reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

moja Mała bardzo chętnie siada :-) i lekarka powiedziała ze jak Mała sama sie unosi to można ją podnieśc i chwileke moze tak posiedzieć i położyc spowrotem - tak w ramach ćwiczeń :-)
śmie Amela wygląda jak lerzy na plerkach i unosi cama głowe i patrzy gdzies tam w dal hehehehe :D

reklama
u mnie dziś była kumpela z córcią o połtora miecha starszą od mojej Polci nie macie pojęcia jaka różnica w zachowaniu już stopki na całego w buzi, przewrotki bezproblemowe, smiechy na okrągło mówię Wam półtora miecha u takich dzieci to bardzo dużo więc tylko czekać nam zostało.

Bunia się cofła :( Od 18.05 nie gada wcale , gadała, krzyczała jak najęta a teraz nic. Moja mam mówi że to te zuby i że jak ma całą paszczę napchaną śliną to jej się gadać nie chce :) Oby bo się martwię:(

No tak ale z tym siadaniem to jak jest tzn. chodzi mi o to jak bierzecie dzieci na kolana to trzymacie w pozycji siedzącej czy na leżąco?
Bp ja pytałam się pediatry to powiedziała że mogę Antka tak trzymać ale musi być oparty o mnie.Może głupie pytanie ale to moje pierwsze dziecko i nie wiem co już można a czego jeszcze nie>A jemu siedzenie podoba się najbardziej.

Morka, nie martw się. U takich malutkich dzieci to normalne. Poczekaj kilka dni, to zobaczysz, że będziesz uszy zatykać.;-)

ja trzymam na siedzaco na kolanach ale co chwila staram si opierac ja o siebie.niestety to jej sie juz nie podoba. jak dostanie paluchy to sie sama podciaga z lezącego i bierzez zabawki ktore ma w zasiegu reki i wklada do buzi. oooo taki spryciuch mi rosnie;-)

z gadaniem tez sie jakos cofnela, no chyba ze dostanie nowa zabawke to gada jak najeta;-)

Beti81 - spryciula z tej Twojej małej, dobrze da se rade w zyciu i niech kombinuje a u nas z podnoszeniem głowy do siadu ciągle bez zmian i na kolanach mały oparty o mnie też nie chce siedzieć, chyba mu się to siedzenie nie podoba????:confused:

morka: nie martw się, jak małej zęby idą to co innego ma teraz na tapecie niż gadanie, jak nam łeb rwie o zębach nie wspominając to zabawowe pogawędki są ostatnią rzeczą na którą mamy ochote!:-( jeszcze przyjdą czasy , że Cię zmęczą pytania co to ? i dlaczego?:-D

Bunia się cofła :( Od 18.05 nie gada wcale , gadała, krzyczała jak najęta a teraz nic. Moja mam mówi że to te zuby i że jak ma całą paszczę napchaną śliną to jej się gadać nie chce :) Oby bo się martwię:(
Morka, u nas to samo. Bartek milczy.
Zaczął się turlać, siadać, czołgać, pełzać, gryźć stopy, a niestety nie gada.

reklama
Do góry