reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
własnie wrócilam ze spacerku jakies 4km przeszłam :szok::szok::szok::szok: spacerkiem tak fajnie na dworze jest ani nie za goraco ani nie za zimno:tak::tak::tak:

Kazał mi nabrać sił na wieczór, bo będziemy intensywnie pracować nad narodzinami naszej córeczki:-D;-)

Dziewczyny podziwiam Wasza determinacje:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2: ja nie robię nic, głównie leże, więc pewnie szybko nie urodzę:dry::dry::sorry2:

Ja też podziwiam szczególnie wycieczki rowerowe :-) Nie wyobrażam siebie teraz na rowerze.
Męczę się przy niewielkim wysiłku :sorry: i najchętniej spędzałabym cały dzień w wyrku, ale mam zazwyczaj moralniaka, że nie zrobiłam nic i się leniłam :confused: Ale i tak mój wysiłek ograniczam do minimum ;-)

athena no nigdy nic nie wiadomo poród moze zaczac sie w kazdej chwili nie dajac wczesniej zadnych objawów:)

Ja właśnie sobie pospałam godzinke!!! Położyłam sie na chwilke po obiadku i nawet nie wiem kiedy zasnęłam.....
Paula - podziwiam Twój spacerek....
paulka - współczuje nocy....może w końcu coś się ruszy i będziesz mogła się cieszyć córeczką....
athena - słodkie body

Ja jutro ide na przymiarkę sukni ślubnej mojej siostry.....Wybrała naprawdę śliczną tylko muszą ja przerobić bo z mojej siostry jest straszny chudzielec....
icon10.png
icon10.png
icon10.png

Witam, ja właśnie wróciłam z mężem z zakupów, zaliczyliśmy OBI, Saturna, Reala, Ikea i leroy merlin. Zrobiliśmy trochę zakupów sporzywczych abym miała wszystko pod ręką jak urodze i trochę rzeczy do domu. Chcielismy kupić parowar ale jakoś nie możemy się zdecydować jaki wybrać- za duży wybór.
Może ten maraton zakupowy przyspieszy małego, choć nic tego nie zapowiada.

No i nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małemu Body z Garfieldem, od dawna szukałam jakiś ubranek z tym kotem i nareszcie trafiłam w realu (fotkę wrzuce w odpowiedni wątek)
athena a te lampki były też w innym kolorze?

o widze,ze powracałyscie ,bo taka cisza była ;-)

normalnie mam taki płytki oddech,ze ledwo oddycham i do tego te nogi na maxa spuchniete :wściekła/y:- ja chce juz urodzic!!!!!:-(

reklama
Do góry