reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

szkoda, bo jednak tylko ciążowe ciuszki mają.

No super Ci mąż niespodziankę zafundował ja się wcale nie dziwię że dziś ci się kolana nie schodzą. Jakoś trzeba było podziękować
hehe, no właśnie, to mi bardziej za cos dziękował, nie ja jemu:-D:-D:-D

Lunka, super niespodzianka :tak: Ale 35zł to chyba trochę mało ;-):-Dhttp://kener.elektr.polsl.pl/obrazki/lpt/Beryl.jpg
Nie no, 350 miało być:-D:-D:-D

No i kupilismy mamuśce pięny zegar sćienny, na bank jej się spodoba, Piciu kupił sobie zapas bokserek, takich fajnych dopasowanych i wszystkie w wiosenne akcenty, śmieszne takie, a ja dzinsy, rurki.
A teraz się okazłąo, z ejestesmy spóźńieni na obiad do mamy:szok:Pa

reklama
Witam Was moje Kochane Babeczki :-D mam nadzieję że mi wybaczycie że tak rzadko zaglądam i nie nadrabiam :-:)-:)-( dzisiaj jadę po M do woja :tak: mam nadzieję że ich znowu nie zwołają jak ostatnio zrobili z innymi żołnierzami :sorry2: wysłali ich w czwartek do domów a w piątek musieli wracać :no: co za ludzie a siedzą i nic nie robią, bynajmniej M od wczoraj :tak: a teraz już w drodze są :tak: pranie się drugie kończy, Kuba śpi trzeba iść obiadek jakiś zrobić :tak: ach ścięłam włoski jak mi się uda zrobić jakies normalne zdjęcie to Wam pokażę :tak:

Trochę nie teges wyszły ale to przez światło w pokoju :dry: i proszę się ze mnie nie śmiać bo ja nie pomalowana, śpiąca ani nic :-(

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 33
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 34
u nas tez tryb oszczedzania wlaczony:dry:
a tak lubie zakupki:-p:-D
ciocia kasa wczoraj rzucila wiec dzis trza ja wymienic i sie z kasy rozliczyc z ciocia znaczy oddac:sorry2: to cosmy pozyczyli:sorry2::sorry2::-D

Nie no u nas nie jest tak źle i to zawsze ja pożyczam rodzinie. Tylko mój maż jest z serii baardzo oszczędnych. I w związku z tym że pożyczyliśmy teraz mamie 3 tysiące bo poprawia dach po zimie to ja już mam blokadę na zakupy bo mój już krzyczy że w takim tempie to niedługo poniżej dychy się zrobi na koncie.
szkoda, bo jednak tylko ciążowe ciuszki mają.

hehe, no właśnie, to mi bardziej za cos dziękował, nie ja jemu:-D:-D:-D

Nie no, 350 miało być:-D:-D:-D

No i kupilismy mamuśce pięny zegar sćienny, na bank jej się spodoba, Piciu kupił sobie zapas bokserek, takich fajnych dopasowanych i wszystkie w wiosenne akcenty, śmieszne takie, a ja dzinsy, rurki.
A teraz się okazłąo, z ejestesmy spóźńieni na obiad do mamy:szok:Pa

Super że udało Wam się kupić taki prezent jaki sobie wymyśliłaś

Trochę nie teges wyszły ale to przez światło w pokoju :dry: i proszę się ze mnie nie śmiać bo ja nie pomalowana, śpiąca ani nic :-(

Bardzo fajna fryzurka. A jaki Ty jesteś patyczak. Oj zazdroszczę.

Mój mąż wrócił już o dziesiątej z pracy mimo że na papierze to pracował aż do 14. I korzystając z tego że on jechał do mojej mamy pomagać to zabrałyśmy się i my. Pomogłyśmy babci gotować obiad. Teraz pracujemy nad kolacją a ja w między czasie robię sobie pranie bo zabrałam ze sobą bo szkoda takiej ładnej pogody

hej mamuski!!!
wiam sie i ja w sobotę.ja dosłownie na chwilke bo jest tak ładnie na polu że trzeba korzystac z tej pogody:tak:ja od rana cos robie,sprzatam,piore,prasuje,dobrze ze mój M miał dzis wolne to sie dziecmi zaja i obiad zrobił.a ja teraz z kawka zasiadłam i odpoczywam.;-)

miłego dnia.:-)

dowikla-M sie za wami stesknił,to fajnie że go bedziesz miala cały miesiac,nacieszycie sie sobą no i oczywiscie bedzie Ci pomagal przy dzieciaczkach.
a ja dziewczynki dzisiaj????

beatka-bardzo fajna fryzurka:tak:

Cześć laski:-)
Nie pisze ostatnio bo....nadal sama jestem z dziecmi i już pomału mam dość..nawet nie moge się dodzwonić do swojego,bo nie ma zasięgu:wściekła/y:
Jestem juz tydzień sama i ciekawe ile to jeszcze potrwa???
Buziaki kochane:-)

Hej laski

Ja od rana brak czasu dzien mi zapiernicza dzisiaj tak ze obiad to o 15 dopiero jadłam :-D rano na zakupy pózniej do szwagierki bo mąż tam panele układał skonczył ok14 wiec wrócilismy do domu i u nas zaczał ukladac mam nadzieje ze do 19 skoncza bo huk taki z maszyny do cięćia paneli ze w uszach az piszczy a mała w brzuchu to odrazu kopie :tak::tak::tak:chyba jej tez przeszkadza:-D

No i dopiero co zasiadlam do lapka i juz mnie wolaja musze zmykac listewki natrzec :-):-):-) moze uda mi sie pózniej jeszcze do was zagladnąć

miłego weekendu:happy2::happy2::happy2::happy2:

hej,ja tylko na chwilkę.

za dużo nadrabiania nie było,kazda zajęta.

dzis rano tesciowa zabrała Oliwkę do siebie,jutro pojedziemy do nich na obiadek i wieczorkiem wrócimy wszyscy.także dziś chatka wolna i wreszcie spokój i cisza :tak::tak::tak::tak::tak:

miałam wziąć się za sprzątanie a do tej pory puściłam 2 pralki i je wywiesiłam.teraz będę prasowac i sprzątać.

ale wczesniej jakoś nie było czasu bo siostra przyjechała ,zrobiliśmy sobie grila i tak fajnie czas minął.
posmialismy się,powygłupialismy,mi troche szumi w głowie od piwka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra zcas zabrac sę za robotę.

buziaki:-):-):-):-):-)

sliczna jestes i baaaaaardzo podobna do mojej znajomej:tak:
az sie zastanawialam czy to nie ona i przypomnialam sobie ze ona jest Ola:tak::tak::tak:
Nie no u nas nie jest tak źle i to zawsze ja pożyczam rodzinie. Tylko mój maż jest z serii baardzo oszczędnych. I w związku z tym że pożyczyliśmy teraz mamie 3 tysiące bo poprawia dach po zimie to ja już mam blokadę na zakupy bo mój już krzyczy że w takim tempie to niedługo poniżej dychy się zrobi na koncie.
to wy macie az tyle kasy:szok::confused::-D
dla mnie to kosmos:-D:-D:-D:-D
najwiecej w reku mialam 5 tys jak pozyczke bralam:-D:-D:-D
Cześć laski:-)
Nie pisze ostatnio bo....nadal sama jestem z dziecmi i już pomału mam dość..nawet nie moge się dodzwonić do swojego,bo nie ma zasięgu:wściekła/y:
Jestem juz tydzień sama i ciekawe ile to jeszcze potrwa???
Buziaki kochane:-)
kochana dobrze ze jestes:tak:
zagladaj do nas czesciej w miare mozliwosci:tak:

a my juz w domku po grilu
oczywiscie z m sie polucilismy i tym razem mu nie popuszcze:no::no::wściekła/y:
na szczescie zawsze mam jakas ksizke pod reka w torebce i na dzialce sobie ksiazke czytalam mialam go gleboko w powazaniu:dry:
dlaczego my jak sie klucimy to zawsze jak on ma wyjechac i nawet nie ma czasu na pogadanie:dry:
jutro nadal bede obrazona a do niego dotrze dopiero za kilka dni jak bedzie w niemczech i bedzie chcial gadac przez sms
takiego wala :dry::dry::dry:
teraz tez sie za ksiazke zabieram a on sobie spi na wersalce:sorry2:
pewnie juz nie wpadne, chociaz moze wpadne jeszcze zobacze;-)

reklama
Do góry