reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

a mój mnie wkurza jak mówi, że on się nie boi, nie denerwuje i w ogóle to on może wszystko przy dziecku zrobić jak już sie urodzi ... ehhhhhh, nie ma z kim ponarzekać ...

hehe, jak taki odważny to może też urodzi za Ciebie?

Super, że Ewuś już ma chłopaków przy sobie, już się nie mogę doczekać zdjęć :tak:

reklama
któraś pisała o krótkich spodenkach chyba
ja też juz robię plany w co się będę ubierać po porodzie;-):-D
powrót do normalnych ciuszków
jej, a ja myslałm, ż etylko ja tak mam. Nawet dziś pzregląd szafy zrobiłam i już się nie mogę doczekać , kiedy włożę jakąś super kieckę w rozmiarze 36 :) :-):tak: o ile w nią wyjdę:):):):::):)

jej, a ja myslałm, ż etylko ja tak mam. Nawet dziś pzregląd szafy zrobiłam i już się nie mogę doczekać , kiedy włożę jakąś super kieckę w rozmiarze 36 :) :-):tak: o ile w nią wyjdę:):):):::):)

ja nawet nie marzę o tym, że wejdę w moje poprzednie spodnie, cierpliwie będę czekać i pracować żeby wszystko wróciło do normy, tylko w czym ja będę chodzić??????????????????

Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83

mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.:happy: A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:

dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney

No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec :nerd:
i ja jeszcze:zawstydzona/y::happy:

My też najprawdopodobniej wybieramy się na przyjęcie weselne 30.lipca, ale mamy w planach małą wziąć ze sobą;-)

a daleko jedziecie, czy gdzieś bliziutko?? ja troszkę się boję z takim maluszkiem, tak bym chciałam iść na te wesela, ale się boję czy damy sobie radę

lena chyba po cichaczu się wypakowywuje, bo nie odzywa się jeszcze

reklama
ewuś- gratuluję, super że chłopcy już są na świecie!!

katarzynajanicka - ja idę na wesele 25 lipca czyli około miesiąca po porodzie ... juz mam dylemat w co się ubrać ...

QUOTE]

a co robisz z dzidziusiem?? bo ja mam zaproszenie na 2 wesela w sierpniu i to dosyć daleko od domu i nie wiem co zrobić:(((

my idziemy 11 września na wesele, a mały zostanie z dziadkami, wesele jest jakieś 15 km od domu naszego, więc w razie co to dojadę szybko :)

Do góry