reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia hihihi niezłe :-D

Szczęśliwa bo ja chyba jakaś przeklęta jestem :-(
to dobrze że troszkę lepiej jest a pijesz herbatkę z miodem i cytryną sok malinowy sok z czarnych porzeczek
mleko z czosnkiem w ogóle dużo czosnku i cebuli????
wszystko to jest przeciw bakteryjne stare babcine sposoby a moim zdaniem najlepsze

mamo witaj witaj :-) chomik2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Zizi, no to nieciekawy weekend mialas..
Wczoraj cos moze w powietrzu bylo bo moj tez humorzasty,ale ja Mu wtedy zawsze dogryzam i Mu przechodzi...
Jako ze w tym roku konczy 29lat to zaczelam mowic ze jak bedzie jak 30 skonczy, ze dopiero bedzie maruda i jak ja z Nim wytrzymam...
No i smiech byl gwarantowany;-)
Ale ogolnie to sie wczoraj smialam ze chyba okres ma...

Kurcze nie wiem co ze mna... Gardlo juz mniej boli ale dzisiaj mi slabo i zawroty glowy mam:-(

Ty won do lekarza, a nie się zastanawiasz co ci jest !
Twój mąż jest chyba w wieku mojego, tyle ze R kończył 29 teraz w lutym
Lorelain
dopiero teraz widze ze Ty moja sasiadka:-)
Ja z Zabrza jestem;-)

Pochlastam cię, ja ci juz cały czas pisałam, że my to po sąsiedzku

Lorelain - nie mogę z Twojego posta, jakoś mi tak humor poprawił xD
i te emotyyy :p

kurcze 40kg..... ja już jestem wielka, jakbym JESZCZE 40kg dostała........ o matko, wole nie myśleć o_O

Nooooo wyglądałam jak prosiak .... ale poszko, wszystko straciłam w 2 miesiące i znowu jestem seksi
o a u mnie u sąsiadów dziecko płacze cos mi się smutno zrobiło :-( i słońce zaszło :-(

ja jak słysze płaczące dzieci, to zawsze mysle , że to moje

Iwonko- u mnie też paskudnie sie zrobiło :( zaraz chyba bedzie padać :( dobrze że wykorzystałam wczorajszy dzionek :)

U mnie też sie na deszcz zapowiada, zresztą pogodynka ostrzegała, od jutra dalej upały

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

uuuuuuuuuuu ale grzmi

Ostatnia edycja:
A mi kilogramy lotto. Jak się nosi ukochane dzieciątko pod serduchem to kilogramy mają najmniej do znaczenia :tak::tak::tak: Liczy się zdrowe dziecko, a nie kilogramy a później nieprzespane noce i karmienie to moment kilosy lecą w dół
Mama a nu właśnie... powtórzę się ale salonik pikny, że hej :]
Bunia a ja najbardziej lubiłam wypady między zajęciami na pifffo ;]

ja niestety na piffko nie chodzę, bo autem na zajęcia jeżdżę :-:)-( tak to w weekendy jest, że nie ma się jak ze wsi wyrwać autobusem. ale na dziennych jak najbardziej lubiłam "okienka" ;-)

bardzo dobrze że się mylę .. .

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pysia - masz całkowitą rację!

burza - a Ty kiedy testujesz? Jutro?

:no::no::no::no: za tydzień i jeden dzień :-) mam na suwaczku :-D

lorelain- te twoje posty to są teraz rozbrajające :-D normalnie za każdym razem walę pod siebie ze śmiechu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam Wszystkie moje forumowiczki ja dopiero czas znalazłam by zajrzeć i zanim nadrobiłam to... chyba z godzine czytałam... ja z Alą przytyłam 11kg. a ciekawe jak bedzie teraz...

bunia hihihi niezłe :-D

Szczęśliwa bo ja chyba jakaś przeklęta jestem :-(
to dobrze że troszkę lepiej jest a pijesz herbatkę z miodem i cytryną sok malinowy sok z czarnych porzeczek
mleko z czosnkiem w ogóle dużo czosnku i cebuli????
wszystko to jest przeciw bakteryjne stare babcine sposoby a moim zdaniem najlepsze

mamo witaj witaj :-) Zobacz załącznik 253502

Pije Iwonko :):) wiec mam nadzieje ze sie poprawi :):)
A powiedz jak tam z twoim??

KOBIETKI ja sie biore za malowanie bo jeszcze jedna sciana mi zostala:tak:nie wiem jak Was nadrbie bo dajecie czadu dzis

[FONT=&quot]
40dg4.gif
[/FONT]

mykam,ale bede miala Was na oku!!!

lorelain a ja jak słyszę to mi sie płakać chce bo załuję że to nie moje :-(

Agnieszko
no jak na razie dobrze wczoraj nawet mi obiad zrobiła jak wróciła z uczelni, a przed wczoraj zabrał do siuxa na obiadek więc nie mogę narzekać posprzątał w domu zanim wróciłam i grzeczny ogólnie jest zobaczymy na ile ten stan potrwa :-p

mamo to przyjemnego malowania :-)

Ostatnia edycja:
Zjadlam juz kielbaske grillowana...
Przy \was to nawet sie wyszykowac nie moge, bo korci mnie zeby podczytywac;-)

Lorelain
ja skleroze mam, musisz mi wybaczyc;-)
A u lekarza bylam w piatek, na sobote wzielam urlop bo myslalam ze dam rade bez zwoienia...
Lekarka powiedziala ze mam cale gardlo z ropie ktora z nosa schodzi jakos...:-( Bo juz glos nawet tracilam w piatek...
Dala antybiotyk, oczywiscie powiedzialam ze moge w ciazy byc wiec dala taki ktory moge brac i calcium c kazala.
z gardlek juz lepiej tyle ze teraz inne rzeczy mnie dopadluy...
W piatek powiedziala ze jesli nie bedzie dobrze to dzisiaj przyjsc jeszcze i l4 mi da..
Wiec ide na 15...

A moj Mezus we wrzesniu 29 urodzinki;-) 3 lata starszy ode mnie jest;-)

bunia gapo to było pytanie do burza77 :p

Lorelain - burza u Ciebie? To do mnie pewno też się dokula bo już słońce zaszło.. :?

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Już sama nie wiem co mam robić... Zaczęło się w sobotę jak wróciłam z pracy, mąż chyba lewą noga wstał i prawie wcale nie odzywał się tylko siedział przy laptopie. A ja mieszkanie posprzątałam, balkon, zrobiłam prania dwa, obiad i miałam ogólnie dość, zmęczona byłam. Wieczorem jak juz odpoczywałam to wzięło go na amory, a ja na to że nie...(cały dzień się nie odzywa, nie przytuli, nie pocałuje, a potem myśli że nastrój to tak sam przyjdzie). Obraził się:-(
Nie odzywa się. A ja mam tego dość. Przeryczałam wczoraj cały wieczór. Dzisiaj pewnie już tego nie wytrzymam i wieczorem pogadamy. Chciała go wziąć trochę na przetrzymanie, ale ja mam tego już dość:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry