reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
FLEUR- ja chetnie sie poczestuje-tyle kalorii dzis spalilam przez to machanie ale efekt mnie bardzo cieszy:tak:;-)i dziekuje;-)

WISIEŃKA-DZIEKI;-)bardzo ladnie to wyglada "na zywo":tak::-)

BIBINKA- hejka;-)efetk jest naprawde super:tak:no wlasnie dziewczyny-Bibinka mi przypomniala:dry:dalam ciala dzis na calej linii:dry:-bylam juz padnieta i ptrzebowalam kawy!!!ale chcialam tez poodkurzac bo na ciemnych panelach to wszystko widac...a ze mąż wylaczyl prad w polowie domu to wlaczylam odkurzac w kuchni kolo kuchenki...i nagle-jak strzeli i odkurzacz przestal chodzi odwracam sie a tu:szok::szok::szok::szok:kabel od odkurzacz sie pali:eek::eek:zapomnialam ze wstawilam wde na kawe....trzebabylo obciac kabel i Tomi dosztukowal wtyczke od przedluzacza:sorry2::sorry2::sorry2:takze nie obylo sie bez strat:blink:
Mama smacznego mam nadzieje ,ze smakowało :) Ja tez miałam numer z odkurzaczem kabel mi sie w srodku zablokował i nie mogłam go wyciagnąc wiec z takim impetem pociagnełam ze az kabel wyrwałam ;) ma sie ta krzepę
Bibinka zdrowia dla Alusi moze nastepny weekend spedzicie razem .
Wisienka jesli chodzi o weekend ja zawsze mam doła w niedziele szlak mnie trafia a wogole nie lubie poniedziałków kurka wodna ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama najważniesze,że dałaś radę:tak::-)
wisienka mnie to właśnie najbardziej Ali szkoda,że nie może korzystać z pogody i się męczy biedulka moja;(
kurcze,nie wiem czy długo z Wami posiedzę,bo Ala kaszle jak szalona:-(.już się cieszyłam,bo zeszła nocka fajna,a teraz jeszcze gorzej niż było na początku,załamka normalnie:-:)-(

MAMA, super remoncik sie udal kochana :)))
Ja w skrocie... bylismy na przymiarce kiecy slubnej wraz z butami i wszystkim, pozniej zakupy kupilam buciki czarne wysokie i adidki i bielizne :)))
Droga nas wymeczyla okropnie, bo haftowalam w drodze powrotnej. To juz drugi raz w tym tygodniu. @ dostalam ale Mojemu mowie, ze nie ma nic a nic. ogolnie po powrocie poszlam spac, niedawno wstalam i czuje sie o niebo lepiej. Moj dzielnie o mnie zadbal, teraz On zle sie czuje a ja dbam o Niego i tule do piersi :)

WISIEŃKA- no prawie zamach:tak:mi tez jest smutno ze weekend sie konczy bo nie wiem czy zdazymy jutro dokonczyc a potem to Tom wraca o 17.30 to Go nie zagonie tak od razu po obiado-kolacji i bedzie trzeba czekac do nastepnego weekendu:sorry2:

FLEUR- az monitor oplulam jak przeczytalam o tym kablu-i jak sobie to wyobrazilam:-D:-D:-Dno masz krzepe-nie ma co:tak::-)

PYSIA- witaj i dziekuje:)) fajnie,ze Twoj dzien tez udany:))i kuruj swjego faceta...

BIBINKA- kurcze szkoda,ze Ali sie pogorszylo...a jutro nic nie zalatwisz bo niedziela :((trzeba czekac do poniedzialku-chyba ze na pogotowie podjedziesz to moze dadz inne sliniejsze leki...czlowiek juz rece rozklada nad tymi chorobami:((

Ostatnia edycja:
wisienka mam nadzieję...
fleur dzięki ;).mnie już ręce opadają....
pysia witaj!oooj,to weekend się udał:tak:.jak dostałaś @,to nie musisz się martwić:tak:.ale ekscytujące są takie przygotowania do ślubu:-)

Fleur Ty silaczko

Jejku. ja mojemu mowie, ze za miesiac to mu spokoju nie dam i bedzie blagac o litosc. Dzis widzialam tyle cudownych ciuszkow na dziewczynki szczegolnie, ze szok i buciki i wszystko. i tylko jak chodzilismy to mowie Mojemu o patrz jaka sliczna sukieneczka, a jaka bluzeczka. Ale przezywalam. Cudowne te ciuszki byly :))))

mama suuuuper to wygląda:-) Powiem Ci, że strasznie mi się podoba taka ścianka, super klimat daje:tak: Kawał dobrej roboty!
Fleur dziękuję za przepis! na dniach pewnie przetestuję:tak:
bibinka dużo dużo zdrówka dla Aluni !!

witam resztę dziewczynek :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja tak dorywczo jestem, bo z P. gadulec nam sie włączył :-):-)

Oj tak krzepe mam sama sie z tego smiałam bo jedna noga sie zaparałam o odkurzacz ... ..wiec jakos samo poszło znaczy sie odblkowało heheheh
Pysiu jak wczorajsza spowiedz ? było ok ? zakupy chyba sie udały ;)
iwonka nie ma za co :tak: oby Ci samakowało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia mnie własnie te ciuszkowe sklepy jak magnes ciągna do siebie! :-DPrzepiękne teraz robią rzeczy dla dzieci. Wystarczy popatrzec na blog Maryli

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry