reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

perla: witamy witamy :) fajnie ze sie wszystko ulozylo
vanilka:niemam bialka w moczu, w jednym szpitalu nie bylo miejsc zeby mnie przyjac wyslali do innego a tam chociaz byly miejsca stwierdzili ze nie ma potrzeby mnie przyjmowac bo z dzieckiem wszystko w porzadku(ktg,przeplywy itp) poki co jade na tej zwiekszonej dawce dopegytu jakby sie cos dzialo to dzwonie do gin i sie zobaczy... do 3 razy sztuka :wściekła/y:

reklama
perla Witajcie :happy2::happy2:
ooo rety ,jaka Laura malenka na tym avatarku :happy2::happy2::happy2:

nadia no to obserwuj siebie i malenstwo i jak cos jedz bo nie ma z tym zartow ..

Perla super, że już jesteś. Szkoda, że bez Malutkiej, ale podkarmią ją tam troszkę i zaraz będziecie w komplecie :)
Jak się czujecie?

stesknilam sie za Wami bardzo!!! ;-)
czuje sie super naprawde bo i porod byl lajcikowy czego kazdej z Was serdecznie zycze :tak:
a malusia z dnia na dzien robi super postepy! dzis sie smiala caly czas jak u niej bylismy i nie ma juz Venflonu w raczce bo wszystkie wyniki ma super, zadnej infekcji itd.

stesknilam sie za Wami bardzo!!! ;-)
czuje sie super naprawde bo i porod byl lajcikowy czego kazdej z Was serdecznie zycze :tak:
a malusia z dnia na dzien robi super postepy! dzis sie smiala caly czas jak u niej bylismy i nie ma juz Venflonu w raczce bo wszystkie wyniki ma super, zadnej infekcji itd.
az milo sie czyta takie wiesci :)
mleczarnia juz pelna ?:)

witajcie wieczorową porą.:tak:;-)
byłam na wizycie (ale o tym na odpowiednim wątku)
popytałam go jeszcze o kilka spraw...
mówiłam mu że mam takie straszne bóle kręgosłupa że wstać z wyrka nie mogę -powiedział że można poprosić rodzinnego żeby mi dał skierowanie do jego kumpla który jest fizjo-terapeutą i on mnie wymasuje....
jutro poprosze mamę żeby pogadała z lekarzem i jak coś to weźmie od niego-i będę chodzić.

zrobiłam rogale-a tak mnie naszło...chce ktoś???

synek właśnie zasypia z tatą a ja mam chwilkę dla siebie.

Kama-a ja wolę jak jest ciepło :tak:
Emih-dobrze ze sie wybrałaś-oby wszystko szło jak należy.
Atabe-u nas też jesień :zawstydzona/y::-(
Jedyneczka-gorąca z Ciebie kobitka :-D:szok:;-)
Rika-witaj.
Kasik-o fajnie..a pracujesz w zawodzie???czy zmieniłaś na inną pracę???
Agatka-natalia-czyli że co???że niby nam się nudzi???:szok::-D
Perla-fajnie że wróciłaś.

reklama
maruska: aha no to fajnie ze w miare ok u ciebie z tym cisnieniem, a nie masz juz dosc szpitala?;p heh no ja mialam 160/100 wczoraj 3 razy po tabletkach nawet , poza tym cala spuchnieta, byloby ok gdyby nie fakt ze sie boje ze moze to zaszkodzic malej, a nie chca mnie przyjac na obserwacje :/ jedyne pocieszenie mam z wizyty u gin dzisiejsze to ze jak znowu mi skoczy to mam dac jej cynk i ona wszystko zalatwi, no miejmy nadzieje bo nie usmiecha mi sie znowu czekanie na IP w szpitalu :/ pozdrawiam :)

pewnie, że mam dosyc, ale jak trzeba to trzeba...wiem, że młody jest bezpieczny, a to najwazniejsze. w domu mi byloby wygodniej, ale on nie miałby opieki.
nie kumam z tymi szpitalami... mój gin wystawił skierowanie i przyjęli, nie pracuje w tym szpitalu do którego się udałam.wiec moze jak twoja gin wystawi to tez będzie ok? mnie trochę nastraszyli tym ciśnieniem i potrzebą monitorowania młodego w takiej sytuacji, wiec dziwię się, że u ciebie zlewają takie ciśnienie...moze spróbuj w innym szpitalu? no i do cholery, ze skierowaniem od gina! nie rozumiem tych lekarzy...

Do góry