reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gryzka,ja po zastrzyku próbowałam zajść w ciążę ok 1.5 roku :-(
Ale strasznie tyłam po nim zresztą tak samo jak i po tabletkach.

Ja uciekam zjeść śniadanie i jadę po wyniki badań.
Miłego dnia.

reklama
Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenie:-D:-D:-D:-D No i niby mam "po" skurcze ale przechodzą:tak::tak::tak:

Dobra już na serio spadam.

Ano jestem.. nadal 2w1...
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.

Athena jest tutaj 2 pietra wyzej :)

Dziewczyny na czym polega masaz szyjki? - mi gin wczoraj cos o tym napomknął,a potem na samolocie wsadzil głegoko palucha i cos tam nim wiercil i mnie to bolało- czy to było to? :baffled:
nie wiem czy to był masaż-masaż baaardzo boli-okropieństwo!tak jak wiz i cobra pisały mnie też na ostatniej wizycie jakoś dziwnie bolało podczas badania...

ita85 - no ladnie, moze sie mezusiowi takie prasowanie spodoba na duzo dluzej? bo pranko malca zwykle 2x w tygodniu sie robi, o ile nie czesciej ;D U nas od poczatku trwa batalia "kto wyprasuje mezowskie koszule" ^^;)

A ja wciaz czekam na wyniki paciorkowca .. cos te "dni wolne" chyba paniom z laboratorium namieszaly ;P
oby mu się spodobało:tak:jak narazie cały czas prasuje, ale Tymek ma dopiero 17dni.a z tą batalia o mężowskie koszule to u nas też od początku i pewnie już tak zostanie.mojemu mężowi mama wszystko prasowała, podstawiała pod nos i teraz są skutki.a ja nienawidzę prasować, a koszul to już szczególnie,ale jak będzie każde Tymonkowe pranie prasował to mogę już tymi koszulami zająć się:-p

życzę aby nie było paciorkowca!!!

Witajcie,
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)

pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.

życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów:-D

Witajcie;)
Ja pierwszy raz od 9 miesiecy nie przespałam pół nocy....wrrrr....nie chce mi się spać czuję się wypoczęta na maxa;)Widzę, że znów doszło dwóch obywateli na BB;)

Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(

aaa to chyba, ze tak ...
no ale może się zmieni jeszcze ...

dla mnie ciąża to dość fajny stan, teraz, w 9 miesiącu zrobiło się trudno i bardzo ciężko, ale poza tym wszystko ok, i wyniki badań i wygląd - wszyscy mówią, że super wyglądam a już na pewno nie na 9 miesiąc ...

my chcemy mieć dwoje dzieci więc ja wszystko zostawiam :)

Kpi moze i Ciebie scigne z prasowaniem :)

:))

To jak, gotowi, do biegu, start????

Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenie:-D:-D:-D:-D No i niby mam "po" skurcze ale przechodzą:tak::tak::tak:

Dobra już na serio spadam.

a ja mam jak nie ma męża w domu a jak przyjdzie to mi przechodzi .... dziwnie jakoś ....

reklama
Do góry