reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Magdalena- trzymam kciuki za pomyslne wiesci od ginki. Szkoda ze nie mozesz mi tych wod troche oddac.. ja mam za mało...

Ewela- a nie mozesz do jakiejs prywatnej przychodni isc na ten wymaz? 3 godziny w kolejce to jakas masakra jest!!!

Katarzynajanicka- Tobie zycze aby wizyta faktycznie byla ostatnia :) Ja tez włoski pofarbowalam w zeszlym tygodniu i od razu mi lepiej :)

reklama
Dzień dobry

przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji DNIA DZIECKA dla wszystkich czerwcówkowych maluszków i tych nieco już starszych naszych pociech:-)

swoją drogą ciekawe które postanowi być takim prawdziwym czerwcówkowym urodzonym w czerwcu maluszkiem?:tak:
gosiagro, athena bierzecie przykład z wczoraj i koriander?:-)

lecę poczytać co wieczorkiem naskrobałyście:tak:

ewela, lena i jak u Was cos się rozkręciło przez noc? mamy kolejne maluszki?

Witajcie u mnie cisza tylko tyłek mnie boli jakby mnie ktoś skopał;(A mała wariuje ale czuje ja tak nisko jakby mi zaraz miała wypaść;)

agast u nas nie ma takiej , trzeba isc do tego komunistycznego szpitala istac w kolejce , paula jakos przetrwała to ja tez dam rade . No i ciekawa jestem co wyjdzie na tym KTG ,jak nie wyjda zadne skurcze to sie chyba pochlastam tam ,ale moze wiecej połozna mi powie co i jak,bo ten moj gin to jakies zawiechy ma czasami. Dobra ide sie umalowac i jade w sina dal :-D

agast u nas nie ma takiej , trzeba isc do tego komunistycznego szpitala istac w kolejce , paula jakos przetrwała to ja tez dam rade . No i ciekawa jestem co wyjdzie na tym KTG ,jak nie wyjda zadne skurcze to sie chyba pochlastam tam ,ale moze wiecej połozna mi powie co i jak,bo ten moj gin to jakies zawiechy ma czasami. Dobra ide sie umalowac i jade w sina dal :-D
Kochana u Ciebie jeszcze 3 tyg to pewnie poczekasz;)

A widzisz w tymn sęk,ze gin mi zakomunikował,ze prawdopodobnie urodze do 5 dni max w jedna badz w druga tak jak przy pierwszym dziecku. A Bartosza w 38tc urodziłam. Wiec nie dziw sie ,ze tak sobie mysle juz :-)

Najgorsze nastawienie jak lekarz powie mi jedna lekarka powiedziała że do 1 będę po porodzie i dupa....teraz inny powiedział, że w ciągu 5 dni czyli max do 5 i powiedział, że ręczy głową...ciekawe czy bez głowy zostanie;)

Witajcie.

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak odchodzi czop śluzowy to musi być zabarwiony krwią? bo wczoraj wieczorem i dziś rano na majtkach miałam taki biały śluz, przeźroczysty,a wcześniej czegoś takiego nie miałam. Tylko w pierwszej ciąży to była taka galaretka z krwią a teraz nie ma krwi, więc nie wiem jak to traktować,chciałam zadzwonić do mojego gina, ale ma dziś jakieś sympozjum lekarskie i pewnie i tak nie odbierze.

Poza tym jak wczoraj stwierdziłam,że daje na luz i poprostu czekam to dziś przespałam całą noc z jednym wstaniem na siku, a co lepsze dziś zaspaliśmy, wstaliśmy o 7:15 a Patryk miał być o 7:45 w przedszkolu, bo mają wycieczkę na Dzień Dziecka. Wiec rano wszystko na wariackich papierach:-)

Wszystkim dzieciom tym młodszym i tym starszym też,życzę dużo zdrówka, słoneczka i samych kolorowych dni z okazji Dnia Dziecka!!!

Witam się i ja - nadal w niezmienionej formie:-) 2w1. U mnie juz nawet te skurcze przepowiadające się skończyly. Dzisiaj rano patrzyłam w lustro czy mi trąba i duże uszy nie wyrosły bo może w słonice się zamieniłam i bedę tak jeszcze chodzić przez kilka miesięcy:-D
Ciekawe ile dzieciaczków wybierze sobie Dzien Dziecka na urodziny.U mnie sie nie zapowiada.
Jutro do lekarza i jestem ciekawa co mi powie.

Magdalena79 - trzymam kciuki za pozytywne wieści powizytowe

Miłęgo dnia

reklama
Witam z rana !
Nocka przespana z jednym siku tak sobie myśle że powinno sięrodzić zawsze rano wtedy się jest wypoczętym i wogóle no ale cóz dzidzia sama wybiera i u mnie dwa razy przypadło na noc zobaczymy teraz:-)
ewela-właśnie to tak jest że patrzy się kiedy się urodziło poprzednie dziecko i ja też tak myślałam że dłużej niż poprzednio to w ciąży nie pochodze moja się urodziła 37i1 więc ta ma jeszcze 6 dni :-Dale każdy mi mówi no jak ty byś przenosiła to by były jaja bo ja cały czas mówie ż e napewno wcześniej urodze:-D

Z rana dziś zwymiotowałam i już trzeci raz ide na kibelek najgorsze jest to że teraz we wszystkim wypatruje sygnałów porodu :sorry2: a tu w sumie jeszcze troche czasu jest

Do góry