reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam, iwonka dziekuje wam
to nie ząb.. zęby mam zdrowe akurat. Dziąsło miałam wycinane bo mi na 8 narastało :/ jak już znieczulenie puściło to masakra tak bolało teraz po ketonalu lepiej ale ćmi jeszcze bo to świeże wiadomo.

a muszę pochwalić się bo dumna jestem
Mój synek dziś brał udział w zabawach różnych u nas w miescie no i wygrał slodyczki i dyplom:)))

reklama
motylek głowa do góry. Nie daj się smutkom, niech idą precz!!!! sio wyganiam je!!! Dobrze że Ci się nic nie stało, a tylko jogurt wylany, choć pewnie smaczny był;-) A stan podgorączkowy nie musi oznaczać choroby, chyba że takiej 9-cio miesięcznej;-)

Dzieki, oby;-)

MOTYLEK to jak to było że tylko jogurt ucierpiał:wściekła/y:
Bo w ręku trzmałam tylko jogurt.

motylku no to rzeczywiście kiepski dzień może czarny kot Ci drogę przebiegł :-(

Nie:-D nie wierze w przesądy.

motylku biadactwo!!!! :(
ale co, coś Ci się stało poważniejszego? kurde ludzie za kierownicą nie myślą czasem zupełnie..... :/

Ale potrącił mnie w sensie, że popchnął.

Agnieszko szkoda że nie wpadniesz do Polski :-( ja planuje jakoś w sierpniu do Anglii odwiedzić kolegę i przyjaciółkę ale jak znam życie to też mi nie wypali

A to zapraszam do nas na kawkę jak będziesz gdzieś w pobliżu :tak:

mary Tu w UK opieka w szpitalu też jest podobno świetna,ciążę prowadzi położna albo lekarz sama wybierasz.Ogólnie warunki są świetne :tak:
Ja poszukam prywatnego gina...dam radę no a w marcu fruu na Majorkę :happy2:

No tak to jest niestyety-wyczuł monopol i winduje ceny. Do tego sadysty nie chodziłam, i w ogóle mam nadzieję ze przez najblizsze lata nie zalicze zadnego.:-):-) Oczywiscie fotela dentystycznego a nie lekarza :-D:-D:-D żeby nie było wątpliwosci jakby cio.

nio niestety nie :wściekła/y:

To jest kobita i generalnie jest bardzo fajna i na prawdę super specjalistą, ceny takie same jak chirurg w Zabrzu - jest po jednym na każde miasto to nie wiedza juz ile zdzierać.
Ja akurat mam super ząbki, właściwie bez żadnych problemów i komplikacji, raz raptem miałam zakładaną plombę w podstawówce i raz na studiach. W ciąży zrobiło mi się zapalenie dziąseł, ból jak cholera a ja się zaparłam i nawet apapapu wziąśc nei chciałam. Wylądowalam u dentysty a ten nei wiedział co robic i mnie skierował własnie na lelewela. Tak juz tam zostałam. Zrobilam sobie ściaganie kamienia, wybielanie etc. Generalnei dopieszczenie moich zabków. Pół roku temu dostalam z tamtej przychodni smsa o kontrolnym rentgenie zebów, no to poszlam zrobic i wtedy wyszła mi ta torbiel, ale mnei ząb nie boli nic, wiec gdyby nei ta kontrola to bym sie nigdy nie dowiedziała , że mam. Dzisiaj zrobiła mi sie w tym miejscu jakas gulka, boli przy dotyku i ból promieniuje mi az na szyje. Trudno mi nawet slinę przełknąć.

Agnieszko no właśnie z tego co wiem to tam jest strasznie drogo i w Polsce lepsi specjaliści podobno, a może jednak zdecydujecie się na przyjazd we wrześniu w ostatnich latach wrzesień w Polsce jest bardzo ciepłym miesiącem:-) Agnieszko uważaj bo jeszcze skorzystam i Cię nawiedzę :-phihihi

Kingo no to dumna jesteś pewnie :-)

dziewczyny ja lece jestem padnięta a jeszcze muszę notatki przejrzeć życzę stosunkowo udanej nocki miłych przytulanek a potem kolorowych snów

Ostatnia edycja:
MARY-BETH witaj:-) Gdzie się podziewałaś jak Cię nie było:cool2:
Hej! A zakręcona dziś jestem jakaś... :-D:-D Poleciałam do miasta po jakis jedzenie, pogoda była super, to się troszkę przeszłam, a potem po powrocie zaczęłam wysyłać CV i tak mi wsiąkły ze 4 godzinki... :eek::-):-)
A jak dziś u Ciebie? Ty mieszkasz w Oslo, prawda? Dziś tam chyba ładna pogoda, mama mi doniosła! :tak:

mary Tu w UK opieka w szpitalu też jest podobno świetna,ciążę prowadzi położna albo lekarz sama wybierasz.Ogólnie warunki są świetne :tak:
Ja poszukam prywatnego gina...dam radę no a w marcu fruu na Majorkę :happy2:
Ojej! Zazdroszczę! :-):-):-) Super, baw się tam dobrze! Ja może w tym czasie będę wielorybem... :-D:-D:-D:-D:-D:-D OBY!

IWONKO dobranoc, papa
g045.gif
d025.gif

MARY życzę ci, żebyś była wielorybem
a085.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też się już z wami żegnam, idę trochę pooglądać TV albo poczytać, żeby cały czas przed kompem nie siedzieć... BB uzależnia!!!:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry