Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, bo nic nie mam), bo potem mnie zgaga męczy...hmmm a nie dwupaczkom nie zyczysz dobrej nocki?perla - jaka śliczna jest ta Twoja, znaczy nasza Laurka, taka czarnulka i jaka maleńka:-)
kasiamaj - nie pracuję w zawodzie, od razu dostałam pracę w urzędzie, później zrobiłam jeszcze ochronę środowiska i tam już zostałam. Nawet nie próbowałam już dostawać się do lasów, za bardzo pokochałam szpilki i perfumy...;-) Do lasu to tylko rekreacyjnie lub gdy jestem u znajomych w leśniczówce... Ale bywam...:-)
Ja wiecz,ór nieplanowanie wpadłam do triumfa i zakupiłam bustonosz dla mam karmiących, więc wieczorny humor znakomity.
Zmykam do łóżka bo czeka mnie wczesno - ranna pobudka, jadę z siostrą na uczelnię i później do IKEI.:-)
Miłej nocki Wam życzę DWUPACZKI.;-)

super!!!
ludzie są jednak niepoważni- przecież ja nie będę siedzieć tydziń w domu i na nią czekać, zwłąszca że już dwa razy się do niej dostosowałam-nie żebym jakieś wybitnie bujne życie towarzyskie prowadziła, no ale k.... a już bym jutro miał pokoik bejbiaka gotowy, wysprzątany- grande fuck

żenada
a szwagierce w ramach animacji czasu wolnego puzzle kup, żeby nie było, że niegościnna jesteś
wiem-wredna krowa ze mnie, ale ja tak mam na szwagierki
zgroza, należy to jak naszybciej zmienić
ja obchodzę urodziny, imieniny x2, dzień dziecka, dzień kobiet, dzień matki, dzień ziemi itd - wszystko z prezentami
a czasami, jak mnie najdzie, to mówię rano do D- zapomniałeś??? ja mam dzisiaj imieniny-zanim się zjarzy, że zmyślam, to ja mam uciechę, a potem jak stwierdzi, że zmyślam, to mówię- no moze i nie mam imienin, ale prezent mogłąbym dostać
i jak tu mi odmówić?