reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w jesienny poranek :dry: już ta pogoda mnie dobija :wściekła/y: Kuba katar dostał od kuzyna i chodzi i smera od wczoraj :no: oby tylko gardło nie zaczęło być chore bo u niego to w parze :sorry2: M ma służbę, w piątek do pracy w sobotę też a od poniedziałku służby i znowu go nie ma przez trzy tygodnie :dry: ale ja dzisiaj mam wypłatę i idę na zakupy i się jutro bądź w czwartek przenoszę :tak: trudno będę sama siedzieć przez całe tygodnie ale na spokojnie sobie wszystko w domu zrobię jak M nie będzie :tak: lecę sprzątać i śniadanko jeść ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAŁYCH I DUŻYCH DZIECIÓW

reklama
Witajcie

Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy​

na 2 tyg nie dlugo ale dawno juz nie wyjezdzal i sie przyzwyczailam ze w domu jest

Natali szybko zleci

Pati powiem ci ze dzisiaj bylam na pierwszym ale jak weszłam to nogi mnie bolały po godzinnym masazu to wychodzac czulam ze skóra nie jest napieta wiec sa jakies rezultaty zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach:tak::tak::tak::tak:

Natali szybko zleci ale wiem pierwsze dni bez meza to w domu pustka:tak::tak::tak:ale zawsze masz nas:-D:-D:-D

Iwcik oby masaże pomogły

a to moja niuńka :-):-):-):-)

Śliczna

witam Gabi chora wiec wybaczcie ze znowu jakis czas mnie nie bedzie cala noc w stanie pogotowia bo miala:-( bardzo wysoka gorączkę najpierw 38,8 potem 40 a rano przed lekarzem 39 st i caly czas narzeka ze brzuszek boli lekarka obejrzal gardlo czyste w oskrzelach czysto prawdopodobie nerki :szok: milego dnia :tak:

Dużo uśmiechów na co dzień i mnóstwo zabawy dla wszystkich naszych dzieciaczków :)

witam sie z wami porannie dzis pogoda do bani wiec nawet nosa nie wyscibiam z chalupy moze tylko do mamy na dzien dzieciaka zeby prezenty porozdawac :sorry2:
nawet nie mamy sie gdzie wybrac na dzien dziecka:sorry2:
masakra, jeszcze poszperam po internecie ale watpie zebym cos znalazla:dry:
mlody sie bawi
a ja sie zastanawiam jak sie tu zabrac do roboty bo znow weny brak:dry:

Witam moje kochane w ten ponury deszczowy i zimny dzień :happy2:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DLA WSZYSTKICH MILUSIŃSKICH ZDRÓWKA I RADOSNEGO SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Moje dzieci miały dziś w planach plenerową wycieczkę na stadion pogoni a tam zabawy sportowe zawody grill pizza ....i skończyło się na tym że Pietruszka przyprowadzil Julię do domu bo zabawa odwołana z powodu braku pogody :wściekła/y:Julka wróciła ze łzami w oczach bo szkoła nie pomyslała że skoro od tygodnia pogoda do niczego to by trzeba było zapalnować jakąś imprezę stacjonarną i poprostu zamkneli zerówkę i mają dzieci wrócić do domu rodzice pracujący wściekli bo nie zostawią 6 latka w domu samego a nie każdy ma z kim dziecko zostawić a do pracy iść trzeba :sorry: Adam został w szkole bo ich pani postanowiła że szybko zamówią jakąś pizzę do klasy i sobie poprostu spędzą miło klasą czas :tak: Antonio śpi :tak::tak::tak:Ja dziś zaliczyłam lekarza mam brać urosept pić rumianek :tak:oskrzela przechodża na zatoki dostałam leki i zioła do robienia sobie inhalacji :eek:
Dowikluś i jak wózek??????
Iwcik to masaże limfatyczne pomagają :tak:a ty poza ciążą miałaś problemy z krążeniem ?????
Ania ale super wieczorek :tak:
NATALINECZKA 2 tygodnie szybko zleca z nami jeszcze szybciej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś i jakie prezenty mąż wybrał dla chłopaków?????
a gdzie nasza Anabubka ???miała tu z nami dół zasypywać:confused:
Lunka burdello pierwsza klasa :-D:-D:-D:-Dale jak potem będzie śliczie :tak:
Iwcik tekst z wychowywaniem mnie powalił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnes Oliwka to taki cukiereczek moja Jula się pyta gdzie kupiła sobie Oliwka taką śliczną przepaskę na włosy????moja Julka to maniaczka ozdób na włosy :-D:-D:-D:-D
o i tyle zapamiętałam :zawstydzona/y:bo obić cytaty zawsze zapomnę:zawstydzona/y:

Witam i ja z ranca
Dziewczynki wlasnie koncza sniadanie:tak:Sa dzisija jakies marudne,ale chyba za krotko spaly a do tego ta pogoda:no:Mlody w szkole i jak Go odbierzemy to jedziemy na sale zabaw:tak::tak::tak:
Teraz czekam za wynikami,wydzwaniam juz od rana ale stale to przeciagaja:no:

DLA WSZYSTKICH DZIECI W DNIU ICH SWIETA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW:-)

dziewczyny nie kpilam jeszcze tego fotelika bo ciągle sie zastanawiam czy kupić priori czy może britaxa evolve... w testach ADAC miał taki sam wynik.. a na dłużej mi starczy, poza tym przez tą wkładkę na głowę wydaje mi się wygodniejszy i wogóle bardziej mi się podoba....

BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie????

dOWIKLA, CZEKAMY NA WIESCI O WYNIKACH :tak: sorki za caps

Madea, ja bym nie wsadziła małego dziecka do tego fotelika :no: poza tym on się prawie nie odchyla :no: i mały będzie ci spał na siedząco :eek:

odchyla się tak jak na zdjęciu tutaj: w opisie pisze ze to pozycja do spania....
EVOLVA 123 PLUS Bella (jeans) Britax - Topmarket

czemu byś nie wsadziła do niego dziecka?

kurcze mi sie wydaje ten wygodniejszy od priori.....
ma podstawki pdo napoje.. do priori musiałabym wywalic 60zl zeby dokupic...

kurcze nie wiem:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w sprawie fotelików nie pomogę bo dawno dawno temu jak Julka czy Adam mieli foteliki to nie było takiego wyboru :confused: a teraz z racji że auta brak to i fotelik nie potrzebny :dry:choć dla Antka czeka fotelik po Pietruszki siostrzeńcu w Koszalinie jakiś roamer czy jakoś tak :dry:ja się na tym nie znam :-D:-D

Do góry