reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

mama mikołaja śliczna maleńka :) normalnie cudeńko :D

A ja jestem po wizycie kuzynki z 3giem dzieciaków (2 dzieci jej i 1 jej szwagierki) => (3latka, 2 latka i 1 roczek) jestem padnięta i brzuch mi się napina. Podziwiam ich (ją i jej męża) że dają radę bo na weekend 3 dzieci to już za dużo :). Dostałam od niej full rzeczy po maluchach - i stwierdziłam że Julkę będę przebierać co 5 min żeby wszystkie ciuszki założyć ;) - część jest większych tak do roku czasu. I zabawek też już mam na najbliższy rok. :) Dostałam laktator, podgrzewacz, wałki do spania dla niemowląt i parę innych praktycznych rzeczy więc mam z głowy kupowanie. Mieli nam przywieźć jeszcze kołyskę ale stwierdziłam że nie będę mieć miejsca żeby się ruszyć jak ją byśmy jeszcze postawili więc zrezygnowaliśmy.

Teraz czas na obiadek :)

reklama
Witam ponownie:-)najodowana na maksa:-D:-D:-D
mama mikołaja - śliczną masz córeczkę
sealet również
zdec - gratuluje zaliczonej obrony

ale jestem wykończona, czwórka dzieci moze dac nieźle popalić, tym bardziej niewyspanej, opuchnietej kobiecie w ciązy:-) nogi mam jak balony.
Traz czas na odpoczynek

Chyba musze zmienić suwaczek...
Miłego wieczorku

MamaMikolaja corcia przesliczna!
jeszcze raz gratuluje

Hefi to super ze tyle rzeczy dostalas

a ja dzisiaj swietnie sie czuje, cis spada:-)
przez to ze znowu zobaczylam swoje kostki to az wydepilowalam nogi i pomalowalam paznokcie od nog
choc ciut mozna poczuc sie soba

zdec gratulacje

Anik a Ty bidoku jeszcze 2w1

mama mikołaja-prawdziwe cudeńko z Twojej córeczki, nawet mój mąż się nią zachwycał :-)

Anik- termin ważności Ci się kończy:-);-)

Hefi- no to teraz jesteś gotowa na 200% na przyjście maluszka:-)

ale pogoda do kitu, całe popołudnie pada, wcale się nie dziwie,że nasze dzieciaczki nie chcą wychodzić:tak:

reklama
Do góry