reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A tak w ogóle to witajcie. Moja dziecko wstało dziś o szóstej ale dała mi jeszcze godzinkę pospać bo cichutko się bawiła. Reszta rodzinki jeszcze śpi.

Wczoraj mieliśmy dwie burze. W trakcie jednej wracaliśmy do domu i muszę przyznać że nie było zbyt przyjemnie

Witajcie

Ja oczywiście już wstałam, Mati też :-D, po śniadanku już jesteśmy. Teraz Mati się bawi a ja zaglądam do Was.
Vive zazdroszczę pogody , bo u mnie za oknem bardzo ponuro, chociaż wczoraj było bardzo szaro i deszcz padał, ale było bardzo ciepło, tylko wiał wiatr no ale był ciepły.

Dziewczyny trzymajcie za nas jutro kciuki o 10:10 i o 17:00, żeby wszystko było dobrze, po południu jedziemy do mojej siostry , więc już później nie zajrzę do was, dopiero jutro wieczorem.

dzien dobry kochane:-Dja dopiero wstałam:-D
móje chopki pozwolili się wybyczyć za wszystkie czasy:-Djuż mi głupie więc zrobię chociaż śniadanie:-Dhahahha
viwe Wy tez niedługo się obrączkujecie.Powiedz mi proszę w co masz zamiar się ubrać,bo z tego co kojarze to macie cywilny.Nie mam kompletnie pojęcia co ja mam zarzucić na siebie bo w sumie bierzemy kościelny.Tylko naprawdę dla najblizszej rodzinki,potem tylko do lokalu na jedzonko,torta,szampana i po prezenty:szok::-D:-D
Kokusiu nie zazdroszczę burzy,ja to się panicznie tego boje jak nie wiem co:zawstydzona/y:
Agaciu bede trzymała kciuki:)

Pyciolku ja to jakbym nie chciał sukni ślubnej to poszłabym w białym lnianym garniturze:)

Dzień dobry dziewczynki:) My wojujemy od 7.00.... teraz mam chwile relaksu bo dzieć z tatą poszli na spacer....ale po południu mamy gości więc i tak się nie wybyczę tylko muszę sprzątać ten cały bajzel.
Myślicie że nikt się nie obrazi jak w święto włączę odkurzacz???

reklama
już jestem spoko loko:-D

no więc tak...
bylismy w kosciele i zaklepalismy sobie temin ślubu na 21 sierpnia 2010:-):-):-):-):-)
nie no Pyciol gtatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana Ty bierzes slub w ten sam dzien i miesiac co ja!!!!!!!!!!! ja tez 21 sierpnia hihiih tylko 2008- czwartek bo to tak na szybko w ciazy bylo hihih co do kreacji to ja proponuje jakas zwiewna biala albo ecru kiecke ale taka prosta bo koscielny to raz w zyciu niby a potem bedziesz zalowac ze kiecy juz nie wlozysz hihihi ja przy cywilnym mialam wrzosowa ale przy koscielnym to sobie taka prosta ecru sprawie bez zadnych udziwnien!!:)
buziole moja najdrozsza jeszczwe raz i gratulacje:)

Do góry