calineczka27
Fanka BB :)
kciuki zacisnięteJutro rano mam wizytę a później rozmowę w sprawie mieszkania bardzo proszę trzymajcie za mnie magiczne kciukasy bo bardzo się przydadzą...

no własnie ja kupilam specjalnie balerinki bo tez z racji wzrostu koturny albo obcasy i balerinki niby wygodne ale mnie okrutnie bola po nich nogi za płaskoHello!!
Mamuśki a jak z waszymi nogami???A dokładnie stopami?? Ja chodzę w adidasach i już nie mam mocy!!! :-(Stopy mnie tak bolą, że szok, szczypią i się odparzają! Nie wiem jakie buty sobie sprawić żeby mi ulżyło i mogła spokojnie pochodzić do porodu?! A przecież dopiero parę dni ciepła było aż strach pomysleć co będzie dalej...jak całe nogi mi puchnąć zaczną a już czuję, że to tuż tuż!!!Ja w sumie całe życie na obcasach chodziłam bo mam kompleks niższości
dopiero od zeszłęj ciąży przeprosiłam adidaski..najchętniej to kupiłabym coś na małych koturnach ale nie wiem czy to dobry pomysł z drugiej strony jak kupię jakieś balerinki albo cosik w tym stylu to sobie ściegna ponaciągam na takiej płaskiej podeszwie???? nie wiem poradzcie w czym pomykacie?!!!
mam jedne klapki na niskim obcasie ale jeszcze ich nie przymierzalam bo nigdzie nie wychodzilam a moze jakies laczki na lekkim podwyższeniu z tyłu
@NEXT@śliczne czerwone drewniaki, rozm. 35/22 (1071492704) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja kupiłam taki zestaw jak w rossmanie mają podobnieDziękuję Dagna....;-)
A dziewczyny...poradżcie mi bo jeszcze muszę kupić nożyczki do paznokci dla małego...i nie wiem gdzie? Są u nas w Rossmanie po 10,99 ale tam jest jeszcze piniczek i coś tam jeszcze-co uważam,ze to nie jest potrzebne....a w pepko widziałam same nożyczki,ale czy one z tamtąd są warte? Bo wiecie to jest rzecz higieniczna....
Bezpieczny ZESTAW DO PAZNOKCI nożyczki, cążki (1064909575) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę o czyms napisać tylko z góry prosze (bez krytyki )
Wczoraj przezyłam dość powazny kryzys psychiczny
Zdaje sobie sprawę , że nawet nie mam prawa tak myslec a co dopiero pisac ale musze wydusic to z siebie
Boję sie , że nie pokocham naszego dziecka tak jak powinnam
, że będzie mnie denerwować ( po jakims czasie ) nawet teraz to pisząc chce mi sie ryczeć
Boję sie tych zmian , tej odpowiedzialnośći( wiem troche pozno na myslenie)
, że sobie nie damy rady
Wkurza mnie , że nie mam kontroli nad własnym ciałem
dobija mnie upał
Mąz lekko przerażony bo on skacze z radości od pol roku a ja takie coś
Mam nadzieję , że szybko mi przejdzie
Ja w sumie całe życie na obcasach chodziłam bo mam kompleks niższości
dopiero od zeszłęj ciąży przeprosiłam adidaski..najchętniej to kupiłabym coś na małych koturnach ale nie wiem czy to dobry pomysł z drugiej strony jak kupię jakieś balerinki albo cosik w tym stylu to sobie ściegna ponaciągam na takiej płaskiej podeszwie???? nie wiem poradzcie w czym pomykacie?!!!