reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wyniki bety SORBUS-11968
[FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif

to przedzial miedzy 7 a 12 tygodniem ciazy!!!
[/FONT]

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURCZE SORBUŚ TO WIE JAK NAS ZASKOCZYĆ CO :) ?? :):):):):):):):) ALE DOBRZE OBY WI ECEJ TAKICH NIESPODZIANEK :):):)::):)

to może i mi sie uda w tym cyklu jak tu tyle fluidków :):)

reklama
Jeny jestem już - w szoku na maxa :szok::szok::szok: to jeszcze wynik z soboty :szok: to pewnie 7 tydzień

zapmarta gin się nie poznał i test też był negatywny ok3 maja miałam owulkę 2 tyg pożniej 17 test negatywny 18 gin nie było ciąży 26 tez nie widział teraz jest niby 5 ale jak się dodaje 2 to wyjdzie 7 to by akurat wszystko pasowało

mama dzięki za przesyłanie informacji

a ja wysyłam ciążowe fluidki
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

No, w końcu was doczytałam!:-)
Wisienka i Sorbus- MOJE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIESZE SIE RAZEM Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
A kiedy będzie wiadomo, który to tydzień dokładnie? Pewnie na usg? Sorki za te pytanka, ale ja jeszcze sie tak jak wy nie orientuje w temacie, normalnie zielona jeszcze jestem............:zawstydzona/y:

A ja dzisiaj mam @ i czuję się fatalnie, zawsze tak mam przez pierwsze 2 dni, jakis koszmar, mówię wam! :wściekła/y:A to i tak przy tabletkach, aż strach pomyseć co będzie jak je odstawię...?!

Bafinka, witaj i ty! Kiedy testujesz?

Dziewczyny, jak was tak czytam, to mi się humorek od razu poprawia..... i brzuszek boli jakby mniej- jesteście lepsze niż środki przeciwbólowe!:tak:
A te wasze emotki- suuuuuuuuuuuper po prostu! Też chcę takie mieć. Jak to zrobić? Help!

nalapalam fluidki i od WISIEŃKI i od SORBUSIA i bede je mocno trzymac bo niedlugo @ a potem Clo a potem pozytywny test ciazowy:tak::tak::tak:

RAZ JESZCZE GRATULUJE!!!!!

jade po Zuze u mnie juz po burzy i znow swieci slonko:-D

Isano milo ze choć ty odpisałaś;-) ja już teścik zrobiłam niestety negatywny jutro ide do gina moze cos na wywołanie mi da bo skoro się nie udało w tym cyklu to chciałabym zaczac już nastepny może wtedy się uda;) a ty długo sie starasz?
Długo się dziewczyny staracie zafasolkowac bo mi się wydawało ze to takie łatwe tyle kobiet wpada choćcy nie chcialo a z tego co czytam to nie takie proste... choć dzić to wysyp dobrych wiadomości wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-)

u mnie na zmianę raz słońce raz chmurki i ciemno jak wieczorem.....
ale burzy ani śladu

jeszcze raz ogromne gratsy dla przyszłych mamusiek!!!

łapie sobie łapie fluidki i mam nadzieję że zadziała....
matko jeszcze tak dłuuuuugo trzeba czekać

ps. no i widzicie.... miałam się nie nakręcać a wystarczył jeden dzień żebym już nie mogła się doczekać :sorry2:

Bafinka nie przesadzaj.... odpisałam Ci w innym temacie =="

witam wszystkie STARE I NOWE E-KOLEZANKI:tak::-).przepraszam,ele nie mam aczsu poczytać:zawstydzona/y:

SORBUŚ,WISIENKA gratuluję betki:tak::-),ale fajnie:-).fluidów się nałykałam;)))
bafinka ja po odstawieniu tabsów miałam @,a na następny czekałam 2 m-ce,a potem znów 2 m-ce i dopiero mi się "unormowało" na 30-35 dni cykle ,także myslę,że jeszcze możesz spokojnie poczekać:tak:.teraz po zabiegu mija 55 dzień,a ja @ nie mam...
bb77 tulę kochana...będzie dobrze,zobaczysz:tak:
mama salon pięękny!!!!!!!!!!;))))))))))))

byłam z Alą na kontroli,wszystko czyste,ale ma inhalacje 2 X dziennie.mam nadzieję,że kaszel przejdzie:tak:

Ostatnia edycja:
Maciek mi zabrał kompa cos tam musiał sprawdzić koniecznie:-)
Bafinka pamietaj, ze miałam 2 negatywne testy!!!!!!:szok:
badylinka nie da się nie nakręcać bo jak sie bardzo pragnie to zawsze są emocje.:-)
isana dzieki za gratki. Ja myslę, ze w poniedziałek dowiem się wiecej u gina.Pewnie to 6 tydzień. Pytaj, pytaj o wszystko :-):-):-):-)
mama dziekujemy Ci mocno ja i fistaszek:-)
marylka witaj!:-)

reklama
Witajcie Kochane ;)

Córka marnotrawna wróciła :-D:-D:-D, nie wiem na jak długo ale każda chwila dobra, czyż nie?

Przede wszystkim gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!!!!! Oby Wasze skarby rozwijały się grzecznie i przysparzały mnóstwo radości!!!

Staraczkom życzę szybkich sukcesów :-)

A nowe forumki witam ;)

Bardzo, bardzo dziękuję mamie05, że o mnie pamięta i pyta jak żyję ...

A żyję całkiem nieźle choć coraz mi ciężej - chodzę jak kaczka, nie mogę się w łóżku z boku na bok przewrócić, stopy bolą i puchną ... no ale cóż, takie uroki ostatnich dni ... Poza tym się boję porodu ... I ten lęk strasznie mnie demotywuje. Nawet nie spakowałam jeszcze torby, niby wszystko już poprane i poprasowane ale jakoś tak nie mam weny ...

Natalcia w zeszłym tygodniu ważyła 2800, następna wizyta w najbliższy poniedziałek ;), no chyba że wcześniej urodzę ... hehehe

Poza tym od około 2 tygodni mieszkamy u siebie i jest cudnie :-), sami w swoim mieszkanku ... wiele jeszcze brakuje ale cóż ... miło będzie powoli urządzać :-).

Na razie po zalaniu nie mamy ciepłej wody (do odwołania!!!) i windy ...

Ale się rozpisałam ... :zawstydzona/y:
Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry