reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

reklama
no kasia fajna fryzurka...:tak:
katrenki pokaż.... :-)
i powiedz czy farbowałas tymi tu farbami czy polskimki??
bo ja jak 2 lata temu farbowałam tymi to musiałam się ściąć tak mi zniszczyły włosy , a na dodatek chodziłąm w rudych a ravzj pomarańzowych ok miesiąca
a teraz jak się w maju farbowałam w pl to włosy są ok... i nie musiałam czekać tyle czasu na efekt od razu miałam blond

jak zrobie jakas to wrzuce...obiecuje :-)
kamcia farbowalam, a racze rozjasnialam farba z uk loreal tylko ja mialam bardzo ciemny braz wczesniej no i wyszlo pomaranczowo....ale polozylam jeszcze 2 farby jedna nic nie zdzialala, druga byla popielaty blaond no i poprawil sie kolor, za niecale 3 tyg jade do pl to doprowadze je do porzadku, a wlosy ok nie zniszczyly sie ;-) chialam jezcze jedna ta rozjasniajaca ale juz sie balam, ze przegne :-)

U mnie chyba hormony wróciły do porządku dzienniego i...nie jest fajnie. Nigdy nie miałam problemów z cerą ale ok 25 roku na plecach co jakiś czas pojawiały mi się wypryski. Buzię mam mega suchą ale wiecznie musialam chodzić na czyszczenie. Hormony miałam ok tylko ten testosteron trochę podwyższony i pewnie stąd te problemy ze skórą. Jak zaszłam w ciążę brałam do ok 4 msc Duphaston-progesteron i cerę miałam tragiczną, pamiętam bo brałam ślub i miałam problemy na buzi i na plecach. Odstawiłam progesteron i skóra była jak nigdy świetna-czasami przy lusterku chciałam coś wycisnąć ale nie miałam co, nawet ani jednego wągra na nosku. Włosy się nie przestłuszczały itd. Dwa msc temu dostałam okresu i widzę, ze znowu włosy mi się przetłuszczają mocniej, buzia sucha a na czole widzę pod światło krostki drobne, na plecach też coś zaczyna się dziać mało ale już widzę ze będę znowu miała problem odsłonić plecy gdzieś za pół roku, buuuuuuuuuuu
Jedyne wyjście - zajść w ciążę hehehe, skóra i włosy piękne gdzieś na rok murowane!

Wam też się coś popsuło? ;D

reklama
Do góry