reklama
agast22
Fanka BB :)
Ano jestem.. nadal 2w1...
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.
Athena jest tutaj 2 pietra wyzej
Wczoraj dostalam oxytocyne, przez 4 godziny mialam skurcze co 2 minuty, rozwarcie na 2 palce i koniec. Odpieli oksy i wszystko poszlo sie ... Jeszcze jakies czopki mi dali na rozwarcie, ktore oczywiscie nie zadzialaly.
Jutro koejna proba oxy a jak znowu nie bedzie postepu to w czwartek cc. No chyba ze sie cos samo rozkreci w co nie wierze.
Athena jest tutaj 2 pietra wyzej
nie wiem czy to był masaż-masaż baaardzo boli-okropieństwo!tak jak wiz i cobra pisały mnie też na ostatniej wizycie jakoś dziwnie bolało podczas badania...Dziewczyny na czym polega masaz szyjki? - mi gin wczoraj cos o tym napomknął,a potem na samolocie wsadzil głegoko palucha i cos tam nim wiercil i mnie to bolało- czy to było to?![]()
oby mu się spodobałoita85 - no ladnie, moze sie mezusiowi takie prasowanie spodoba na duzo dluzej? bo pranko malca zwykle 2x w tygodniu sie robi, o ile nie czesciej ;D U nas od poczatku trwa batalia "kto wyprasuje mezowskie koszule" ^^
A ja wciaz czekam na wyniki paciorkowca .. cos te "dni wolne" chyba paniom z laboratorium namieszaly ;P
jak narazie cały czas prasuje, ale Tymek ma dopiero 17dni.a z tą batalia o mężowskie koszule to u nas też od początku i pewnie już tak zostanie.mojemu mężowi mama wszystko prasowała, podstawiała pod nos i teraz są skutki.a ja nienawidzę prasować, a koszul to już szczególnie,ale jak będzie każde Tymonkowe pranie prasował to mogę już tymi koszulami zająć się
życzę aby nie było paciorkowca!!!
Witajcie,
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)
pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.
życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów
próbuje was regularnie czytac co przy moim synku zarłoczku wcale nie jest łatwe:-)
próbuje zorganizowac na nowo swoje zycie, co nie jest łatwe, córka bardzo cieszy sie z braciszka ale tez jest strasznie zazdrosna, i musze popołudniami robic tak by i mały był zadowolony i ona zadowolona:-)
pisałyście wczoraj o wadze dzieciaczków z usg...no cóż jestem chyba najlepszym przykładem tego ze nie nalezy brac jej dosłownie. Oskar w 37 tyg ciąży ważył 3200 a trzy tygodnie później urodził się z waga 4985 więc nie wierzę że tyle przybrał w tym ostatnim okresie.
życze miłego dnia, i szybkich niespodziewanych porodów

kpi23
Fanka BB :)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
aaa to chyba, ze tak ...
no ale może się zmieni jeszcze ...
dla mnie ciąża to dość fajny stan, teraz, w 9 miesiącu zrobiło się trudno i bardzo ciężko, ale poza tym wszystko ok, i wyniki badań i wygląd - wszyscy mówią, że super wyglądam a już na pewno nie na 9 miesiąc ...
my chcemy mieć dwoje dzieci więc ja wszystko zostawiam
Kpi moze i Ciebie scigne z prasowaniem
)
To jak, gotowi, do biegu, start????
Cobra, jeśli chodzi o seks to też tak średnio mam na to ochotę,chociaż ostatnio może większą ze względu na przyśpieszenieNo i niby mam "po" skurcze ale przechodzą
Dobra już na serio spadam.
a ja mam jak nie ma męża w domu a jak przyjdzie to mi przechodzi .... dziwnie jakoś ....
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe ja wczoraj jak zaszyłam sie w kuchni to wyszłam ok 22Nic mi sie robic nie chce, mialam kuchnie wysprzatac na błysk,ale jakos lenia mam![]()