reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca
Moje dzieci wstaly kolo 8 i nie sa w najlepszych humorach:no:Tym bardziej ze szly spac przed 22 a nie spaly wczoraj w dzien:no::no::no:
Pogoda cudna,wiec po sniadanku nas pakuje i jedziemy do siorki Patyczaka:tak::tak::tak:

Zapomnialam Wam wczoraj pisac ze dzwonil M i bierze miesiac bezplatnego urlopu i 7 czerwca przylatuje na miesiac:tak::szok:

MH
Fajna sprawa z tymi kubeczkami:tak::tak::tak:Mi tez by sie przydaly:tak::tak::tak:
No i koniecznie pochwal sie nowymi lego:tak::tak::tak:

ANKA
Wspolczuje tak bolesnej @:no::no::no:Ale fajnie ze pozniej bol minal i moglyscie jechac na te kulki:tak::tak::tak:

ANABUBKA
No to poszalalas z tym prasowaniem:tak::tak::tak:Ja zanim zaczne sie za prasowanie to musze psciagac suche pranie z balkonu ktore wisi tam jzu kilka dni

reklama
Natali kaszel to mógł mu zostać po jakimś niedawnym zaziębieniu. Jak nie ma kataru ani gorączki to ja bym spokojnie wypuszczała na dwór. Tylko musisz pilnować żeby się za bardzo nie forsował i nie spocił
tyle ze on nie byl ani zaziebiony ani chory:no::no::no:
wiec nie mialo mu po czym zostac
a tak z dnia na dzien zaczal mi chrypic a na nastepny dzien juz chyrlal jak ta lala:sorry2:

pogoda do tego sie jeszcze zepsula i dupa chmury naszly i nie wiem czy padac nie bedzie ide pranie zebrac do domu i kwiaty folia nakryc:tak::tak::tak:
i nie chce mi sie sprzatac a w domku bajzel jak sie patrzy:dry:

Witam,

Ma juz pognał coś w pracy pozałatwiać :dry:

Niki wczoraj niespała do 23 :sorry2:potem o 3 w nocy nam sie porzygała :eek:Nio ale zato pospała do 8 :sorry:

Iwcik, szykujemy sie na weekendowy zjazd rodzinny :tak:

No, Anabubka, bo juz sie zaczynałam martwic :tak: Oczywiscie, ze w końcu razem się upijemy :tak: przetestujemy zawartosc mojego barku :-)

Lunka, super niespodzianka :tak: Ale 35zł to chyba trochę mało ;-):-D

Natalieczka, moje jak nie mają temperatury to zabieram je na dwór :)

Dowikla, chłop sie za wami stęsknił :) I fajnie :)

Kokusia, lego są rewelacyjne, my tez mamy inne kolocki, ale te wygrywają, no jeszcze konkurencyjne sa takie zwykłe drewniane kolorowe :) ale te dostaliśmy, bawi się nimi już chyba 3 pokolenie :)

M buszuje w garażu, bo dzisaj w wawie sa dni recyclingu

http://www.mmwarszawa.pl/8376/2010/5/13/warszawskie-dni-recyklingu?districtChanged=true

Wymieniamy smieci na drzewka :p

A M znalazł coś takiego: http://kener.elektr.polsl.pl/obrazki/lpt/Beryl.jpg

Ostatnia edycja:
Natali może zacznie padać to problem Ci się sam rozwiąże.

MH do mnie niestety nie przemawiają ceny tych klocków. A drewniane też mamy. Takie wielkie pudło. Kiedyś mój wujek z zamykanego przedszkola dostał a że w mojej rodzinie tylko ja mam dzieci to wylądowały u moich dziewczynek.
A co się stało Niki że wymiotowała?

No ceny lego sa powalające niestety :eek: Helenie kupiłam z kasy co dostała na roczek, tez sie wtedy ze 400 uzbierało :-) No Anice też na roczek, sprzedałam fotelik babki dały po 100, więc mogę poszaleć bez wyrzutów sumienia :-p

A Niki zwymiotowała, przez katar i flegmę co jej przez pół nocy do gardła spłynęła :eek: obudziła się na cycka, possała, a potem zaraz zwróciła :dry: ale zrobiło jej sie lepiej i szybko usnęła :tak:

kurcze ale len wchodze do kuchi i w progu zawracam bo mnie sie sprzatac nie chce:sorry2::no:
moze jak mlody pojdzie spac to wtedy sie zabiore:sorry2:
ale mnie sie nie chce:cool2::cool2::cool2:
zaraz sie za ksiazke zabiore pewnie i tak przesiedze do poki m nie przyjdzie:-p
chociaz zeby ta zmyware nastawic kurcze kopnijcie mnie tak od serca co:confused:
tak porzadnie :tak::tak:

MH no to jak ta flegma to dobrze ze sie porzygala przynajmniej jej szybciej zejdzie moj mlody odkaszlnie i polyka:sorry2: a przed chwila sie tak wyszalelismy bo z nim "tanczylam" i tak zaczal kaszlec dlawic sie az go nagiagnelo i chyba znow polknął:sorry2:
no ciekawe czy sranie pozniej bedzie mial:sorry2:

Ostatnia edycja:
No ceny lego sa powalające niestety :eek: Helenie kupiłam z kasy co dostała na roczek, tez sie wtedy ze 400 uzbierało :-) No Anice też na roczek, sprzedałam fotelik babki dały po 100, więc mogę poszaleć bez wyrzutów sumienia :-p

A Niki zwymiotowała, przez katar i flegmę co jej przez pół nocy do gardła spłynęła :eek: obudziła się na cycka, possała, a potem zaraz zwróciła :dry: ale zrobiło jej sie lepiej i szybko usnęła :tak:

Ja mam tak z Martyną że aby była tylko trochę podziębiona to już noce mamy zarwane bo ona co uśnie to wymiotuje przez tą flegmę ale chyba szybciej jej przechodzi choroba przez to bo czasem już po dwóch dniach nie widach śladu po zaziębieniu.

Natali oj jak ja Cię świetnie rozumiem. Mi też się nic nie chce. No teraz to mam wymówkę bo mi mała śpi na kolanach więc muszę siedzieć przed kompem i buszować po forach bo po allegro narazie mam zakaz. Mężowy wprowadził tryb oszczędzania

reklama
Natali oj jak ja Cię świetnie rozumiem. Mi też się nic nie chce. No teraz to mam wymówkę bo mi mała śpi na kolanach więc muszę siedzieć przed kompem i buszować po forach bo po allegro narazie mam zakaz. Mężowy wprowadził tryb oszczędzania
u nas tez tryb oszczedzania wlaczony:dry:
a tak lubie zakupki:-p:-D
ciocia kasa wczoraj rzucila wiec dzis trza ja wymienic i sie z kasy rozliczyc z ciocia znaczy oddac:sorry2: to cosmy pozyczyli:sorry2::sorry2::-D

Do góry