale zawsze jak zaczynam cos robić w kuchni to jemu też się przypomina że musi coś ugotować:wściekła/y:

mama mikołaja-no to powodzonka jutro:tak:
magda m-tak to jest z tymi skurczami ze strachu przechodzą:-Dale 4cm rozwarcia no to może się niedługo rozkręci:tak:
gosiagro-no i tak się martwiłaś i fenoterol brałaś na skurcze a teraz się okaże że wywoływać będzie trzeba:-D

A ja właśnie gdzieś wyczytałam że brązowe upławy czasem towarzyszą skurczom przepowiadającym czyli u mnie to może jeszcze nie czop:tak:ale skurcze męczą dziś okrutnie mam nadzieje że chociarz w nocy dadzą dziś pospać

Piszecie o skurczach... ja ich jakoś nie odczuwam, ale ja jestem dużo za Wami... zresztą tak na prawde to nie wiem jakie te odczucia powinny być... w każdym bądź razie, mój mały się tak wypina i napina, że normalnie zwijam się z bólu... nie wiem czy to normalne ale jak zacznie swój maraton przeciągania się to łzy lecą mi po policzku...

reklama
Pierwsze słyszę :dry: Jakis zacofany lekarz musi byc, bo dla zdrowia dziecka Nigdy bym sie nie zgodzila na SN,wolałabym zapłacic te 2tysiące złoty za CC.

A jesli chodzi o pierogi ruskie, to jadłam je dzis mniam mniam pyszne były :-p

Dlaczego zacofany? To nie jest jedyny przypadek, poczytaj w internecie. Jeśli kobieta już raz rodziła, to nie ma przeciwwskazań do porodu siłami natury w przypadku ułożenia pośladkowego.

Do góry