reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
żaden problem Iza..
możesz zgłosić swoje uwagi ja nie mam nic przeciwko
a mozesz uzasadnic co ći tak przeszkadza??
możesz zgłosić swoje uwagi ja nie mam nic przeciwko
a mozesz uzasadnic co ći tak przeszkadza??
C
Cleo1981
Gość
I znowu czepialstwo naszej Kamci jak nie kolczyki u Viki, to teraz moderowanie.Kamcia - od dawna nie akceptuję stylu w jakim moderujesz tym forum. Moimi uwagami podzielę się z administratorem.
A co ona złego robi ? proszę o przykłady ??KONKRETNE.
Iza wczuwasz się w to forum...bez obrazy

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a mnie sie wydaje ze Iza od poczatku cos ma do Kamci bo nic nie podoba sie ... :|
troche luzu ... proponuje terapie abyscie we dwie były moderatorkami
haha
ja nei wiem czemu tylko Kamci sie obrywa za wszystko ? bo cos robi ? lepiej byc moderatorka i nic nie robic ?? mozna i tak ... ;] ;]
ps. wam chyba @ sie zbliza
bo iskrzy ghahaha
troche luzu ... proponuje terapie abyscie we dwie były moderatorkami
ja nei wiem czemu tylko Kamci sie obrywa za wszystko ? bo cos robi ? lepiej byc moderatorka i nic nie robic ?? mozna i tak ... ;] ;]
ps. wam chyba @ sie zbliza
Ostatnia edycja:
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna zakupiłam dziś nowy strój jak mamy sie w sobote n basenie widziec. Chciałam juz dawno , ale dopiero Ty mnie posrednio zmobilizowałaś
U nas dziś cały dzień lało... akurat jak wyszlismy na spacer to 2 godziny była cisza.
Cleo gratuluję

U nas dziś cały dzień lało... akurat jak wyszlismy na spacer to 2 godziny była cisza.
Cleo gratuluję
_Roszpunka_
martolinka pochwal się nowym zakupem 
u nas też pogoda nie za bardzo dzisiaj....

u nas też pogoda nie za bardzo dzisiaj....

martolinka
Wkleję zdjęcia jak już bede na basenie w sobotę ;-) Moze i Etna bedzie chciała sie pokazać - to i owo

_Roszpunka_
ok ok nie mogę się doczekaćWkleję zdjęcia jak już bede na basenie w sobotę ;-) Moze i Etna bedzie chciała sie pokazać - to i owo![]()
a tak przy okazji..
wy chodzicie na zwykły baen czy z wodą ozonowaną?
martolinka
Nie ma basenu , w którym woda jest tylko ozonowana. W Sopocie jest ona na pewnym etapie uzdatniania ozonowana , ale i chlorowana . W innym wypadku bakterie niestety się pojawią. Tak przynajmniej nam mówiono. :-)
reklama
_Roszpunka_
Nie ma basenu , w którym woda jest tylko ozonowana. W Sopocie jest ona na pewnym etapie uzdatniania ozonowana , ale i chlorowana . W innym wypadku bakterie niestety się pojawią. Tak przynajmniej nam mówiono. :-)
aha.. dobrze wiedzieć .. bo zastanawiałam się czy włanie u nas znadę taki basen...
dziękuję za odpowiedź:-)